VanZandt
Domaćin
- Poruka
- 3.263
Ja ni drugu knjigu jos nisam uzela (o prijateljicama pricam) , moracu da potrazim. Meni se dopala prva, nije nesto da sam sasvim odusevljena ali mi je bila prijatna i zanimljiva.
A i knjiga Snezno dete mi se dopala, ali isto tako nisam bila potpuno odusevljena (ili sad kad pomislim na knjigu ne mislim da je nesto specijalno ali je lepa svakako).
Procitala sam World and Town, Gish Jen (Svet i grad), ne znam da li je ista njeno prevedeno kod nas. Meni se jako dopada kako ona pise.
Citala sam za Vronskog, bas tuzno sto je umro tako iznenada i prerano, i nekakko strasno da se oprostio sa forumasima a sa sinom nije u kontaktu. Mislila sam da je mladji, uglavnom su mi se dopadali njegovi postovi.
A i knjiga Snezno dete mi se dopala, ali isto tako nisam bila potpuno odusevljena (ili sad kad pomislim na knjigu ne mislim da je nesto specijalno ali je lepa svakako).
Procitala sam World and Town, Gish Jen (Svet i grad), ne znam da li je ista njeno prevedeno kod nas. Meni se jako dopada kako ona pise.
Citala sam za Vronskog, bas tuzno sto je umro tako iznenada i prerano, i nekakko strasno da se oprostio sa forumasima a sa sinom nije u kontaktu. Mislila sam da je mladji, uglavnom su mi se dopadali njegovi postovi.

I dok se tako dvoumim, vreme mi prolazi uzalud... 
Nisam ih donela iz škole, nije mi gotova posveta. Koleginica zadužena za to, danas se bavila takmičenjem "Čitalići". (Oh, kako sam ljubomorna na nju zbog toga.
) Pre par godina sam čitala odabrane knjige i učestvovala u sastavljanju pitanja za VIII razred, a onda su promenili pravila.Sad ne čitaju, več dobijaju tekst, na osnovu koga odgovaraju. Ne sviđa mi se ovaj novi način...