Nekoga sa jednog ( ne ovog) foruma nije mrzelo pa se dao u troshak i poslao mi jednu knjigu tog Vidojkovica.
Neka Crvenkapa ili tako nesto.
Boze dragi, ja sam se smejala i plakala istovremeno. Doduse, ima i od goreg gore. Jos su strashniji slucajevi nekakve Marije Jovanovic
koja jel pishe romane.
Ima, ima, Rajka. Samo, meni je ovaj favorit. Nego, kad već ima tako dobrih ljudi, drugi put
traži nešto što valja.
Svaki put kad sam čula da je Vidojković objavio nešto novo umrla sam od smeha.
QUOTE]
Shade, bojim se da nisam razumela. Slutim da se smeješ tome što dotični uopšte piše? Nije duhovita knjiga? Jesi li to htela da kažeš?
Ovaj kupus sa kraljevima htedoh da kupum skoro na voćkama, ni sam ne znam zašto nisam. To beše O'Henri? Imam neku njegovu knjigu priča, svojevremeno mi je izazvala vrlo mnogo osmeha.
Jeste, Kamenita. Tanka je linija između hrabrosti i gluposti... ako je u pojedinim slučajevima uopšte ima.
O kupusu i kraljevima je O'Henrijeva najpoznatija zbirka priča pa ako opet naletiš, obavezno kupi.

Sad ću te kamenovati! Ne diraj mi Zilahija! Mir Jam nisam mogla da čitam ni kao tinejdžerka, bila mi baš dosadna i tada, ja svako malo ponavljam da ne volem ljubavne teme. A Zilahi mi je, možda ima neku tanušnu notu te patetike, ali mi je pravo štivo.
.Kupila sam na sajmu neke polovnjake, i nikako da stignem. Verovatno ću ponovo Ostinovu... Onu opatiju sam čitala kao student, što će reći daaavno, taman sam lepo sve zaboravila.

nit je citala nit je htela da ima u kuci, srecom pa sam se snasla po rodbini