Biblioteka 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Interesantan je ovaj razgovor o generacijama, a najbolje što je izazvao je spot grupe Ničim izazvan koji je stavio Del Pijero. Znam da su pre neki dan dobili MTV nagradu, ali ih nisam nikad slušala, potpuno su mi nepoznati. Verovatno se i njihove pesme šire društvenim mrežama ili na neke druge načine sa kojima ja "nisam na ti". Ali muzika je fenomenalna. Sad slušam sve redom što mogu da nađem.
Možda je preveliki uticaj Haustora i Rundeka... ali pa da, ni ne beže od toga, evo i pesme koju i pevaju sa Rundekom
I Del Piero mi je sve interesantniji lik.

Dobra ste vi generacija. Znači, rođeni onih divnih osamdesetih, koje mi, koji smo tada bili u svojim dvadesetim, toliko volimo! Još nešto dobro iz tog vremena ;)

Poslednja izmena:
Nešto mnogo dobro iz tog vremena :)
Nego narcisoidno smo se raspričali o sebi samima i zaboravili na nekog ko je ovde na temi, a mlađi je i od ovih mlađih (koji se do duše osećaju staro :lol: )

Baudrillard i moguće da je tu negde i Yersinia.
Ili mi je procena pogrešna :think:

Nešto mnogo dobro iz tog vremena :)
Nego narcisoidno smo se raspričali o sebi samima i zaboravili na nekog ko je ovde na temi, a mlađi je i od ovih mlađih (koji se do duše osećaju staro :lol: )

Baudrillard i moguće da je tu negde i Yersinia.
Ili mi je procena pogrešna :think:

I ja mislim da Bodrijar nema mnogo preko dvadeset. Jersnija je valjda oko 30? Ili lupam, pojma nemam...

Nema mladjih, ne zanima ih to, nemaju vremena, mozda kad bi mogli na ajfonu da, neku skraceno skracenu verziju skracene verzije knjige, procitaju za 10-15 minuta.
Skoro me jedan klinac na fb kontaktirao, i Bog zna kako dodjemo do knjiga, pita me za preporuku... a ja sav odusevljen, pocnem da mu nabrajam, da mu preporucujem, udavih dete. Onda se setim, dobro je bre, nemoj da si tako dosadan kao sto su meni bili dosadni i smorni stariji :)
Inace, to je jedina osoba mladja od 25-6, koju znam da aktivno cita.

Mozda bolje ova, taman i za ove dve moje vrsnjakinje :)
:lol:

- - - - - - - - - -

Spot ću proučiti naknadno kada budem imala vremena.
Za sada verujem mojoj generaciji na reč :D

Na keca sam znala da nosis naocare. :-)))) I ja sam tamno smedja. :-)

- - - - - - - - - -

ja.jpg

Pre dva meseca...

Op, op, počele i slike da se kace!
Dame, eto vam prilike da iskukate od kventina fotku :cool:

Da i on metne sliku, i moze da se gasi internet!

Evo, bicu ja beba, izgledam kao da mi je 26. :hahaha:
Moja draga kad otvori vrata postaru, kaže joj zdravo zlato, je l' ti možda neko stariji kući! :D
A na radnom mestu je pitaju kako to da srednjoškolci mogu tu da rade!

Da ne bude zabune, za 2-3 meseca puni 29 :)

Poslednja izmena:
Op, op, počele i slike da se kace!
Dame, eto vam prilike da iskukate od kventina fotku :cool:

Da i on metne sliku, i moze da se gasi internet!

Moja draga kad otvori vrata postaru, kaže joj zdravo zlato, je l' ti možda neko stariji kući! :D
A na radnom mestu je pitaju kako to da srednjoškolci mogu tu da rade!

Da ne bude zabune, za 2-3 meseca puni 29 :)

Opste je poznato da Quentin ne voli da mece... Ni slike, ni drugo... :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back