Mrs.Bi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.373
Mene sad najviše zanima zašto su vam neke knjige neocenjene?
Del Pieru:
Imre Kertes – Dosije K ….. bez ocene
Svetlana Aleksijevic – Četnobiljska molitva ..... bez ocene
Jón Kalman Stefánsson – Nebo i pakao ….. bez ocene
a wild child
Neocenjena - Karlo Ginzburg : Sir i crvi: kozmos jednog mlinara iz 16.stoljeca
niste ih pročitali, ili ....?
Vidi se da je i tema uticala pa ima knjiga koje su još neki od nas čitali ove godine, npr. ja:
Džaret Kobek – Ja mrzim internet, Kazuo Išiguro - Nikad me ne ostavljaj, Šeril Strejd – Divljina, Natsuo Kirino – Van (ovo sam čitala ranije, na telefonu, nisam još imala kindle, tačno se sećam, začas sam pročitala, nisam mogla da ostavim), Edgar Alan Po – Ubistva u ulici Morg (i ovo sam čitala ranije, i to na engleskom
, izlazile u blicu dvojezične knjižice, žao mi što ih nisam više kupila), to ono kad su stavili ženu u odžak?
Na prvi pogled sam mislila da sam više čitala sa spiska wild child, a u stvari samo
Nikolo Amaniti - Poslednja Nova Godina (ja njega čitam uvek u nekom grču, koju će odvratnost sledeću da napiše), Grupa autora - Zensko vece u Finbar hotelu (malo su mi bolji utisci), Mjuriel Barberi - Poslastica (bezveze, slažem se sa ocenom).
Interesantno je da mi ništa od onih kojima je Wild dala petice, nije poznato.
Moraću da se potrudim.
Del Pieru:
Imre Kertes – Dosije K ….. bez ocene
Svetlana Aleksijevic – Četnobiljska molitva ..... bez ocene
Jón Kalman Stefánsson – Nebo i pakao ….. bez ocene
a wild child
Neocenjena - Karlo Ginzburg : Sir i crvi: kozmos jednog mlinara iz 16.stoljeca
niste ih pročitali, ili ....?
Vidi se da je i tema uticala pa ima knjiga koje su još neki od nas čitali ove godine, npr. ja:
Džaret Kobek – Ja mrzim internet, Kazuo Išiguro - Nikad me ne ostavljaj, Šeril Strejd – Divljina, Natsuo Kirino – Van (ovo sam čitala ranije, na telefonu, nisam još imala kindle, tačno se sećam, začas sam pročitala, nisam mogla da ostavim), Edgar Alan Po – Ubistva u ulici Morg (i ovo sam čitala ranije, i to na engleskom
, izlazile u blicu dvojezične knjižice, žao mi što ih nisam više kupila), to ono kad su stavili ženu u odžak? Na prvi pogled sam mislila da sam više čitala sa spiska wild child, a u stvari samo
Nikolo Amaniti - Poslednja Nova Godina (ja njega čitam uvek u nekom grču, koju će odvratnost sledeću da napiše), Grupa autora - Zensko vece u Finbar hotelu (malo su mi bolji utisci), Mjuriel Barberi - Poslastica (bezveze, slažem se sa ocenom).
Interesantno je da mi ništa od onih kojima je Wild dala petice, nije poznato.
Moraću da se potrudim.

).
)