Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja zalazim da vidim sta drugi citaju posto ja nista ...

Pocela Avanture nevaljale devojcice - stala .
Pocela drugu kojoj ni naslov ne znam - al spada u one lagane -smorila me -stala.
Pocela trecu - Na kraju druge - slatka je al ne stizem ...

A sve se kanim da skocim do lagune da kupim nesto u ovom kvartalu da povecam poput al ne stizem .

Ma neeeeeeeee, nije me smorila, naprotiv jako mi se dopada kako pise , nego sam pocela da nosim naocare i do uvece se mnogo umorim tj oci mi se umore a za tu knjigu mi treba koncentracija ne mogu da je citam dok mi Nana i Laka skacu po glavi i onda sam resila da je ostavim dok ne steknem potrebne uslove za citanje natenane i sa uzivanjem.

Ja čitam Antilopa i Kosac Margaret Atvud i dopada mi se, ali mi mnogo sporo ide jer ja čitam samo u busu u odlasku i povratku s posla.... pa nisam imala šta da kažem, tako da nisam navraćala u biblioteku...

Mirka, nalence mi je pohvalila Damu u plavom koja je trenutno na akciji u Laguni. Kupiću je sigurno, deluje interesantno. Godina raka, ko što reče kojote, čista erotika, jok patetika. Pitala si za novu knjigu od Šan Sa, Zaverenici. Pročitala sam 2/3, lepo, ali Carica je neprevaziđena.(Sutra ću da je završim pa ti javljam, danas pravim raspored časova.)

Mirka, nalence mi je pohvalila Damu u plavom koja je trenutno na akciji u Laguni. Kupiću je sigurno, deluje interesantno. Godina raka, ko što reče kojote, čista erotika, jok patetika. Pitala si za novu knjigu od Šan Sa, Zaverenici. Pročitala sam 2/3, lepo, ali Carica je neprevaziđena.(Sutra ću da je završim pa ti javljam, danas pravim raspored časova.)

:worth: to volim :)

Inace sam mislila da kupim Napoleonovu egipatsku tajnu tako da sad znam sta cu uz nju.

Hvala na predlogu, sutra cu da kupim deluje mi skroz zanimljivo :)

...kod vas, u novom Merkatoru, na nekom sniženju knjiga (toga kod nas nema, NIKAD) kupih neke knjige za 3oo din...
elem...Kamenje predaka, izd Mono i Manjana...dobra...neke žene tamo u Africi, fine priče...dobra knjiga...zaboravila sam ko je napisao
...CRNI DUD...isti izdavač, Ketlin nekako, pisac...napisala sam je velikim slovima jer je odlična, baš za prporuku...isto Afrika...porodica, komšije, zapad, oni, safari parkovi i dešava se ovih godina
...Kiša na dar, neki Japanac....bila mi dosadna na početku, ali kako, zašto, ne znam, uvuče me čovjek u priču...dešavanja za vrijeme II sv.rata, dječak iz mješovitog braka i njegova priča...
...Kardinalka...UŽAS...kao telefonski imenik da se čita, toliko ima istorijskih podataka...do 1oo str. sam izdržala..ko je pročitao, svaka mu čast...moj je gost 1o dana...

...kod vas, u novom Merkatoru, na nekom sniženju knjiga (toga kod nas nema, NIKAD) kupih neke knjige za 3oo din...
elem...Kamenje predaka, izd Mono i Manjana...dobra...neke žene tamo u Africi, fine priče...dobra knjiga...zaboravila sam ko je napisao
...CRNI DUD...isti izdavač, Ketlin nekako, pisac...napisala sam je velikim slovima jer je odlična, baš za prporuku...isto Afrika...porodica, komšije, zapad, oni, safari parkovi i dešava se ovih godina
...Kiša na dar, neki Japanac....bila mi dosadna na početku, ali kako, zašto, ne znam, uvuče me čovjek u priču...dešavanja za vrijeme II sv.rata, dječak iz mješovitog braka i njegova priča...
...Kardinalka...UŽAS...kao telefonski imenik da se čita, toliko ima istorijskih podataka...do 1oo str. sam izdržala..ko je pročitao, svaka mu čast...moj je gost 1o dana...

Ja sam pročitala Kardinalku, mogu da dođem oko 20. septembra :mrgreen:

Komentarisala sam je ovde, i ja mislim da je loše odrađena, ne toliko zbog mnoštva istorijskih podataka, nego zato što autorka nije uspela da se sa tim izbori kako treba. Uzela je suviše izazovan period. Mnogo htela, mnogo započela, sve u svemu ništa nije uradila.

Medo, ako si tu veselu Kardinalku izgurala do kraja,dolazi slobodno...neka što je previše istorijskih podataka, al' ona...ono jes' sa 16 dolazi kod možnika i ja sam ćerka od vašeg brata, on je mrtav sretan prihvati, jedva je čekao, al' nije ćerka od brata, nego od njega...koga vidi taj je njen, sex je odma super...i takoooo

Bila sam malopre u Laguni i kupila Caricu , Zaverenike i Damu u plavom.

Nasla sam cak Caricu na belom papiru :super:
Pitam tipa sto radi tamo jel ima i ovo drugo na belom, kaye nema sad sve stampaju na recikliranom :(

Rizikujuci da me proglasite dusmankom , reci cu MRZIM RECIKLIRANI PAPIR!:evil:

Bila sam malopre u Laguni i kupila Caricu , Zaverenike i Damu u plavom.

Nasla sam cak Caricu na belom papiru :super:
Pitam tipa sto radi tamo jel ima i ovo drugo na belom, kaye nema sad sve stampaju na recikliranom :(

Rizikujuci da me proglasite dusmankom , reci cu MRZIM RECIKLIRANI PAPIR!:evil:

..jes' da je na bijelom papiru, ali meni Carica...onako...
...SVI MRZIMO RECIKLIRANI PAPIR...

Nisam nameravala da se javljam, jer trenutno ne citam nista - prosto ne stizem.Dobro, evo stidim se.Ali kad pomenuste "reciklirani papir", kao da me je neko prstom u oko uboo! Ne podnosim ga!Prvi put sam ga videla kad je sestra kupila Kradljivicu knjiga i mislila sam da je fora, jer se korice te knjige nekako sa njim i uklapaju.Kad sam posle u knjizari videla i ostale....Uzas! I bas je bila neka devojka iz izdavacke kuce i kaze mi, to je jer je taj papir laksi, da knjige ne budu teske - ?! a kao i ekoloski je.Ma vazi! Mozda i jeste ekoloski,ali to je da vam stampanje bude jeftinije,a knjige niste snizili.E tako....sad sam olaksala dusu...

Vecina starijih izdanja jos uvek moze da se nadje na belom papiru ( cini mi se da su sve knjige sa ovih letnjih akcija bile na belom, jer su preostale). I ja se tako tesim, pa povremeno kupim te na belom.Ove reciklirane kao onaj toalet papir devedesetih godina...Izludjuje me....

Elem, cujem da najavljuju akciju nagradjivanih knjiga.Mora da se nagomilalo onih - "u najuzem izboru za Bukerovu nagradu " :) Hihihihihiihii bas sam zlocesta.Nije, nego stvarno , svaka druga knjiga je nagradjena ili bar u najuzem izboru.Osim toga, za septembar su uveliko najavljivali akciju Sf -a, a sad nagradjene knjige - a njima sve nagradjene :)

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back