Mrs.Bi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.373
Uh, Kventine, moje saučešće! Tebi se baš naređalo. Strašno je da ti za kratko vreme odu i baka i majka. Nadamo se da uskoro više neće biti takvih dešavanja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
valjda, možda, vidiš da ne stižem ni da se nađem s tobom za ono što smo se dogovarale. Ali biće i to i sve.Može ta kafa
I ne sekiraj se previše..Posle opterećenja ide rastrećenje, pa tako, ko zna, možda ti iskrsne neko lepo putovanje ili neka slična lepa stvar
![]()
Bi meni se ne čini da Mlada "gazi", koliko mi je poznato nikada nije nikoga ni na koji način uvredila.
Ako nekoga ispravi kada pogreši u nekom podatku, mislim da to nije iz loše namere, meni barem ne
bi smetalo da me ispravi ako negde slučajno pogrešim u nekom podatku.
Možda nekome njena ozbiljnost može da deluje kao nadmenost i snobizam, ali kao što je i sama napisala
i ona je ovde pisala o sebi, privatnim stvarima, čak se sećam da je i fotografiju postavila.![]()
Uh, Kventine, moje saučešće! Tebi se baš naređalo. Strašno je da ti za kratko vreme odu i baka i majka. Nadamo se da uskoro više neće biti takvih dešavanja.

Ja sam za, evo i ja ću ako ćeš i ti.Mogu da okacim jos jednu sliku gratis.![]()

Pominjali ste, čituckala sam, Miškovićevu knjigu Ja, tajkun.
Mišković govori o svom poslovnom iskustvu pre pokretanja firmi, o Jugobanci, o Župi i manirima poslovanja koje je postepeno usvajao.
Mahom o tome čitamo kada ovog ili onog vuku po novinama političari koji se sutra sa tim ljudima sližu tražeći vlastitu zaštitu i korist.
O firmama koje je razvijao, prodavao, ulozima, gubicima, pobedama i porazima.
Mogu se naći zanimljivi i šokantni podaci o nekim transakcijama.
Recimo, Maksi je prodati dva puta skuplje nego NIS.
O pritiscima koje je navodno imao da bi prodao Maksi.
O periodu kada je bio potpredsednik Vlade u vreme MIloševića.
O odnosima sa Nikolićem, Tadićem, Đinđićem.
Ne mislim da je štivo za gađenje.
Više me iritira jezička prljavost i nelogičnost Kofera iz Berlina koju sam otkrila pukim prelistavanjem. Autorki savetujem da neko valjano uzme i prečešljava njene rukopise.
Posle kafa, knjiga i na kraju, neki film.![]()

Pffff a sta mi koji ni lepi ni mladi, mi mozemo da kacimo slike macaka
Ma šalimo se. Svi smo lepi, "lepota je u oku posmatrača", a o mladosti ipak sude neki brojevi.

okaci i ti 

Ja sam slaba na momke sa naocarima.![]()

Kventi, da se malo oraspolozimo... hoćemo ponovo da se kacimo ja i ti, ima ovih novih sa teme koji su propustili da vide Brosnana i Di kapria bez šminke!![]()
Mlada ti možeš bez spojlera.
Ja moram u spojler da ne plašim ljude.
Hajde da li će još neko da se pokaže.
![]()