Hambertova mlada
Zainteresovan član
- Poruka
- 486
Nista, cekamo prevod. :-D
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A Malamud, Filip Rot? Ja jako volim americke Jevreje.
Najpol - Pola zivota
Sudar kultura, trazenje mesta pod suncem...bla bla bla na vecem broju strana. Iako nije klizio u patetiku, bio je suvoparan, dosadan, prosecnog stila. A jos je imao herca da svojevremeno izjavi da mu ni jedna zena nije ni do kolena u pisanju. Pre ce biti da on nije dorastao jednoj Djampi Lahiri koja je slicnu temu meastralno obradila u "Imenjaku" i to na duplo manje strana.
Precenjen pisac sve u svemu.
A dela Jare Ribnikar kako ti se cine? Ja sam procitala samo "Jana Nepomuckog", dobra je knjiga. Imam jos i "Zivot i pricu" pa je i ona u planu.
Majler mi se ne dopada, njegov "Americki san" je ekstremno dosadan. Citala sam u autobiografiji Dika Kaveta, onog americkog voditelja iz sedamdesetih, da se u jednoj emisiji umalo nije potukao sa Vidalom. A kao i uvek preteruje se, pregledala sam tada youtube i nasla snimak. Sem agresivnog verbalnog sukoba nista drugo nije bilo u najavi.
Kurejsi ima interesantnu knjigu "Telo" koju sam procitala pre neku godinu.
Dakle, kazes svidja ti se Belou. :-) A Malamud, Filip Rot? Ja jako volim americke Jevreje.
Jel ste citali Sola Beloa? Sta mislite o njemu? Meni se jako dopada. Nedavno sam procitala njegovu neveliku novelu "Stvarna" i svidja mi se. Tzv. knjiga bez fabule, sto uopste nije ni presudno za dobru knjigu.
A jel volite Basaru? Pre Uvea sam procitala "Srce zemlje" u kojoj je na sebi svojstven nacin izvrnuo istoriju i "secirao" Nicea i L.A. Salome. Dobar postmodernisticki roman.
Jel i tebi književnost (ili jezik) struka?
Nisam citala Lavkrafta, posto ne citam horore. Mozda bi trebalo, hvale ga i istinski ljubitelji pisane reci.

Ja ga volim jer je naš. 
Da, cula sam da je profesorka matematike. Draga Krasuljak, jeste mi prirasla srcu. :-) Njena strast za citanjem je vredna hvale.

Majler mi se ne dopada, njegov "Americki san" je ekstremno dosadan. Citala sam u autobiografiji Dika Kaveta, onog americkog voditelja iz sedamdesetih, da se u jednoj emisiji umalo nije potukao sa Vidalom. A kao i uvek preteruje se, pregledala sam tada youtube i nasla snimak. Sem agresivnog verbalnog sukoba nista drugo nije bilo u najavi.
Kurejsi ima interesantnu knjigu "Telo" koju sam procitala pre neku godinu.
Del Piero, svaka Dekijeva knjiga je vezana za Niš i vampire...Ja ga volim jer je naš.
![]()

Ako su mu vampiri glavni likovi, onda cu da ga odlozim do daljeg (daljnjeg?)...
Citacu uskoro Ja sam legenda, pa mi ne treba da se predoziram avetinjama![]()

Znaju one na koje se odnosi