ESTERITA
Domaćin
- Poruka
- 4.485
A cena jos nema![]()
da kažem Dani da mi je u vlasništvu Kiša i da joj je od sveg srca poklanjam, samo da nađemo način da stigne do nje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A cena jos nema![]()
Ja se ni u jednu Pamukovu nisam razocarala a procitala sam sve sto je na srpskom objavljeno osim "Novi zivot" i "Crna knjiga" (nije jos dosla na red). Medjutim, ima specifican stil, pun i socan, ne moze da se pretrcava, radnju izlaze svojim tempom kako on zeli, uz brojne digresije i price i u prici, tako da moze da se desi da ti ne lezi. U svakom slucaju, svaku njegovu knjigu sam dugo i sa uzivanjem citala, nisam mogla da ih prelecem. Ali je jedna od retkih savremenih pisaca za koje mogu da kazem vec sada da su klasici. I apsolutno je zasluzena Nobelova nagrada, i cak iako je osnovni razlog bio politicki, knjizevno je odluka sasvim opravdana sto se mene tice.
On mi je, znas, kao jedna teska vrhunska torta koja je i na oko i na ukus savrsena, koriste se sve najbolji sastojci koje inace jedes u malim kolicinama jer su luksuzni (bice da sam gladna, ali nadam se da ces shvatiti sta sam htela da kazem![]()
Ja sam se presabrala.
Stala sam na 3400.
S tim da sam odmah spisak prepolovila na :kupiti odmah ( zbog novaka jelte ) i kupiti posle (ako pretekne love)
Tako prepolovljen spisak broji 8 knjiga (2400 din)
Ostaju za kasnije KRAĐA ljubavna priča , SOKO OD PALERMA i ZEMLJOPIŠČEVA BIBLIOTEKA .
Sa spiska je nacisto ispala Kisa na dar ne znam zasto.
A Medi za rođendan?![]()
ne brini jak sam ja ko crna zemlja
lecenje sopenhaurom... jel' na spisku?
Meni kupi Vremeplovčevu ženu.![]()