- Poruka
- 55.706
Nisam skapirala da je rec o Rusu
mislila sam na nem. transkripciju...
mislila sam na nem. transkripciju...Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislila sam na nem. transkripciju...Rus bre, al mu se zalomilo nemacko ime ( sa sve prezimenom)Nisam skapirala da je rec o Rusumislila sam na nem. transkripciju...
) Starac koji je čitao ljubavne romane, takođe Sepulvedina knjiga, mi je isto bila ok, i za nju preporuka ako nekog zanima. Čitala sam je pre par godina.Vreme je baš teško. Svaki dan promena. I više puta u toku dana. I ja sam rekla da, kad bih išla na posao, morala bih da prespavam celo popodne, tj. veče. A onda muke sa saobraćajem u Bgd. Ja stalno svuda kasnim, jer nikako ne mogu da se naviknem da mi sada treba mnogo više vremena nego ranije za iste relacije.Evo i mene. Po običaju neka gužva ali čitam pomalo. I ubi me ovo vreme. Prethodnih dana sam spavala satima kad dođem kući s posla. Kao da me je neko maljem opalio. Krivim nizak pritisak za to.
Neko je pomenuo Semper idem skoro. Jedna od najboljih knjiga koju sam čitala poslednjih godina. Što bi Lamar rekla 11/10
Sledeće nedelje sam na odmoru, ali imam da pozavršavam neke stvari i ako uspem da čitam biće super. Odgledala sam sve sezone serije Suits i sad čekam leto za poslednju sezonu. Mislim, ko zna kad će te nove epizode moći da se gledaju, ali nadam se da će brzo po objavljivanju. A ja pratim i Masterchef US i to sad počinje da se prikazuje tako da ću i time da odmaram mozak.![]()
. Odmah mi se svidela, ali pošto je to četvrta knjiga koju čitam uporedo, nije mi prioritet. Prvo čitam Aleksandrijski kvartet. Pri kraju sam trećeg dela, sve je bolja i bolja, ali o konačnim utiscima kad sve završim. Pa onda na kindlu čitam Osetljiva ravnoteža, indijskog pisca komplikovanog imena. Ali pošto mi je kindle težak da ga nosim kad idem u skitnju, da čitala samo u busu, ubacila sam u telefon Semper idem. A na kompu i telefonu slušam audio knjigu Sašenjka, Sebaga Montefjorea. To sam najviše zapostavila. Kao što rekoh, čituckala sam. Završila sam Daleko od razuzdane gomile Tomasa Hardija ali mi je nekako bila dosadna.
Tje nestanemo uskoroKerefeka.
Nešto pre promene izgleda ovog našeg sastajališta sam se setila Kerefeke, nešto me je asociralo na nju.
Odem, pogledam njen profil i vidim da nije posetila Krstaricu oko godinu dana.
Sve nas je manje. A nije ni čudo.
Ne veruješ valjda da čitam ovolike postove, pa još citate? Lakše mi je da pročitam celu knjigu...До сада никакав коментар. Сигуран сам да ће се наредни цитат женском свету свидети.