krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
A možda sam se latila knjige posle tvoje objave... Kupila sam je čim je izašla. 
Kako vam se dopada moj novi avatar?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nema veze, samo sam htela da istaknem da mi se Beogradski trio mnogo svideo i da je Goran Markovic dobar pisac kao sto je i reditelj.Izvini, priznajem, nisam baš pazila u poslednje vreme, iz poznatih razloga. Možda sam i videla, ali sam zaboravila.![]()
![]()

Наравно да није еротика, ја сам пристојан.Ako je neki seks, oboji, molim te crveno...![]()
Ostavljali ste ovde odakle i kako se preuzima.To ce Baudrillard najbolje da ti objasni![]()
Badiiiiiiiiiii.
Svrati i ostavi.
ali je meni onaj prethodni bio zanimljivji, uvek bi me podsetio na tebe..sada na ovaj ne mogu bas da se naviknem
Izvinjavam se, nisam u toku šta da ostavim?Ostavljali ste ovde odakle i kako se preuzima.
Badiiiiiiiiiii.
Svrati i ostavi.
![]()
Moja razgovor sa moderatorima kada mi se avatar ukočio i nije više lupkao šapicama:Laki, a kako tvoj avatar i dalje mrda?

Vreme je baš teško. Svaki dan promena. I više puta u toku dana. I ja sam rekla da, kad bih išla na posao, morala bih da prespavam celo popodne, tj. veče. A onda muke sa saobraćajem u Bgd. Ja stalno svuda kasnim, jer nikako ne mogu da se naviknem da mi sada treba mnogo više vremena nego ranije za iste relacije.
I ja sam počela da čitam Semper idem. Hvala Bodrijaru za link. Odmah mi se svidela, ali pošto je to četvrta knjiga koju čitam uporedo, nije mi prioritet. Prvo čitam Aleksandrijski kvartet. Pri kraju sam trećeg dela, sve je bolja i bolja, ali o konačnim utiscima kad sve završim. Pa onda na kindlu čitam Osetljiva ravnoteža, indijskog pisca komplikovanog imena. Ali pošto mi je kindle težak da ga nosim kad idem u skitnju, da čitala samo u busu, ubacila sam u telefon Semper idem. A na kompu i telefonu slušam audio knjigu Sašenjka, Sebaga Montefjorea. To sam najviše zapostavila.
Sinoć sam gledala Veliku dramu u Narodnom pozorištu. To pominjem samo zato što se sećam da nam se naša stara drugarica Kerefeka svojevremeno pohvalila kad je to uspela da pogleda jer je jako želela. Ja nisam baš toliko, ali se rado sećam Kerefeke. I baš me zanima kako je, šta radi, šta čita. Ne verujem ni da nas prati izdaleka, pogotovo od kad je promenjen izgled. Ali eto, volim da se setim nekih dragih virtuelnih ljudi.
Vreme je pravo jesenje što i nije loše za čitanje, ali sve drugo...Vreme je baš teško. Svaki dan promena. I više puta u toku dana. I ja sam rekla da, kad bih išla na posao, morala bih da prespavam celo popodne, tj. veče. A onda muke sa saobraćajem u Bgd. Ja stalno svuda kasnim, jer nikako ne mogu da se naviknem da mi sada treba mnogo više vremena nego ranije za iste relacije.
I ja sam počela da čitam Semper idem. Hvala Bodrijaru za link. Odmah mi se svidela, ali pošto je to četvrta knjiga koju čitam uporedo, nije mi prioritet. Prvo čitam Aleksandrijski kvartet. Pri kraju sam trećeg dela, sve je bolja i bolja, ali o konačnim utiscima kad sve završim. Pa onda na kindlu čitam Osetljiva ravnoteža, indijskog pisca komplikovanog imena. Ali pošto mi je kindle težak da ga nosim kad idem u skitnju, da čitala samo u busu, ubacila sam u telefon Semper idem. A na kompu i telefonu slušam audio knjigu Sašenjka, Sebaga Montefjorea. To sam najviše zapostavila.
Sinoć sam gledala Veliku dramu u Narodnom pozorištu. To pominjem samo zato što se sećam da nam se naša stara drugarica Kerefeka svojevremeno pohvalila kad je to uspela da pogleda jer je jako želela. Ja nisam baš toliko, ali se rado sećam Kerefeke. I baš me zanima kako je, šta radi, šta čita. Ne verujem ni da nas prati izdaleka, pogotovo od kad je promenjen izgled. Ali eto, volim da se setim nekih dragih virtuelnih ljudi.
Tes je zanimljivija knjiga, ali je jos "deblja". Tesko je danas u dvajesprvom veku citati knjige 200 godina starije.
Meni nije, ja bas u njima uzivam, ali svakako da to nekako bas i nije "normalno"
Ja zapravo i ne citam nove knjige, ili ih citam preko onog "organa". Pomislim da toliko starostavnih knjiga
nisam procitala i onda me prodje volja za novim, lepim, politicki koretnim autorima.
Ja volim stare knjige, ali ima nekih baš dosadnih. Ova mi je bila jedna od njih. Vodenica na Flosi je većini bila dosadna a meni je bila dobra. Možda je i do trenutka u kom sam čitala.Jao, meni istina nešto slabije idu te "starostavne" knjige.
A onda mi bude krivo, jer sve mislim da su to bolje (uslovno rečeno) knjige od ovih današnjih.
Ali tako je kako je.
Zato se uvek obradujem kada mi se desi da pročitam nešto staro a da me to istinski zaokupi.

Sad moram da smršam zbog zdravlja (ne osećam se debelo, ali doktorka reče da imam višak kilograma i da moram). Moram ishranu da promenim i da više vežbam (čekam lepo vreme da vozim bajs, mislila danas ali evo kiša..
Ali to bi trebalo da bude početkom avgusta. A i to je blizu.Bio je lep dok je vrckao. Od kad ne mrda, nije to to...![]()

Plašim se da je my lady otišla u legendu...Rado, evo lamar ti je objasnila kako da namestis da ponovo mrda...![]()

Ćitam Konje ubijaju, zar ne? Ne sećam se da sam gledala film...![]()

Pogledaću ga obavezno kad pročitam. Ne mogu da zamislim kako danima igraju bez prestanka...Meni je bio baš upečatljiv
Moraću da nabavim takvu majicu...Rado, ostavi ovaj avatar, ipak si ozbiljna zena, majka, kraljica, uskoro i baka
Serena Wiliams ima neki ogrtac koji na turnirima nosi pre nego sto se skine u svoje
neopevano sasave kreacije, a na njemu stoji zena, majka, kraljica![]()

Mnogo ja volim tu knjiguVreme je pravo jesenje što i nije loše za čitanje, ali sve drugo...
Nisam probala audio knjige, ne znam da li bi mi nešto stalno odvlačilo pažnju.. Mada možda pokušam.
Ja volim stare knjige, ali ima nekih baš dosadnih. Ova mi je bila jedna od njih. Vodenica na Flosi je većini bila dosadna a meni je bila dobra. Možda je i do trenutka u kom sam čitala.