Jel to mene neko pitao za

? Pa jeste naravno. Uostalom kako biste mogle u kupovinu bez
mog misljenja! Dakle evo mog
skromnog 
misljenja.
1. Knjige koje bih ja preporucila za citanje:
-Selenic, Selenic, i opet Selenic, nema veze sta od njega.
-Leteci Beogradjanin – Goran Samardzic. Pripovetke, sabrane u ovu zbirku deluju i kao roman, i „sanzno deluju“ bas kao u onoj reklami. Ni malo nije sladunjavo vec direktno. Nekako pise o zivotu koji
vidi.
-Opsada - Helen Danmor. Ubedljiva prica o opsadi Lenjihgrada, o svim tim nezamislivim stvarima koje su se dogadjale u tim nezamislivim uslovima.
-Klub debelih zena. Da se ne ponavljam. Laganica, ali nastavak mi se ne dopada.
-Cik me uhvati. Dobar triler, dobar i film, a dobar i Leonardo bogami

.
2. Sva sreca da ste se setili da uvedete ovu kategoriju „Nista posebno, a nije mi zao sto sam procitala“:
-Knjizar iz Kabula – Osne Sejerštad. Ko hoce bas realnu pricu iz Avganistana, evo je. Svakodnevnica nekoliko ljudi .
-Bujno leto - Barbara Kingsolver. Da se ne ponavljam.
-Devojka u zumbul plavom. Nista narocito
-Ne dao bog veceg zla- Goran Tribuson. Simpaticno. Bas to. Simpaticno.
-Lisicje ludilo – Miomir Petrovic, ne kazem da je losa, ali nekako mislim da sam za to vreme mogla nesto lepse da procitam.
3. Knjige koje ja nikako ne bih preporucila:
-Sumski duh – Goran Samardzic. Previse sirovo, za moj ukus.
-Do naseg ponovnog susreta – Lesli Pirs, Sladunjavo, neubedljivo... Sta znam, dobila sam je na poklon ali je ipak nisam procitala. Procitala sam iz pristojnosti, samo onoliko koliko je bilo dovoljno da kazem kako je „Zanimljiva“

.
-Vezilja - Dubravka Sreckovic Divkovic. Jednom recju dosaaaaadnoooo. A kakav stil!

.
-Rut se davi - Kristina Svarc. Ostavila neprocitanu, jednostavno me nije povukla da je procitam, imala sam osecaj da samo gubim vreme. Mada je bilo bas davno.
-Stimer klavira - Danijel Mejson, ostavila neprocitanu, dosadnije putovanje neke osobe nisam citala. Mozda je postalo zanimljivo kada je doputovao, ali ja dotle nisam stigla

.
Jao sto mi se dopadaju ove razne Maje

, lice mi na Hajdi, a Hajdi je omiljena knjiga mog detinjstava.