terapeut
Primećen član
- Poruka
- 988
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Antilopa nije.
Eno na prethodnoj strani sam komentarisala tu knjigu.
Slična je Sluškinjinoj priči (Atvudina tzv. naučna fantastika, jer je radnja smeštena u budućnosti), ali Sluškinja je upečatljivija. Po meni Antilopu treba čitati na kraju.
Ako misliš da ti se Sluškinja neće svideti, neće ni ova sigurno.
Telesne povrede nisam čitala, ali moje iskustvo sa Atvudovom je da dosta šara - do sada sam od nje pročitala dva romana o apokaliptičnoj budućnosti, 1 o zločinu iz 19. veka i u toku sam Mačjeg oka, vreme sadašnje.
Možda sa Telesnom povredom otkriješ još neku kategoriju Atvudove.
U Laguni je knjiga nedelje Vozom do Trsta. Imam preporuku žene kojoj jako verujem. Moraću kasnije da skoknem da je kupim, samo 305 din(odnosno 406 za one koji nemaju klubski popust).
Evo proverila , za mene knjiga kosta 320 din a posto uzimam npr 4 odjednom onda kosta 289.
Sto se reci , od 580 -30%-21%(moj popust kao clana)-10% (na tri kupljene knjige)=289 din.
pa ja ubedjena da ne postoji dodatni popust na čalanski kartu ako je knjiga već na popustu : S
Pricala sam da sam htela da kupim Marijanu Kiz i da sam se predomislila jer sam smatrala da su knjige nerazumno skupe. Nije mi se davalo 800 din za tu plitku knjizevnost.
Lagunina akcija se produzava i traje do 24.avgusta.I bice novi naslovi.![]()
![]()
Evo ovu toplo preporucujem, upravo je zavrsavam .Knjiga mi je na samom pocetku delovala pomalo odbojno zbog price o ratu , pa sam je ostavila na strani dan-dva, medjutim kada sam je uzela opet da je citam nisam je mogla ispustiti iz ruku, prosto vuce na citanje i ako se radnja odvija u prvom svestkom ratu , uzasno je prica primamljiva i naravno lepo satkana, sto je jel najbitnije u svemu tome.