ZvezdanKa
Veoma poznat
- Poruka
- 10.242
Imam istu!

isla ja sam mojim sisnom u usce...muvali se okolo...gl;edali ukrase, jelku, jeli u mcdonalds...i on iznebuha (a prvi put smo otisli u usce) kaze: idemo sad da mi kusis neku knjigicu! ni igracke, ni farmerice, nego knjigicu!
Poslednja izmena:
Ljubim ih 
Ćerka je to naravno nasledila. Posle sam dala sestričinama. Mislim da danas ne bih mogla da kupim ni petinu toga. Gre'ota, ali knjige za decu su papreno skupe.

). Lektor nije potpisan, 'ajde bar su bili pošteni što se toga tiče. Meni smeta kad platim knjigu, a unutra nailazim na ''višlji'', ''otsutan'' i slične bisere. Čak i na koricama piše ''Knjiga koja će vas poTsetiti šta je prava ljubav''. E pa, mene nije poDsetila već mi je bila i dosadna u izvesnoj meri. Dvadesetogodišnja Laura nam priča o svom životu, pretežno o svojim vezama s muškarcima, a ponajviše o Oliveru, čiči koji je duplo stariji od nje. 'Ajde što je mator (mada mi nikad nije bilo jasna čar velike razlike u godinama; ja mislim da svako treba da traži partnera svojih godina, koliko god da ih ima), nego nije ni zgodan, nema manire, a ni u krevetu nije nešto... I onda sazna da se zabavljao s njenom majkom još pre nego što se Laura rodila. Očekivala sam više atmosfere Praga, zato sam i uzela knjigu.