Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
moj otac i njegov brat su nekoliko godina bili posvađani zbog knjige ( naravno knjiga je bila okidač za neke mnogo dublje probleme), ali posvađali se muškarci oko toga čija je knjiga i zaratili na mrtvo ime.
:hahaha:
Ово је за рубрику Веровали или не!
Kupila sam na Vočkicama Mark Tvenovog Tajanstvenog stranca. Sve sa onim lepim koricama
http://static.kupindoslike.com/MARK-TVEN-TAJANSTVENI-STRANAC_slika_O_16451505.jpg
Фантастична књига. Неко је рекао да је роман добрим делом производ његових разговора с Николом Теслом.

Не веруј Макици и Рахели, само настоје да те секирају.

Ja bih se ubila u ovakvom prostoru, mozda se ne bih abs ubila, ali nikako ne bih imala zelju za citanjem, ali ni za boravkom u prostorijama koje su suvise svetle,
hladne, bez icega licnog i bez ikakve topline.

Sama rec bibliotela kod mene ima iskljucivo veze sa mahagoni drvetom, malo i prasinom, nekim lampama, ushushkano, ututkano, nikako ovaj skandinavski Ikea stil.

Pa dobro ubacila bih ja ovde koju biljku i nesto u lavandi:heart:
Ja se bas obrnuto ne osecam dobro u preususkanim prostorima. Primetila sam da tople boje namestaja i zidova lose uticu na mene, sva postanem nervozna. Mozda zato sto sam inace zivcanog karaktera pa me hladne i prostrane prazne prostorije malo smire.
Jos se secam jednog bivseg, pocetak faxa, ja dosla on mucenik popalio neke fenjere, crvene neke vragove valjda mu neko reko da je to dobro za seksi atmosferu a ja mucena pocela da se znojim i dobila maltene napad panike od te pretople crvene boje. Nismo se slavno proveli :(

Radna soba Jack Londona :zaljubljena:

146099038552375162359586-1.jpg

Globus :zaljubljena:

Lepo je ovo. Sumnjam da bih ja funkcionisala u ovome ali lepo je, nije prenapadno a ima neku patinu. Lele ja ne vidim patos nista,meni sve tu normalno :lol:

:hahaha:
Ово је за рубрику Веровали или не!

Фантастична књига. Неко је рекао да је роман добрим делом производ његових разговора с Николом Теслом.

Не веруј Макици и Рахели, само настоје да те секирају.

I ja mislim! One to namerno!
Nisam to znala, sad cu bas da izguglam jos malo 'trivije'.
Slazem se, a citala sam ga bas davno ali mi je negde ostao u malom mozgu kao sjajna knjiga!
Iskreno, sem toga i vec dobro poznatih lektira nisam daleko odmakla sa Tvenom. Moracu da poradim na tome

Izvinte me sto sam se nanizala!. Spojicu se sad!

Citao neko ''Čitati Lolitu u Teheranu'' ? Preko pretrage mi je izaslo da je samo Esterka citala..

Inace, pocela sam sa citanjem Leon i Luiz - Aleks Kapi, jednu od one 3 koje sam skoro kupila na laguninoj akciji.

Nego, ne znam da l' da idem na otvaranje sajma...:think: Gatalica mi je već potpisao knjigu.;)
Obezbedila sam i besplatan upad, ali, plašim se da ne potrošim pare na neke gluposti, kao uostalom u većini slučajeva. Nemam neku posebnu želju, a znam da nema nekih naročitih povoljnosti... :( Nekako sam zavolela stare knjige, kvalitetnije su i po izgledu i po sadržaju... :aha:

Idi al ponesi samo malo para sa sobom.
Nego kad vec pomenu stare knjige, da li ste citali Zil Vernovu "Pariz u dvadesetom veku"? Kao i obicno mnoga tehnicka resenja se naslucuju iz njegovih knjiga (sto mi nikako nija jasno kako je uspevao i samo govori kako mi pojma nemamo o mnogim stvarima a nauci pogotovo), ali zanimljivije mi je bilo kako je predvideo da ce se tretirati tadasnji savremeni pisci (knjiga je posana pre oko sto godina) i kako ce tesko biti da se te knjiga nadju po bibliotekama (skoro nikako), kako je dobiti nagradu za pesnistvo veliko razocarenje za porodicu i pesnik smatran nekom zamlatom :) i tako dalje.
(pre ove knjige citala sam Farenhajt 451, koji je na slicnu temu ali pogled iz buducnosti. Tamo je vec kaznjivo posedovanje knjiga...)

Nego, ne znam da l' da idem na otvaranje sajma...:think: Gatalica mi je već potpisao knjigu.;)
Obezbedila sam i besplatan upad, ali, plašim se da ne potrošim pare na neke gluposti, kao uostalom u većini slučajeva. Nemam neku posebnu želju, a znam da nema nekih naročitih povoljnosti... :( Nekako sam zavolela stare knjige, kvalitetnije su i po izgledu i po sadržaju... :aha:
Nemoj da ides, bolje se tih nekoliko sati igraj s mackom, a mozes i da procitas pedesetak stranica neke knjige.
Ili da napravis reform tortu:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Slične teme

Back