Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Радо, ово:
Srećan je ko ume da voli :)

..."Што сам бивао старији, све мање су ме испуњавала ситна задовољства која ми је живот пружао и све јасније сам схватао где треба тражити праве изворе радости и смисла. Научио сам да бити вољен не значи ништа а да је волети све, да је способност да осећамо оно што даје вредност и лепоту нашем постојању. Где год би се на земљи појавило оно што се може назвати срећом, било је саткано од емоција."...

Mom sinu je to do skora stajalo ispod jastuka...:lol:
Ipak, preporučila bih ti njegove romane. Ako nemaš, znaš gde ima...:rumenka:

Видиш да је написала да је срећан ко уме да воли. А ја сам нешто супротно, јер такав ми је аватар, а аватар то сам ја. Тј. сматра да какав ми је аватар, такав сам и ја. Кобајаги чита ту књигу, како нађе од толиких Хесеових књига баш ту. А ја јој, наиван, доделио још и репутацију.

Како параноичан?! Питао сам је шта чита од Хесеа, а она ми је перфидно спустила. Ако и чита Хесеа, питање је шта чита, а овај наслов јој је добродошао за одговор.

Како параноичан?! Питао сам је шта чита од Хесеа, а она ми је перфидно спустила. Ако и чита Хесеа, питање је шта чита, а овај наслов јој је добродошао за одговор.

Немам појма. Ја не видим овде тако нешто, али ти ваљда боље знаш...

QQ....sinko, sta si ti jeo danas za rucak, neke gljive?
Nasmejah se posteno, nemoj da se ljutis :lol:

Danas se, posle skoro 100 pročitanih strana (1/3 knjige) Sve što smo prećutali, najozbiljnije pitam ima li kraja tim glupostima i budalaštinama i hoće li konačno i uopšte preći na neki konkretan odnos oca i ćerke... Valjda ne zvuči incestuozno ovo kako sam napisala.
Niz prizemnih slučajnosti,kao što su svadba i sahrana istog dana, navodjenje gomile nebitnih sitnica (kao u najgorim ljubavnim romanima), opis šnale i sličnog....A da ne pominjem način na koji se otac ponovo pojavio u njenom životu. Ali ajde, to bih i mogla da progutam, tj, ignorišem ako bi u romanu dogodilo ono što je najavljeno na koricama.
Užasno me nervira kada su u romanima junakinje u poslu uspešne žene, u ovom slučaju grafički dizajn, pravi crtane filmove, igračke a u životu van posla prikazane kao neuračunljive, na nivou deteta od 7-8 godina, inate se, zaboravljaju stvari, neodgovorne,....

Pretražila sam komentare i za sada mi Kamenitin deluje najpribližnije mom trenutnom utisku. A počela sam baš sa entuzijazmom.

Sve što smo prećutali, isterala sam je do kraja, da samoj sebi pokažem snagu volje. Što kažu osećanja su mi bila pomešana, bila sam ponosna na sebe i svoju volju, a sve vreme sam se pitala jesam li normalna, kada mi se toliko ne dopada, šta se dokazujem samoj sebi.:think:

Imam tu nobelovca Dž. M. Kucija a ja čitam nekog trećerazrednog Levog. :dash:

Poslednja izmena:
Bi,podsetila si me na moj pokušaj citanja Hvala za uspomene,Sesilija Ahern....
Glupost nevidjena...trebalo je da to znam vec po onim ruzicastim koricama...
Odustala sam vrlo brzo,jer nisam mogla da se otmem utisku da ta knjiga vredja moju inteligenciju...

Pročitala Mostove Londona, ok interesantan, zanimljiv triler o Lasici, Vuku i Dr Krosu. Ocena 3.

Sad tražim nešto iz svoje biblioteke, što nisam pročitala, dok ne odem u gradsku da uzmem par knjiga.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back