krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Odoh na Ljis, tamo nisu perverzni ko ove literate!
Ali ni iskreni... :
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odoh na Ljis, tamo nisu perverzni ko ove literate!
Vidim reklamu da uz Blic ženu ima More izgubljene ljubavi, Santa Montefjore.
Malo sam pretraživala, jel neko preporučivao ili kritikovao, ali nisam ništa zaključila... vredi li to kupiti.
Waterfall je pominjala u više navrata, ali Simona, a Pahuljica je na kraju bila prilično razočarana nekim Baštovanom. Btw, slabo nam navraća Pahuljica. Valjda ima pametnija posla.

Vidim reklamu da uz Blic ženu ima More izgubljene ljubavi, Santa Montefjore.
Malo sam pretraživala, jel neko preporučivao ili kritikovao, ali nisam ništa zaključila... vredi li to kupiti.
Waterfall je pominjala u više navrata, ali Simona, a Pahuljica je na kraju bila prilično razočarana nekim Baštovanom. Btw, slabo nam navraća Pahuljica. Valjda ima pametnija posla.
Pahuljice, samo se posveti lepo Amerikani, zao bi mi bilo da ti se ne svidi jer je los tajming ili ako je budes citala iseckano (makar kod mene to seckanje utice na krajnji utisak).
Amerikana mi je najbolja knjiga prosle godine, genijalna je.
Rayela, procitacu Andjeoski pubis ovog leta, imam u Srbiji primerak na srpskom![]()

Bogami i ja imam knjigu na srpskom. Nisam bre ni znala da knjiga postoji, ali je nadjoh u Srbiji, neki je lik preko Lumunda prodavao sijaset knjigaPahuljice, samo se posveti lepo Amerikani, zao bi mi bilo da ti se ne svidi jer je los tajming ili ako je budes citala iseckano (makar kod mene to seckanje utice na krajnji utisak).
Amerikana mi je najbolja knjiga prosle godine, genijalna je.
Rayela, procitacu Andjeoski pubis ovog leta, imam u Srbiji primerak na srpskom![]()
Ко није прочитао Чеховљева целокупна дела, тај је много ускраћен.I moja je Crvena nit.
Za vikend sam procitala Damu s kucencetom, bas je lepa pripovetka. Odavno mi je Rayela preporucila, evo konacno stigoh i ne kajem se. Ipak su stari majstori majstori (Cehov).
Eto, kad pozajmljujes knjige.!
Rayela ima kučence, ja imam haskija, ali ga čuva moj muž. Pre će on biti Dasa s kučetom.