kamenita
Ističe se
- Poruka
- 2.674
Hvala. Kultura stare Rusije.
Ovo mi je promaklo, čestitam vam. Kako lepo zvuči ovaj predmet. I kako je divno imati tako vredno dete i ponositi se njime.
- - - - - - - - - -
Читала Слободана Селенића и Очеви и оци.
Избјегавала сам га због Убиства са предумишљајем. Насмијала ме је, расплакала, дирнула.
Лијепо утрошено вријеме у дружењу са Селенићем.
Očevi i oci je meni prelepa knjiga. Doduše, baš davno sam je čitala. Zbog nje sam kupila celo Selenićev komplet.
- - - - - - - - - -
Kupila sam Šljivin cvet u vazi od zlata, onaj kineski erotski roman iz XVI veka.![]()
Cenim da ova knjiga neće stajati na polici. Očekujemo najbolje citate, reče neko, ja se pridružujem...

- - - - - - - - - -
Khm, khm. Vi to nesto o Jergovicu?![]()
Bas kako vam je Bi rekla. Nemojte citati tu Rutu... a sve ostalo je
Rayela, Dvori su odlični.
- - - - - - - - - -
Miljenko Jergovic – Inšalah Madona, inšalah, Rende, 450 str.
Ja upravo od njega zavrsavam Inšalah Madona, inšalah. Pripovetke. Bolje receno, price.
Mnogo volim kako on pise. Uvuce se u mozak, dusu, zavuce se pod kozu glavnog junaka...
I tako dozivis njegove likove u potpunosti, k'o da su ti rod rodjeni, kao da ih poznajes godinama, kao da si imao takvog tu u komsiluku...
- - - - - - - - - -
Samo nemojte da vam u vezi njega padaju neke sulude ideje na pamet.
Inače...![]()
Definitivno moram da iskopam neku Jergovićevu knjigu, ništa njegovo dosad nisam pročitala.
Poslednja izmena:

Mislim da je, što reče ti, kraj OŠ i kraj druženja sa njom. Treba biti mnogo emocionalno zaostao pa je čitati kasnije.