kamenita
Ističe se
- Poruka
- 2.674
Evo me draga, tu sam. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

moj otac i njegov brat su nekoliko godina bili posvađani zbog knjige ( naravno knjiga je bila okidač za neke mnogo dublje probleme), ali posvađali se muškarci oko toga čija je knjiga i zaratili na mrtvo ime.

Фантастична књига. Неко је рекао да је роман добрим делом производ његових разговора с Николом Теслом.Kupila sam na Vočkicama Mark Tvenovog Tajanstvenog stranca. Sve sa onim lepim koricama
http://static.kupindoslike.com/MARK-TVEN-TAJANSTVENI-STRANAC_slika_O_16451505.jpg

Wind meni se snajka pohvalila da je kupila midlseks pre 2,3 dana mozda.. E sad, ne znam dal je na aukciji..![]()

Ja ga upravo pazarih ( kada cu da citam knjigu Bog te pita), ali ja ne placam vise od brat bratu 3 ojra za rabljenu knjigu.
A i to mi je mnogo.![]()
Ja bih se ubila u ovakvom prostoru, mozda se ne bih abs ubila, ali nikako ne bih imala zelju za citanjem, ali ni za boravkom u prostorijama koje su suvise svetle,
hladne, bez icega licnog i bez ikakve topline.
Sama rec bibliotela kod mene ima iskljucivo veze sa mahagoni drvetom, malo i prasinom, nekim lampama, ushushkano, ututkano, nikako ovaj skandinavski Ikea stil.

Jos se secam jednog bivseg, pocetak faxa, ja dosla on mucenik popalio neke fenjere, crvene neke vragove valjda mu neko reko da je to dobro za seksi atmosferu a ja mucena pocela da se znojim i dobila maltene napad panike od te pretople crvene boje. Nismo se slavno proveli![]()
Radna soba Jack Londona
![]()
Globus![]()

Ово је за рубрику Веровали или не!
Фантастична књига. Неко је рекао да је роман добрим делом производ његових разговора с Николом Теслом.
Не веруј Макици и Рахели, само настоје да те секирају.

Prašinu? To za mene i nije neki nered.
Te tako prašinu ne brišem ja nego moja sestra![]()

Ja sam od svoje babe uvek slusala da pauka ne treba ubiti jer time dovlacis neki maler, nesrecu u kucu.Pauci, kućni ljubimci...:rotf:
...![]()
Prashinu treba brisati svaki treci dan, a ako to ne radis ( ja recimo to ne radim) onda je dovoljno i kvartalno
( pred cetri velika posta) jer posle nekoliko nedelja to sve postaje jako fina patina, prosto ti zao da je ubijas![]()

Gatalica mi je već potpisao knjigu.
Nekako sam zavolela stare knjige, kvalitetnije su i po izgledu i po sadržaju... 
i tako dalje. Nemoj da ides, bolje se tih nekoliko sati igraj s mackom, a mozes i da procitas pedesetak stranica neke knjige.Nego, ne znam da l' da idem na otvaranje sajma...Gatalica mi je već potpisao knjigu.
![]()
Obezbedila sam i besplatan upad, ali, plašim se da ne potrošim pare na neke gluposti, kao uostalom u većini slučajeva. Nemam neku posebnu želju, a znam da nema nekih naročitih povoljnosti...Nekako sam zavolela stare knjige, kvalitetnije su i po izgledu i po sadržaju...
![]()

Idi al ponesi samo malo para sa sobom.
Ako i ne, a oni zamole nekog kolegu da im provuče...Nemoj da ides, bolje se tih nekoliko sati igraj s mackom, a mozes i da procitas pedesetak stranica neke knjige.
Ili da napravis reform tortu![]()