- Poruka
- 131.219
Linejna poslao sam ti Luzitaniju.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ti i Kamenita ste pročitale svoje poklone,čekamo i ostale

Jel' neko čitao Maraka Šelića Marčela...Malterego i Higijena nesećanja

Niko ne zna kako Pinchon izgleda ( ima osamdeset godina), a isto vazi i za Ferante.
Već sam se iznervirala da je još jedan čovek iskoristio trenutak slave, i počeo da štanca knjige godišnje...
Moja baka vam se izvinjiva
Čisto sumnjam da će dostići slavu prethodnog romana, Čovek po imenu Uve...
- - - - - - - - - -
http://readly.ru/author/16534/
Jedna ( meni jako drga) forumasica koju je takodje smrt Grofa pogodila, napisala je kratak i dirljiv tekst na svom blogu,
a i ona ga je poznavala "onako", kao i mi ostali.
https://forum.krstarica.com/entry.php/47177-Don-Kihot-gosn-Grof-Vronski
Ja nocas procitah skoro pa i pola knjige ( ima preko 500 strana) Ferante, mozda cu je nocas i dokrajciti.
A pocela sam da citam Pinchona i mnogo mi se dopao , ali cu nastaviti posle Ferante.
Pinchon je neki drugi svet, meni i stran, al opet i jako privlacan. Paranoja i antiparanoja.
Njega cu tek da studiram detaljno kad zavrsi sa Ferante.
Jedna zanimljivostÖ:
Niko ne zna kako Pinchon izgleda ( ima osamdeset godina), a isto vazi i za Ferante.
Ja sam negde Pinchona videla kada je valjda imao 18 godina, isto je izgledao, mnogo jadan ruzan![]()

Da, ono, dobro da se proljepšao pod stare dane.
Zapravo, osim te prastare slike dok je bio u mornarici, ne postoji potvrđena fotografija Tomasa Pinčona. Ali, što bi se reklo, koga god zanima kako Pinčon izgleda, taj ne kapira njegove knjige.![]()
Ja citam ( odnosno pauziram momentalno) onu Objavu 49 ( ili kako se vec zove), ali cu smesta nabaviti i Gravity's Rainbow koju
je na nemacki prevela Elfride Jelinek kao "Kraj Parabele". Inace je ona, Jelinek, njegova prva evropska obozavateljka, uzdizala ga je
u nebesa i pala je u nesvest kada je ona umesto njega dobila Nobela![]()
Jedna obozavateljka je cak i pomislila da oni stvarno dolaze u NS. :-))))