krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Jeeees...Ne, nego da si u najboljim godinama

Ha, evo javljaju se ispisnice![]()

Da se ne raspadnemo...
još ima ona jedna izreka da ne treba da se ložimo na zdravu hranu jer su nam potrebni svi mogući konzervansi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeeees...Ne, nego da si u najboljim godinama

Ha, evo javljaju se ispisnice![]()

Da se ne raspadnemo...
još ima ona jedna izreka da ne treba da se ložimo na zdravu hranu jer su nam potrebni svi mogući konzervansi

Haljina ti je savršena, lepo ti stoji, kosa takođe. Ne brigaj zbog bidermajera, ja nijedan nisam uhvatila pa sam se udala u 23. To su bapske priče. Moj sam bacila drugarici u ruke, čak se i na snimku čuje: "Maco, hvataj!" pa je neslavno prošla u braku... To je relativno. Udaće se ovakva lutka, pa još načitanaKamenita, nadam se da će sve biti dobro oko upisa željene škole
Ja nisam čitala ništa prethodnih dana, spremala sam se za svadbu, na koju sam išla juče. Bilo je baš lepo.Tehnički sam ja uhvatila bidermajer, ali devojka koja je stajala pored mene je svoje ruke preklopila preko moje i tako ga je jako stegla i ne pušta! Ja u čudu, to je ipak zabavan deo (a ne nešto što je životno važno , je l' ). Gledam ja hoće li ona pustiti buket, a ona steže li steže. I ja samo podiguh ruke, jer stvarno nisam imala nameru da se otimam za buket i sramotim oko bezazlene stvari. To sam prepustila njoj, s obzirom na to da su svi videli šta se desilo
A i izgleda da je njoj buket potrebniji nego meni, ja nisam očajna
Sad sam baš zloća ali sam baš u čudu kako je nešto što zabava, za nekog toliko ozbiljno. Sad sam vam se izjadala za sve pare
Evo mene Pogledajte prilog 332629 Pogledajte prilog 332630
Prvi put u životu imam crvenkastu kosu. Ja nisam ljubitelj takvih nijansi ali je moj frizer (kod koga idem više od deset godina) stalno u čudu kako biram neke pepeljaste tonove boja za kosu, i stalno mi je pričao da bi mi ovakve nijanse stajale s obzirom na to da imam svetao ton i plave oči. I ja probala. (A baš sam se u dobrom trenutku odučila za eksperiment, neposredno pred slavlje, ali na svu sreću dobro je ispalo.) Ja sam bila očajna pre neki dan zbog boje, ali verovatno je to samo bilo to što nisam navikla da budem crvenokosa.
Pošto nisam juče mogla da idem na Noć knjige, planiram da uskoro odem u kupovinu.
A sad ću da čitam ovo što razvlačim već duuuugo, Igru prestola.
, vrlo lako. 

Meni, kažem, mini suknje ne stoje, a i nekako mi ne ide da nosim prekratko sa ovoliko godina (msm, ne kažem da sam prestara sa 30, nego se bolje osećam kad nosim malo duže suknje/haljine).
))
)))

Super ti stoji ta boja kose, i sto kaze Bi - kontrast uz zelenu haljinu - extra 
(mislim na boju
)

Prvi put u životu imam crvenkastu kosu. Ja nisam ljubitelj takvih nijansi ali je moj frizer (kod koga idem više od deset godina) stalno u čudu kako biram neke pepeljaste tonove boja za kosu, i stalno mi je pričao da bi mi ovakve nijanse stajale s obzirom na to da imam svetao ton i plave oči. I ja probala. (A baš sam se u dobrom trenutku odučila za eksperiment, neposredno pred slavlje, ali na svu sreću dobro je ispalo.) Ja sam bila očajna pre neki dan zbog boje, ali verovatno je to samo bilo to što nisam navikla da budem crvenokosa.
.
Tačno si u pravu za to "otmena"
I još samo da dodam da mi Pahuljica nekako liči na našu Bi iz mlađih dana.
Bez obzira što ja Bi uopšte ne znam iz mlađih dana![]()

I još samo da dodam da mi Pahuljica nekako liči na našu Bi iz mlađih dana.
. Šta sam propustila. Doduše , brzo si me odzbunila
E dobro mi reče. Ja se sve nešto za ovu Juliju mislim dal će mi se dopasti. Neštop mi deluje neprivlačno.
Ali sada joj dajem dodatnu šansu![]()
Lamar ju je hvalila.
Ja živa nisam, do petka. Sutra matiš.
...pozdravljam vas sve

Teško da ću naći tu Burdu, ali, mnogo mi je jasnije sad, kad si rekla kako si to uradila...Hvala vam svima na komplimentima
Mrs. Bi, bilo je i minića, nije da nije, ha ha.. Lično ih ne volim, ali recimo, baš je bila jedna devojka (21 godinu ima) i stvarno joj je lepo stajalo. Zgodna je, visoka, i mladaMeni, kažem, mini suknje ne stoje, a i nekako mi ne ide da nosim prekratko sa ovoliko godina (msm, ne kažem da sam prestara sa 30, nego se bolje osećam kad nosim malo duže suknje/haljine).
Krasuljak, kroj je iz Burde za decembar 2001.godine.(ova slika je sa Kupinda, možda ima tamo još neki primerak)![]()
Ovakva je mojaa ovo su leđa (isti je kroj, samo se za ovu dugu izvači dužina, naravno)![]()
![]()
Ona padajuća kragna na leđima je naknadno dodata i nje nema na ovom kroju. To sam ja ubacila jer mi se dopada. Za tu kragnu se uzma deo materijala i nabora se. Jedna strana se zašiva za haljinu po rubu otvora leđa. Mi smo naravno merili kolika treba da bude dužina tog dela za kragnu da bi sve to lepo padalo, da ne bude zategnuto. I gornji deo te trake za kragnu se zašivao u šavu kod ramena.
Ako ne nađeš ovu Burdu, ja ću izvaditi kroj pa ću ti poslati, nije problem (ako budeš htala naravno).

Hvala Night 
U principu može da se uzme bilo koji kroj koji ima orvorena leđa i da se kragna našije. Jeste da ima više posla kada nemaš potpuno gotov kroj i sam gledaš kako da nešto uglaviš, ali u ovom slučaju nije bilo strašno. Treba samo da bude neki materijal koji lepo pada. Doduše, ovaj moj šljokičav materijal je malo krut pa smo gledali kako da sve bude dobro, ali sa nekim lepršavim materijalom (mekšim) sigurno će biti i bolje. Ako bude nešto trebalo, samo pitaj.
Malo sam čitala juče, a sad me ovo lepo vreme mami da skitam, ne sedi mi se u kući. Debela je ova knjiga koju čitam, pa ne mogu u busu da je čitam, a kad dođem kući gledam gde ću u skitnju.. I tako u krug. Ovim tempom ne znam kad ću je završiti, a ne bih da je ostavim po strani

Kamenita, nadam se da će sve biti dobro oko upisa željene škole
Ja nisam čitala ništa prethodnih dana, spremala sam se za svadbu, na koju sam išla juče. Bilo je baš lepo.Tehnički sam ja uhvatila bidermajer, ali devojka koja je stajala pored mene je svoje ruke preklopila preko moje i tako ga je jako stegla i ne pušta! Ja u čudu, to je ipak zabavan deo (a ne nešto što je životno važno , je l' ). Gledam ja hoće li ona pustiti buket, a ona steže li steže. I ja samo podiguh ruke, jer stvarno nisam imala nameru da se otimam za buket i sramotim oko bezazlene stvari. To sam prepustila njoj, s obzirom na to da su svi videli šta se desilo
A i izgleda da je njoj buket potrebniji nego meni, ja nisam očajna
Sad sam baš zloća ali sam baš u čudu kako je nešto što zabava, za nekog toliko ozbiljno. Sad sam vam se izjadala za sve pare
Evo mene Pogledajte prilog 332629 Pogledajte prilog 332630
Pošto nisam juče mogla da idem na Noć knjige, planiram da uskoro odem u kupovinu.
A sad ću da čitam ovo što razvlačim već duuuugo, Igru prestola.