krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Pa, dok dođeš do portirnice, i Bijićka će da siđe, valjda...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

E sad: KRENULA SAM NA NEMACKI!!!...ako mozete vi da ucite engleski, mogu i ja nemacki, podstakla me ona nasa diskusija...a i moja tema o gubljenju vremena..
![]()
Imam na poslu jednog kolegu iz Vranje koji na sve stavlja ke na imena, te BojanKe, IvanKe i to sve sa onim svojim akcentom i sad mi to bilo smesno a Zvezdanka mi je bas tu legla nekako 
Mrs. Bi, kako da ti doturim Saramaga?
Sramota koliko je kod mene.
Znas da sam sada na Banjici...
Da ti ostavim knjigu na portirnici, mislila sam, samo mi potvrdi gde radis i da li je to izvodljivo kod tebe u firmi?
Pa, dok dođeš do portirnice, i Bijićka će da siđe, valjda...![]()
Krasuljak, ne bi me Bi prepoznala, drasticno sam se promenila...
a baš nisam htela.

). Jutros ju je moja ćerka odnela nani/mojoj mami, ona voli. Nadam se da neće mačka da je polomi, ko iz one: Polomiću te ko mače muškatlu...

Water, možda bi mogla ovu Jedne zimske noći, pa da nam brzo preneseš utiske.![]()

promenili na letnje racunanje vremena nocas. Znam da kod vas u Evropi jos nije, bas vam zavidim na duzem spavanju ujutru.Drage dame, srećam nam praznik.
Sin mi skinuo 50 nijansi sivu, probali noćas da gledamo, ali titl zeza, žuri pet minuta, pa smo prekinuli dok to ne sredimo. Ne zbog mene, zbog muža, ja ionako znam sve napamet. Ne mogu da verujem da svaki detalj pamtim posle dve godine...![]()
Ili nisam dobro razumela, on je skinuo, a gledaćeš sa mužem?

)
Ju, gde sa sinom...S mužem, naravno.
A ti, debela, još si kod kuće?
- - - - - - - - - -
Odgledala sam ga sad bez titla, zaista je glup, msm, film...![]()

Divan post pahuljice, i tako istinit.
Srecan osmi mart svima. Videla sam juce jako lep Zvezdankin post negde na tu temu.
A nama za poklon ovde u Americi, bas za osmi mart, ranije ustajanjepromenili na letnje racunanje vremena nocas. Znam da kod vas u Evropi jos nije, bas vam zavidim na duzem spavanju ujutru.
Ja završila Služavke. Počela sam pre desetak dana, ali me obaveze omele. Pre dva dana uzela ponovo i desi mi se nešto, što nije mnoooogo godina. Ostala sam do 4h budna čitajući. Baš lepa knjiga.
Nema nam đaka i dalje...
Mm osetio, ja nisam, meni se ljulja i bez zemljotresa, posle pola flaše vina. Zaposlio se njegov bratanac, pa smo išli malo da se počastimo.Zaljuljalo se na Novom Beogradu bogami... Gledam film i samo je kvrcnulo nešto i onda se zaljuljalo. Epicentar 19km od Valjeva, 4,6 stepeni...