Mrs.Bi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.373
Sigurno cu je potraziti, bas si me zainteresovala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cvijetin Mijatović je izgleda baš voleo glumice. Druga mu je žena bila Mira Stupica.Hvala Bi.U knjizi koju sad citam pise da je Djordje, vec kad se naslucivalo da ce Hitler progoniti Jevreje,
poceo da proucava Kabalu da bi saznao sta se desiti i sta ih ceka i da se spasu ako mogu pa je isao kod nekog čiče, Jevrejina da ga poduci ali ovaj je bio prestar pa je odustao. Inace, njegov deca po ocu Josif
(koji je umro pre nego sto se Djordje rodio) bilo je kabalista i iscelitelj ali i skitnica. Tako se i on kao mlad zainteresovao za to ali kao sto rekoh ubrzo je to ostavio. 20-ak godina kasnije ponovo je poceo da je proucava ali vrlo kratko.
Medjutim, jednom su kod njega bili na rucku glumica Sibina Mijatovic, zena Cvijetina Mijatovica i Hajrudin Krvavac
i on kao iz sale, po Sibinoj molbi, pocne da joj gleda u brojeve,da sabira, racuna i kaze joj da ima jos 3 dana zivota. Svi su se salili i smejali na to, ali ona je posle 3 dana stvarno poginula u saobracajnoj nesreciPosle toga Djordje
je sve knjige o Kabali poklonio biblioteci.
Inace nisam znala da je on bio scenarista filmova "Most'', ''Valter brani Sarajevo'', ''Partizanska eskadrila"
Da, sa prvom ženom je imao one dvije nesrećne ćerke, Maju i Miru. Mira je pjevala u bendu VIA Talas, zajedno sa Miškom Plavim i Bojanom Pečarom (kasnije EKV). Miško je pričao negdje kako oni vježbaju u podrumu kućerine na Dedinju, a Cvijetin viče iz kabineta "Deco, tiše malo! Imam Brežnjeva na vezi ovde!"Cvijetin Mijatović je izgleda baš voleo glumice. Druga mu je žena bila Mira Stupica.![]()
Da, baš dobro zvučiDa, sa prvom ženom je imao one dvije nesrećne ćerke, Maju i Miru. Mira je pjevala u bendu VIA Talas, zajedno sa Miškom Plavim i Bojanom Pečarom (kasnije EKV). Miško je pričao negdje kako oni vježbaju u podrumu kućerine na Dedinju, a Cvijetin viče iz kabineta "Deco, tiše malo! Imam Brežnjeva na vezi ovde!"
Ne znam da li je istinita, ali dobro zvuči priča.
Naravno, kasnije su i Maja i Mira umrle od droge.
Da, da. Rođeni brat.Boužeee, Todorović joj je bio brat!
Gora sam od Koštunice.![]()
Ne znam po kom sistemu. Mi, matematičari smo logičari. Valjda su nam folderi u glavi uredno sređeni, pa primaju puno nepotrebnog znanja. To mi je i te kako pomoglo kad sam polagala Mensin test.Uvek se čudim kako ljudi upamte ko je kome rod i pomoz’ Bog.
Imam jednog poznanika koji ima sve informacije o ljudima sa estrade, politike, pa i iz kulture.
Da ne pričam o meštanima, sve o svima zna i još se ljuti na mene što ne znam ljude.
Po kom sistemu se to pamti?
Ne znam po kom sistemu. Mi, matematičari smo logičari. Valjda su nam folderi u glavi uredno sređeni, pa primaju puno nepotrebnog znanja. To mi je i te kako pomoglo kad sam polagala Mensin test.
Meni je ta Nevesta valjda najbolji krimić koji sam pročitala. Bar mi je ostao u najboljem sećanju. Dok u onom Ne osvrći se od iste spisateljice ne znam više ni o čemu se radi. Očigledno mi je bilo neoriginalno i neubedljivo.Kad đavo drži sveću – Karin Fosum, Samizdat, 220 str, 10/10
https://www.samizdatb92.rs/176b419f...f13fd7/Kad-djavo-drzi-svecu.aspx#.Xm7HMtThArg
Znam da smo Bi i ja bile jako zadovoljne Nevestom, pa njoj i svima kome se ona još dopala toplo preporučujem i ovu.
Nisam čula da pominju biblioteke u vreme vanrednog stanja. Ali na sajtu Gradske biblioteke piše da sva odeljenja obustavljaju rad sa korisnicima. Logično.
Ja sam se samo u tu svrhu registrovao i instalirao aplikaciju, ali nije funkcionisalo. Ma nebitno. Imam kod kuće šta da čitam narednih sto godina godina, realno.Videla sam tu akciju, ali sam shvatila da je to samo za članove, a ja nisam njihov član. Nisam se mnogo unosila u to.