Mrs.Bi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.373
Đorđe je moje godište.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dok ja napišem poruku, prođe vreme.
U međuvremenu je i Lamar objasnila to za najbolje godine. Samo... treba li da me zabrine to što samo Bi, Lamar i ja tvrdimo da su to najbolje godine.
A svaka sledeća će da ti bude još bolja. 

Nadam se da nije Marjanovic?Đorđe je moje godište.
Jel ziv on? Verovatno slavi devedeseti ako je jos ziv.
Ovog Davida ne poznajem.

pa nek mi samo neko protivreči.

I ''sezonski'' sladoled im je od maline, šta reći. A tako ti i treba, Pahuljice, kad ideš bez mene u Mek 
Sve najbolje
Dok ja napišem poruku, prođe vreme.
U međuvremenu je i Lamar objasnila to za najbolje godine. Samo... treba li da me zabrine to što samo Bi, Lamar i ja tvrdimo da su to najbolje godine.[/QUOTE]
Ne, ne treba, ima nas koji ( valjda bolje koje) se pravimo blesavi oko godina![]()
![]()
Jeste videli da će sledeće nedelje dolaziti neke Evro Giunti knjige uz Gloriju? Viktorija Hislop i još neki.

Možda je napisala još nešto. A ni Ostvro nemamo svi.Ja već imam Ostrvo... Nemoguće da njega daju...![]()
Baš lepo...U petak u biblioteci mog grada bio je Slobodan Tišma.
Golicava sloboda i mir nemira koji živeu njemu širili su se svukuda, po biblioteci, po nama, prisutnima.
Oh, koliko se uvek iznenadim njegovom dušom, slobodom, nesputanim duhom nemirka.
Uprkos godinama, igriv je u svojim poimanjima, lutalačka duša, misli jasne a vetrovite, nestalne.
Prijalo je, prijalo.
Htela sam da podelim.
Ovog petka dolazi Filip David, iščekujem.
Nije Ostrvo, nego Povratak. Ostrvo sam čitala, a ovu drugu nisam niti znam o čemu se radi. Mislim da će uglavnom biti neke glupave knjige koje nisu uspeli da rasprodaju, ali videćemo.
Moram da se požalim na goste tj. rodbinu. Svi navalili da dolaze iako nikog nismo zvali. I još mi prigovaraju za Emu, kako je dosadna, mota se okolo, kako pas nije za stan... Kao da smo mi došle kod njih u kuću, a ne oni kod nas. Ja ionako sad nisam fizički u stanju da dvorim goste, pospremam za njima i zabavljam ih, pa još da slušam pritužbe.. Malo mi fali da puknem i oteram ih sve.
Moje saučešće, potpuno te razumem. Tako meni zvocaju za mačku... Još ako su s muževljeve strane...Nije Ostrvo, nego Povratak. Ostrvo sam čitala, a ovu drugu nisam niti znam o čemu se radi. Mislim da će uglavnom biti neke glupave knjige koje nisu uspeli da rasprodaju, ali videćemo.
Moram da se požalim na goste tj. rodbinu. Svi navalili da dolaze iako nikog nismo zvali. I još mi prigovaraju za Emu, kako je dosadna, mota se okolo, kako pas nije za stan... Kao da smo mi došle kod njih u kuću, a ne oni kod nas. Ja ionako sad nisam fizički u stanju da dvorim goste, pospremam za njima i zabavljam ih, pa još da slušam pritužbe.. Malo mi fali da puknem i oteram ih sve.

A teča je inače sveštenik. Bila sam danas da razmenim neke knjige s našom Pahuljicom i posle se vraćam kući, kažem dobar dan, a teča, ni pet ni šest, nego ''A je l' znaš zašto ja mrzim pse?'' Ja rekoh ''Ne znam i ne zanima me.'' Međutim, on nastavlja priču, bla bla, ja se tu isključim, ali mislim da je poenta da je infiltracija pasa u svakodnevni život ljudi zapravo zavera masonaA teča je inače sveštenik.
Pahuljica mi je donela Služavke da čitam, tako da je to sledeće na redu. Znam da većina vas ima pozitivne utiske.
Lepo kaže izreka "za ideale ginu budale", ali zašto nedužne žrtve? 

(Ne znam šta mi je, nešto mi je loša koncentracija u poslednje vreme, moram nekad da se vratim na prethodnu stranu da vidim šta se dešavalo jer ne mogu da pohvatam.)