Sibil Vejn
Poznat
- Poruka
- 7.011
U planu mi je "Dabogda te majka rodila",Vedrane Rudan...sinoc dodjoh do nje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

e ovako, napravih spisak nekoliko knjiga za more, pa ću probrati 4-5, uz vašu pomoć: )
e sad ako je neka od izabranih knjiga tužnjikava, depresivna ili šta god tome slično stavite mi do znanja jer mi je baš bitno da mi ne izaziva nikava uzneirajuća ili deprsivna osećanja : ) daklem nešto fino, čitljivo ( ali ne isprazno kao što mi je bila umeš li da čuvaš tajnu koja mi je bila totalna bezvezarija i u postopreativnom periodu )
1. avanture nevaljale devojčice
2.ubiti pticu rugalicu
3.kratka istorija traktora
4.biblija otrovne masline
5.beležnica
6. pazi šta želiš ili ko je ta devojka ili moj gospodni savršeni
7.tajni život pčela
8.sitničarnica
9.devojka sa pomorandžama
10.služavkina priča (mada pročitah negde da je baš teška, ali nisam sigurna, pa da proverim)
11.recepti za savršen brak (mirka, slepo ti verujem da nema veze sa naslovom,pa je stavih na spisak : )

e, hvala na savetima : )
elem ne mora knjiga da nema ni malo tužnjikavih-ozbiljnih elemenata ali ne bih da bude teška kao takva,da mi ne izaziva nikava uzneirajuća ili deprsivna osećanja kada je zatvorim...
zato ću svakako uzeti jedu od a. poter(pazi šta želiš ili ko je ta devojka), ali bih uz nju tako veselu i tralalastu ponela još nešto što nije toliko tralalasto ...
e ovako, napravih spisak nekoliko knjiga za more, pa ću probrati 4-5, uz vašu pomoć: )
e sad ako je neka od izabranih knjiga tužnjikava, depresivna ili šta god tome slično stavite mi do znanja jer mi je baš bitno da mi ne izaziva nikava uzneirajuća ili deprsivna osećanja : ) daklem nešto fino, čitljivo ( ali ne isprazno kao što mi je bila umeš li da čuvaš tajnu koja mi je bila totalna bezvezarija i u postopreativnom periodu )
2.ubiti pticu rugalicu
5.beležnica
7.tajni život pčela
8.sitničarnica
9.devojka sa pomorandžama
10.služavkina priča (mada pročitah negde da je baš teška, ali nisam sigurna, pa da proverim)
11.recepti za savršen brak (mirka, slepo ti verujem da nema veze sa naslovom,pa je stavih na spisak : )
2.ubiti pticu rugalicu-detinjasto
5.beležnica
7.tajni život pčela
8.sitničarnica-nesvakidašnje
9.devojka sa pomorandžama-romantično
ubiti pticu rugalicu ću svakako da pročitam, ali ne na moru...
suzila sam izbor na nekih sedam knjiga
mada možda dodam i knjigu o groblju na spisak, pošto ni nju još uvek nisam pročitala...
nikad mi nije bilo teže da odlučim šta ću poneti na more od knjiga (mada se oko svega toliko dvoumim da ovo nije ništa novo)...
e i slobodno mi preporučite nešto van mog spiska, da se dodatno mislim : )
ubiti pticu rugalicu ću svakako da pročitam, ali ne na moru...
suzila sam izbor na nekih sedam knjiga
mada možda dodam i knjigu o groblju na spisak, pošto ni nju još uvek nisam pročitala...
nikad mi nije bilo teže da odlučim šta ću poneti na more od knjiga (mada se oko svega toliko dvoumim da ovo nije ništa novo)...
e i slobodno mi preporučite nešto van mog spiska, da se dodatno mislim : )