Mirka Šizika
Elita
- Poruka
- 20.421
Ja to pomislim svaki x kad odem u egipat.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Godina raka te, gotovo sam siguran, neće "namračiti", Šiki, naprotiv!
Uživaćeš dvostruko iščitavajući ovaj simpa erotski romančić: jednom, jer ima tačno 264 i po simpatično prevedih stranica čitko odštampanih krupnim times new roman fontom, dakle obiman je taman u granicama koje ti možeš da podneseš, i drugiput jer ćeš u jednom delu ovog romana prepoznati sebe. Pazi ovamo:
"Volim te", reče Pjer.
"Volim te", reče ona. "I tvoj je najlepši koji sam ikada videla! Obično ne gledam tu stvar kod muškaraca."A promenila ih je, bogami... Zar nije ista ti?
E, ali već na kraju prve trećine romana počinju strahotice... Glavna junakinja, naime, oboljeva od kancera, pa sledi besomučna borba na život i smrt. Mrtav sam ozbiljan.
Slažem se. Teško je bilo kom piscu da pokuše da dočara erotski naboj u dijaloguovaj klaus k`o da je prepisao milerovog raka![]()
Grock, skviii, grock...Kojot
dobra strana / lose strane
procitao svasta /
ne poklapa nam se knizevni ukus
izvor informacija / najcesce neupotrebljivih
voli da preporucuje /
mnogo se pravi pametan
ima potencijala /
samo ga lose koristi
mogla bih da ga volim /
al s vremena na vreme pomislim da takvu svinju ne mozes da volis
nastavice se......
Svakako necu icu u kupovinu pre 15.09.
Cekam da cujem , a zanima me i misljenje o knjigama San Sa .
Mogu vas reci da ja u poslednje vreme bas biram sta cu da citam.
Ako samo naslutim da bi tu moglo da bude nesto sto ce da me namraci i ucini nesrecnom pa makar i kratko, ne citam. Ne prija mi to u poslednje vreme i hvala bogu izbor knjiga je takav da imam alternativu ...
Probaj Kraljicu, možda je stvarno do mene.Medo, ubi mi volju za Četvrtom kraljicom.A imam i Gojine utvare. Ipak ću prvo Godinu raka.
![]()
Završih Tajni život pčela, i mogu vam reći, baš, baš dobar roman. Mada je glavna junakinja bela devojčica, većina ostalih likova su crni. Iako tretirani kao ljudi nižeg reda, pokazali su više ljudskosti i dostojanstva od ma kog belca. Uglavnom, tužnog je sadržaja, pa ne znam da l' da ga Mirka čita?Totalno drugačiji od Sirenine stolice.
Medo, ubi mi volju za Četvrtom kraljicom.A imam i Gojine utvare. Ipak ću prvo Godinu raka.
![]()
Završih Tajni život pčela, i mogu vam reći, baš, baš dobar roman. Mada je glavna junakinja bela devojčica, većina ostalih likova su crni. Iako tretirani kao ljudi nižeg reda, pokazali su više ljudskosti i dostojanstva od ma kog belca. Uglavnom, tužnog je sadržaja, pa ne znam da l' da ga Mirka čita?Totalno drugačiji od Sirenine stolice.
Medo, ubi mi volju za Četvrtom kraljicom.A imam i Gojine utvare. Ipak ću prvo Godinu raka.
![]()