Rayela
Legenda
- Poruka
- 71.814
А ја овде на форуму озлоглашени, наводно,Velikosrbinom или шта већ, од поноћи гледао (са женом) хрватску телевизију – Први програм. Одлична атмосфера и избор песама, а скромно и укусно одевен женски свет право освежење после нападног блештавила на србским телевизијама. Почело је са далматинским песмама, које много волим, и више нисам могао да се одвојим.
Би, много су ти лепе библиотеке, стално се враћам да их погледам.
![]()
Aj nemoj da kenjes
Ti si cirilicar, sve si drugo samo ne Velikosrbin jer da je tako ne bismo sespasli od citata Sv.Velimirovica ( koji by the way pise jednim prelepim srpskim jezikom, dal je cirilica il latinica
to ne znam, ali je njegov jezik uzivancija) ili Vladete Jerotica. Justina Popovica namerno ne pominjem
jer je on veliki intelektualac , iako je Srbin
Njime cu se nekada podrobnije baviti, al sad nemam vremena.Procitam tu i tamo neke krace tekstove.
Ja ne znam kako je na drugim ekranima diljem nase bivse domovine ( otadzbine?), ali je u Srbiji
katastrofa i to bas zbog tih aljina, ali ne samo kod pevacica i igracica ( to nikada i ne gledam, a
i njima to i prilici) nego kod nekih voditeljki u jutarnjim programima koje intervjuise ljude tipa
profesori univerziteta, vladike, teme preozbiljne, a one su u nekim kratkim haljinicama, golih ruku
usred zime, sistem Basic instict, cipele u kojima se samo lezi, eventualno sedi, za hodanje nisu.
Ja samse lepo provela, legla sma vec u 11 ( ili ti 23.00 h), citala do pola jedan, a do tada
sam na nekom programu gledala 3 sata Mr. Bean-a
Jes da sam to sve nekada i gledala,ali je on neodoljiv.