Biblioteka 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E sad: KRENULA SAM NA NEMACKI!!! :zskace:...ako mozete vi da ucite engleski, mogu i ja nemacki, podstakla me ona nasa diskusija...a i moja tema o gubljenju vremena..:lol:

:cmok:

Bravo Zvezdankeeee.
( morala sam) - uvek kad od kuce citam u sebi vase nickove, Zvezdanku zovek ZvezdanKE s akcentom. :lol: Imam na poslu jednog kolegu iz Vranje koji na sve stavlja ke na imena, te BojanKe, IvanKe i to sve sa onim svojim akcentom i sad mi to bilo smesno a Zvezdanka mi je bas tu legla nekako :lol:

Mrs. Bi, kako da ti doturim Saramaga?
Sramota koliko je kod mene.
Znas da sam sada na Banjici...
Da ti ostavim knjigu na portirnici, mislila sam, samo mi potvrdi gde radis i da li je to izvodljivo kod tebe u firmi?

Pa, dok dođeš do portirnice, i Bijićka će da siđe, valjda...;)

Krasuljak, ne bi me Bi prepoznala, drasticno sam se promenila... :sad2:

eee, Linejna, niko neće da čita Saramaga. Ti bi da mi ga vratiš što pre, a ja ga neću ;).. Izvodljivo je da mi ostaviš na portirnici, ali ne može tako, što kaže Rada, dotle bih i ja sišla, ali ima da se vidimo,
pogotovo sad kad kažeš da si se drastično promenila.
Rada ostavljala torbu na portirnici, posle nisu hteli da joj vrate ;), rek'o prtir, to je bila druga smena, ne znam ja ništa.
Inače, imam i Knjigu očeva, tako da ako ne žurimo da mi vratiš Saramaga, možga bi požurila da uzmeš ovu ;)
Ni nju neću uskoro čitati. Juče sam se našla s prijateljicama kod jedne od njih i uvalila mi Pedeset nijansi siva :rumenko: a baš nisam htela.

Srećan nam 8. Mart. Jel dobijate i poklanjate knjige? Elefteria prijavila knjigu za mamu.
Ja dobila zumbul. To sam tražila
3zumbul-1.jpg

ovo nije moj nego neki sa neta, tek da stavim sliku

Drage dame, srećam nam praznik. :heart2:

Ja sam od direktorke dobila muškatlu (iako sam tražila ciklamu :)). Jutros ju je moja ćerka odnela nani/mojoj mami, ona voli. Nadam se da neće mačka da je polomi, ko iz one: Polomiću te ko mače muškatlu...:lol:
Od muža sam odmah posle ponoći dobila poklon ko svaka prosečna Srpkinja. Sin mi skinuo 50 nijansi sivu, probali noćas da gledamo, ali titl zeza, žuri pet minuta, pa smo prekinuli dok to ne sredimo. Ne zbog mene, zbog muža, ja ionako znam sve napamet. Ne mogu da verujem da svaki detalj pamtim posle dve godine...:eek:

Srecan praznik :cvet:

Ja nisam neki ljubitelj 8-og marta (i praznika uopste) tako da sam rekla ne slavim ali poklone primam :malav:
Doduse niko me nije ozbiljno shvatio :mrgreen: :lol:

Htela sam mami da kupim knjigu ''Molitva moje majke'' ali nije je bilo..:roll: Nema veze, kupicu drugi put, kao da mi treba neki povod.

Elem, devojke, ako budete imale info u vezi sa popustom za uclanjenje u BGB - javnite. Uskoro mi istice (mada iskreno nisam ni bila skoro).
Obicno pratim ali desi se da mi promakne..Znam da ima siguran popust za Dan knjige..

Elem, jos uvek ne znam sta da krenem da citam, da l ''Krovovi Persije'' ''Jedne zimske noci'', ''Vrt vecernjih magli''...bar su sve moje pa ne moram da zurim :manikir:

Poslednja izmena:
Srećan 8. mart! :)

Ne slavim ovo posebno, ali čestitam ženama oko sebe. :)

Ništa nisam juče čitala, a verovatno neću ni danas. Što će reći da sam (očekivano) Forsajte ostavila. Kao sledeću ću uzeti Ararat.

Water, možda bi mogla ovu Jedne zimske noći, pa da nam brzo preneseš utiske.:D

Linejna,
verujem da ti je teško ali veruj da ima još ljudi kojima je isto. U istom sam sosu kao i ti. Ove godine ću imati 32 godine, nemam posao, da imam momka sada ne bih mogla da razmišljam da imam porodicu jer ne bih imala od čega da je prehranim. Teško mi je palo kad sam prestala prošle godine da radim nešto malo što sam radila, jer sam se bila navikla, i na obavezu da radim i na ljude sa kojima sam radila, osećala sam se korisno. Već šest meseci ne radim nigde (osim neke dve nedelje što sam radila nešto što nema veze sa mojom strukom). Gledam na sve strane za posao, niko me ne zove. Nisu me ni hteli za prodavca mobilnih telefona kad su videli koje sam godište. Tako da kao što vidiš, razumem jako dobro šta je i kako je. Ali, ne predajem se, a to savetujem i tebi. Briši onu pticu sažaljenje što ti piše iznad avatara, i napiši nešto što je motivaciono pozitivno. Od sažaljenja nemaš ništa. I avatar promeni, stavi neko cveće, sunce, zenu koja se smeje ili nešto slično tome. Umesto što kažeš ne mogu, kaži mogu. Verujem da sve počinje od stava, pa ako on nije dobar, promeni ga pa ćeš videti. Nije ovo bila kritika, nego sam samo htela da ti kažem da i drugi ljudi imaju probleme, ali nema predavanja. :)

Poslednja izmena:
Divan post pahuljice, i tako istinit.

Srecan osmi mart svima. Videla sam juce jako lep Zvezdankin post negde na tu temu.

A nama za poklon ovde u Americi, bas za osmi mart, ranije ustajanje :( promenili na letnje racunanje vremena nocas. Znam da kod vas u Evropi jos nije, bas vam zavidim na duzem spavanju ujutru.

Srećan 8. mart, žene.

Drage dame, srećam nam praznik. :heart2:
Sin mi skinuo 50 nijansi sivu, probali noćas da gledamo, ali titl zeza, žuri pet minuta, pa smo prekinuli dok to ne sredimo. Ne zbog mene, zbog muža, ja ionako znam sve napamet. Ne mogu da verujem da svaki detalj pamtim posle dve godine...:eek:

Gledaćeš taj film sa sinom :lol: Ili nisam dobro razumela, on je skinuo, a gledaćeš sa mužem?
mm i ja smo ga skinuli sa neta pre par nedelja, dosađivala sam se dozlaboga i svaki čas ustajala u wc, da pijem vode, da uzmem jastuk, da vidim šta radi kuče... Knjigu nisam čitala, ali je film mnogo glup.

Neko je pomenuo Koelja, imam tu Preljubu na tabletu i počela da čitam (ima samo 200 i nešto strana), ništa mi se ne sviđa. Inače sam posle Zahira digla ruke od dotičnog pisca i zbilja mi nije jasno kako to da je i danas popularan i tražen.

Ima sad na RTS 1 za koji minut, film Filomena sa Džudi Denč. Rađen je po knjizi "The Lost Child of Philomena Lee" (mislim da nije prevedena kod nas, a ako jeste nek me neko ispravi). Sad ću da gledam ovaj film, čula sam pohvale. (Videla sam na netu sada da smo Džudi i ja na isti dan rođene :lol:)

p.s. Water, htela si reći da svi još imamo fore, je l' da? :malav:

Poslednja izmena:
Ja završila Služavke. Počela sam pre desetak dana, ali me obaveze omele. Pre dva dana uzela ponovo i desi mi se nešto, što nije mnoooogo godina. Ostala sam do 4h budna čitajući. Baš lepa knjiga.

Iako je današnji dan već na izmicaju, pridružujem se čestitkama. Nek smo žive i zdrave, nevezano za (ne)poštovanje praznika.

Nema nam đaka i dalje...

Divan post pahuljice, i tako istinit.

Srecan osmi mart svima. Videla sam juce jako lep Zvezdankin post negde na tu temu.

A nama za poklon ovde u Americi, bas za osmi mart, ranije ustajanje :( promenili na letnje racunanje vremena nocas. Znam da kod vas u Evropi jos nije, bas vam zavidim na duzem spavanju ujutru.

Videla sam pre neki dan vest da se pomera vreme u SAD. Nisam znala da to i tamo ima. Inače, u Evropi je utvrdjeno da to nema nikakvog smisla ni veze sa nakakvom uštedom energije zbog čega je uvedeno i da mnogo više šteti i šokira organizam ljudi nego što ima ikakve koristi. Rusi ukinuli, a valjda će i ostali. Ja danima ne mogu da uskladim spavanje i ustajanje sa "novim" vremenom kad pomerimo sat.

Ja završila Služavke. Počela sam pre desetak dana, ali me obaveze omele. Pre dva dana uzela ponovo i desi mi se nešto, što nije mnoooogo godina. Ostala sam do 4h budna čitajući. Baš lepa knjiga.

Nema nam đaka i dalje...

Eee, što je to lepo kad te tako neka knjiga zaokupi pa ne možeš da je ostaviš.

Zaljuljalo se na Novom Beogradu bogami... Gledam film i samo je kvrcnulo nešto i onda se zaljuljalo. Epicentar 19km od Valjeva, 4,6 stepeni...
Mm osetio, ja nisam, meni se ljulja i bez zemljotresa, posle pola flaše vina. Zaposlio se njegov bratanac, pa smo išli malo da se počastimo.
I tebi želim isto....

Ma kakvi ukinuli, sto me najvise nervira pocnu da nas bude ndelju dve pre vs, a onda na jesen dve nedelje posle Evrope vracaju na zimsko. Nema nikakve koristi od ovog.
Nista ne citam, tj ceo vikend nisam pipnula knjigu a kao htela da zavrsim do kraja, neki japanski krimic.

Sad videh za zemljotres, nadam se da nije bio jak i da nema stete...

Razmisljam nesto bas nema dane da se javi odavno...

- - - - - - - - - -

Ja mislim da Lamar proslavlja negde dobro uradjen test.

A i ja se razmiljam da uzmem da ponovim nemacki, pa taman uz Zvezdanku, da ne odustanem :lol:
al razmislicu jos malo.

* sad gledam, pet puta sam napisala mislim, ili razmisljam, bolje da odem da cist vazduh malo :)

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back