snežna pahuljica
Aktivan član
- Poruka
- 1.388
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Taman htedoh da ti odgovorim malo pre, ali neke obaveze pa me to prekinu.
Evo linka ka jednom mom postu iz stare biblioteke http://forum.krstarica.com/showthread.php/90316-Biblioteka?p=16434071&viewfull=1#post16434071
Ja sam je dakle čitala, davno je bilo ali se sećam pojedinih delova vrlo živo.
Život pod burkom je neverovatan. Život žene u Teheranu je za nas nepojmljiv.
Ostajem pri tome da je knjiga obimnija nego što je nužno, možda mestimično smara, ali je generalno dobra.
ja sam iz stare biblioteke procitala samo Esterkin komentar, tvoj mi je (ne znam kako) promakao..
Bas bih volela da idem ove god. na Noc knjige, 
Kako hitra, Lamar postavila link sinoć u 20 h...
.... ali dobro bila je nedelja, opušteno...
a mi smo malo slavili
http://forum.krstarica.com/showthread.php/93626-Maltezer?p=29343147&viewfull=1#post29343147
Water, nema sabiranja popusta. 30% će ti biti umanjenje za te dve Lagunine knjige, a 20% za knjigu drugog izdavača (ono što sam ja ranije gledala bilo je na popustu 20%, ne znam da li su neke knjige tih drugih izdavača na manjem popustu). Sistem to obračunava.
(btw, kada cete krenuti da padate?
)Morali ste da ga udomite kad vas je izabrao. I to je divno. Ja sam i dalje protiv, ali niko vam se tako ne obraduje kao kuče. to skakanje, skičanje, lizanje... ne zna kako da izrazi svoju sreću što ste se vratili, iako ste otišli pre nekoliko sati.Mi smo udomili štene od 4 meseca, koje nam je došlo pred kuću.
Obožavamo ga.
A on nemoguć.Svuda obavlja nuždu po dvorištu,veš smo morali da zagradimo, nema šanse da izadjem iz kuće da ne skače na nas, pokjeo sve prostirke koje su mu bile diostupne...ali kada vidim svog muža kako se osmehuje i pravo s vrata ga mazi sve u odelu i kaputu onako nevaljalog, ja se istopim...
A i sama jedva čekam da se vratim s posla da ga vidim...
Nije kod nas godinu dana, biće 9. januara, na ćerkin rodjendan.topim se...sećam se male pahuljice kad si je prvi put slikala ...i sad hoćeš da kažeš da je već prošlo godinu dana
Čitam Murakamia i čitam Hesea...
uporedo ...
javljam se kad pročitam
Došla sam da vidim da li je Rada obišla sajam sad ovaj kod nas.
Ima i raketa tomahavk nego kakve veze sada imaju Amerikanci i Indijanci sa ovom pricom?Колико су само идиотски ти називи попут ,,Ноћ музеја" итд. Па нама је ноћ свега, и ума и разума, и онда у земљи у којој музеји не раде, књиге се не читају, дебили још прогласе ,,Ноћ...".
Па то ми је као кад американци по народу којег су истребили назову, хеликоптер, на пример Апач.

Bi,presladak je!
Kako pametno gleda, kao da sve razume.
Duša mala.
Mi smo udomili štene od 4 meseca, koje nam je došlo pred kuću.
Obožavamo ga.
.

Bila sam u biblioteci. Konačno navatala Svet posle rođendana![]()
Nije. Večeras će s ćerkom. Hoćeš?![]()
Samo što je stigla s faksa... Propade dete, po ceo dan...Bi,presladak je!
Kako pametno gleda, kao da sve razume.
Duša mala.
Mi smo udomili štene od 4 meseca, koje nam je došlo pred kuću.
Obožavamo ga.
A on nemoguć.Svuda obavlja nuždu po dvorištu,veš smo morali da zagradimo, nema šanse da izadjem iz kuće da ne skače na nas, pokjeo sve prostirke koje su mu bile diostupne...ali kada vidim svog muža kako se osmehuje i pravo s vrata ga mazi sve u odelu i kaputu onako nevaljalog, ja se istopim...
A i sama jedva čekam da se vratim s posla da ga vidim...

To je tajna, jer u suprotnom nije zanimljivoHvala pahuljice(btw, kada cete krenuti da padate?
![]()
)

Nije godinu dana prošlo od poslednje Noći knjige, nego pola godine. Prethodna je bila u junu.Zar je vec proslo godinu dana od noci knjige.
Apropo price od pre neki dan...Biblioteka u Stokholmu
https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net...=164f1614f6bacd526eeb17a9df17301a&oe=551A8086
Je l' bese clanski popust ne vazi u noci knjige?

Топим се од милине кад видим да неко чита Хесеа.Čitam Murakamia i čitam Hesea...
uporedo ...
javljam se kad pročitam

Топим се од милине кад видим да неко чита Хесеа.
Шта читаш?
Nije. Večeras će s ćerkom. Hoćeš?![]()
Топим се од милине кад видим да неко чита Хесеа.
Шта читаш?

Bila sam u biblioteci. Konačno navatala Svet posle rođendana![]()
Srećan je ko ume da voli
..."Што сам бивао старији, све мање су ме испуњавала ситна задовољства која ми је живот пружао и све јасније сам схватао где треба тражити праве изворе радости и смисла. Научио сам да бити вољен не значи ништа а да је волети све, да је способност да осећамо оно што даје вредност и лепоту нашем постојању. Где год би се на земљи појавило оно што се може назвати срећом, било је саткано од емоција."...

Mom sinu je to do skora stajalo ispod jastuka...
Ipak, preporučila bih ti njegove romane. Ako nemaš, znaš gde ima...![]()