kamenita
Ističe se
- Poruka
- 2.674
Znala sam da će ti se dopasti ženski Hotel Finbar. Nikakav spektakl, ali lepo ispričane i simpatično povezane ženske priče.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
? Kolače i prateći program...Bi izvoli Hotel Finbar.
wild_child pročitaj od Fantea i druge knjige, pre svega Bratstvo loze i zbirku priča Vino mladosti.
Što se tiče Blekvuda u prvoj knjizi Vrbe su ipak odabrana najbolja njegova dela, ali on je svakako
odličan pisac.
U raznimm formatima, pa kome šta odgovara.Sutra je Uskrs, a niko se ne hvali da je farbao jaja. Jeste li se pripremili za sutra, naoštrili se za porodične turnire, spremili meso za roštilj i mladi luk za uživanje? Kolače i prateći program...
Mi smo ofarbali otprilike nekih milion komada. Neće ce sve pojesti sutra, ali neće ni trajati bog zna koliko...

Meni roman nije poznat (ne znam da li si ovde čitao o njemu), ali prevodilačke muke i te kako jesu. Koliko se verno držati originalnog teksta, a koliko ga prilagoditi budućim čitaocima, tj. korisnicima. Vrlo zanimljiv tekst i ozbiljna dilema.
Sad sam malo pretražila, ima tekstova o toj knjizi i po njima izgleda da je mnogo šokantnija nego što nagoveštava tekst koji si ti postavio, što je i logično jer se on bavi problemima prevođenja, a ne samom knjigom.

Gde ste, narode, nema nikog vec dva dana.
Nisam ništa pročitala, ali sam odgledala divan film preksinoć: Put, sa Čarli Šinom, Emiliom Estevezom, Džejmsom Nezbitom i drugima, manje poznatima, ali svi su sjajni.