del piero 10
Aktivan član
- Poruka
- 1.431
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kad zavrsim sve zapoceto pisacu utiske 
Ne mogu da se setim... A i nešto sam te pitala na Književnosti. Srećan je ko ume da voli
..."Што сам бивао старији, све мање су ме испуњавала ситна задовољства која ми је живот пружао и све јасније сам схватао где треба тражити праве изворе радости и смисла. Научио сам да бити вољен не значи ништа а да је волети све, да је способност да осећамо оно што даје вредност и лепоту нашем постојању. Где год би се на земљи појавило оно што се може назвати срећом, било је саткано од емоција."...
Mom sinu je to do skora stajalo ispod jastuka...
Ipak, preporučila bih ti njegove romane. Ako nemaš, znaš gde ima...![]()
Osim možda što joj je citat ćirilični... Daj, objasni, molim te...Радо, ово:
Како параноичан?! Питао сам је шта чита од Хесеа, а она ми је перфидно спустила. Ако и чита Хесеа, питање је шта чита, а овај наслов јој је добродошао за одговор.

Како параноичан?! Питао сам је шта чита од Хесеа, а она ми је перфидно спустила. Ако и чита Хесеа, питање је шта чита, а овај наслов јој је добродошао за одговор.

Какве су то речи, а ти шта си јела, овна?

Sve što smo prećutali, isterala sam je do kraja, da samoj sebi pokažem snagu volje. Što kažu osećanja su mi bila pomešana, bila sam ponosna na sebe i svoju volju, a sve vreme sam se pitala jesam li normalna, kada mi se toliko ne dopada, šta se dokazujem samoj sebi.![]()

Samo nas posmatraš?