Biblioteka 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja mislim da Kventin nas malo zeki, i da ima isti stav kao mi zrele žene, pošto je i on zreo muškarac. Valjda

Nemam pojma da li sam zreo muškarac.
Malo se šalim s vama, naravno, mada se moj muzički ukus s godinama suzio, da ne kažem radikalizovao.
Domaću muziku skoro da više i ne slušam, a i inače, možda 10% muzikanata koje sam prije 20 godina volio još mogu da slušam.
Generalno, nisam ja jedan od onih koji stalno nešto slušaju, koji bez muzike ne mogu da žive. Što sam stariji, to mi više godi tišina.

Malo se šalim s vama, naravno, mada se moj muzički ukus s godinama suzio, da ne kažem radikalizovao.
Domaću muziku skoro da više i ne slušam, a i inače, možda 10% muzikanata koje sam prije 20 godina volio još mogu da slušam.
Generalno, nisam ja jedan od onih koji stalno nešto slušaju, koji bez muzike ne mogu da žive. Što sam stariji, to mi više godi tišina.
To je Qentine zato sto si i ti kao i ja nemuzikalan. I meni prija totalna tisina i dobra knjiga, zvuci samo smetaju.
I naravno ladno pivo. Ovde kod mene je vec dva meseca 35-38 stepeni tako da ne postoji muzika koja moze da me oladi:D

To je Qentine zato sto si i ti kao i ja nemuzikalan. I meni prija totalna tisina i dobra knjiga, zvuci samo smetaju.
I naravno ladno pivo. Ovde kod mene je vec dva meseca 35-38 stepeni tako da ne postoji muzika koja moze da me oladi:D

Ja u osnovnoj samo iz muzičkog imao četvorku. :D

Baš tebe briga kad imate dobro pivo u Njemačkoj, a ne ove balkanske bućkuriše.

Slušam ja i dalje novi talas (iako je ostario, a i upokojio se delimično) i rokere, a i Olivera sam slušala i onda. Ih kako sam plesala na moru uz Ća će mi Kobakana i Skalinada. (Obožavala sam Skalinadu, ostala mi jedna od najdražih pesama svih vremena, mada je kasnije bilo i mnogo boljih i osećajnijih...)
Arsena sam zavolela kasnije. To ide s godinama.
Pustila ga ja svojevremeno na poslu, mlada koleginica kaže: Ne volim baš Arsena. A stara kaže: Nisam ni ja u tvojim godinama.

U svakom slučaju, svi oni su obeležili moj i mnoge živote, odrastanja, mladost, sazrevanje.... Nikad nisam volela ni pristajala ni na kakve podele, svrstavanja i isključivost.
To što sam bila na koncertu Erika Kleptona, nije me sprečilo da idem i na Željka Samardžića. Sve mi je to lepa muzika i prija mi. I muzika je, kakva god da je. Za razliku od tehno i sličnih buka.
I tako dođoh do onog što si pre neki dan napisao, da bi radije do kraja života slušao Balaševića a ne ovo što se danas sluša.
Sad mi se dopada i onaj "2cellos" imaju sjajan repertoar i koncert u Beogradu u septembru, ali su mnogo skupe karte, 1900 najjeftinije za parter. A ja sad ne bih satima stajala u parteru ni zbog Bajage :zcepanje:
:zcepanje:
I ja bih išla na koncert ova dva sjajna momka :super:
Ali... mnogo je kume, mnogo je. A da stojim neću.
Kakvo mi je to onda uživanje.

Što se tiče podela ja čim čujem tako nešto ja postanem ovakva
smilie_girl_130.gif

Ne mogu to uopšte više da podnesem. Svu tu glupost...

U nekim gradovima, uglavnom po juznoj Srbiji, postoje udruzenja namcora, ugursuza i baksuza... potrazi ih i tamo kod tebe, mozda ih ima i preko Drine :D
Ja sam isto hteo da se uclanim, rekose ne moze jer sam mlad, tek kad dodjem u godine zelog muskarca! :D

U nekim gradovima, uglavnom po juznoj Srbiji, postoje udruzenja namcora, ugursuza i baksuza... potrazi ih i tamo kod tebe, mozda ih ima i preko Drine :D
Ja sam isto hteo da se uclanim, rekose ne moze jer sam mlad, tek kad dodjem u godine zelog muskarca! :D

A jel primaju i žene? Da se prijavim za dopisnog člana, zadovoljavam sve kriterijume.:mrgreen: Osim možda tog ...

- - - - - - - - - -

Možeš ti da osnuješ Omladinsku organizaciju tih ili tog udruženja gde ćete se pripremati i vežbati

:zcepanje:

- - - - - - - - - -

Što sam stariji, to mi više godi tišina.

Ja tako već godinama. Baš mi prija tišina. Tu i tamo pustim muziku, pet-šest pesama i to je to, do sledećeg puta za nekih mesec dana. I uvek, uvek u tom minijaturnom izboru bude Oliverova A kad mi dođeš ti. Arsen mi nikada nije prijao.

Da se kucnemo... :pivce: :) Prvo, u to ime, drugo, proradio mi tablet (posle dve nedelje, koliko ga nisam dirala jer nisam bila u Nišu), treće, najvažnije, stigla mi je ćerka iz Rusije pre sat vremena (posle mesec dana), i četvrto, danas (30. 7. :)) joj je rođendan. Evo, filujem tortu, gle slučajnosti, Moskva šnit. ;)

Nego u ćaskanju propustimo važne stvari: Srećan rođendan najboljoj (bivšoj) studentkinji!!:
verujem da je torta odlična.
Kako je ona zadovoljna boravkom u Rusiji?

Da, to sam te pitao. U tome je problem jer je XP zastareo i ne može preko Chrome-a, mislim da bi
trebalo da još uvek može preko Mozilla Firefox-a. Probaj.:)
A najbolje bi bilo ako bi mogla da pređeš na Win 7. Jer će biti sve više sajtova koje nećeš moći da otvoriš.
Capito :D
Samo se bojim da moj računar neće podneti Win 7.
Videćemo.

- - - - - - - - - -

Ebote, ja ceo dan nešto piskaram, smaram... :roll:
Ajd cao :D

Jeeee :zskace:
Baš su dobreeee.
Sve su slike odlične.
Najviše mi se svidja ona prva, mnogo ti je slatka ćerka a ima i skoro iste naočare kao ja :D
I poslednje dve su mnooogo lepe.

Ne brini, nećemo joj nikada priznati da si postavila slike :cool:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back