Mrs.Bi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.373
Ma stvarno, mislim da nije šteta propustiti ništa što nam ne prija. Vi ste svi još mladi, pa mislite da imate puno vremena, ali vreme neverovatno brzo prolazi, i kad god i koliko god možemo treba da ga koristimo za nešto što će nam život učiniti lepšim. Ima puno stvari koje moramo da radimo, iako ih baš i ne volimo, pa ne moramo da čitamo i knjige koje nam se ne dopadaju, koliko god značajne bile sa gledišta književnosti.
- - - - - - - - - -
I ovaj moj stav je više teorijski jer i ja sam čitala, pa i sad ponekad čitam ono što se smatra da treba. To zato što sam odgovorna u svim oblastima života, pa i u tome. A volela bih da nisam takva, to se više ne ceni.
- - - - - - - - - -
I ovaj moj stav je više teorijski jer i ja sam čitala, pa i sad ponekad čitam ono što se smatra da treba. To zato što sam odgovorna u svim oblastima života, pa i u tome. A volela bih da nisam takva, to se više ne ceni.

Orhan Pamuk, Geopoetika, 692 str. Baš sam odužila čitanje, obimna knjiga, a ja slabo imala vremena da joj se posvetim.

), koje sam čitala na telefonu kad negde idem. Pošto knjiga od 700 strana nikako nije zgodna da se nosi i čita usput. A telefon se pokazao jako pogodan za to.