Kerefeka
Ističe se
- Poruka
- 2.527
Bas nije tvoj dan. Ne znamo te ovakvu. Mnogima se ovde svidela Otmenost ježa i ne mislimo da je glupa. Naprotiv.
- - - - - - - - - -
čak mislim da ima neke sličnosti sa Čovek po imenu Uve, bar po sadržaju koji sam upravo pročitala.
Krasuljak jedina verna Noći knjige. Nekad su i Pahuljica i Elefteria išle. Možda su i sada pa će da prijave kakve je bila kupovina.
Pa čula si za pisce, to je dovoljno. I ne mora da se čita svako njihovo delo, ionako su skoro ista.
Ja izgleda imam slobodan vikend. Kažem izgleda jer se kod mene to začas promeni. Imala sam baš burnu nedelju, a vikend nameravam da provedem na terasi, prvo uz Stajnbeka, a onda možda još nešto.
- - - - - - - - - -
U međuvremenu sam pročitala Riđi poni od pomenutog. Mnogo je lepa i tužna. I počela Kaneri rou
Nije Krasuljak jedina verna Noci knjige!

Taman sam ubola neki zgodan termin bez sulude guzve.U jednom trenutku cujem prodavacicu, inace moju skolsku kako izgovara moje ime i prezime nekoj devojci.Okrenem se, a ona mi kaze da zena ima jednu knjigu i da saceka mene, jer cu sigurno imati vise,pa da nam zajedno obracuna zbog popusta.Postajem javna završnica.
Elem, moj izbor je sledeći:
Američki bogovi
Covek zvani Uve
Koza
Olujna sestra
I dve knjige tinejdz serijala Nocna skola za poklon decaku kojeg sam time privolela knjizi i koji mi je u vise navrata trazio da mu kupim nastavke.Cak mu je i sestrica koja je bila u poseti, krisom odnela prvi deo...
Oko 23h sam se setila da mi za poklon treba i ona nova o Anonimusima, pa je malo falilo da odem jos jednom...
Od poklona Nedeljnik, Svepsa, avon testeri parfema i karmina i mini bebi kupka.
Prosle godine su mi kesu napunili pastetama

Poslednja izmena:

On ustaje prvi da hrani pCeta, što bi rekla Rayela.