kamenita
Ističe se
- Poruka
- 2.674
Jasno mi je da će se upisati svi, ali sam u strahu da li će uspeti školu koju želi. Prema poenima ne bi trebalo da bude problema, ali zbog ovog novog testa se situacija može dosta pomeniti. Da ne davim više, čekamo.
Bile smo u biblioteci. Ona je za sebe uzela neku epsku fantastiku i stripove. Nesbea naravno nisam našla. Uzeh na kraju Krvavi posao, Majkl Koneli i U najgorem slučaju, Džejms Paterson i Majkl Levidž. Čitao neko?
Patersona je neko pominjao, koliko se sećam, i nije bio oduševljen.
Na kraju svratismo u Lagunu i kupih joj Čovek sa gvozdenom maskom, na engleskom. Pominjala sam, ranije sam joj uzela Razum i osećajnost, iz te edicije. Molim lepo, 305 din - 20%, samo. I dobile smo po Balans jogurt, ostalo valjda od sinoć. Super nam je došao.
Bile smo u biblioteci. Ona je za sebe uzela neku epsku fantastiku i stripove. Nesbea naravno nisam našla. Uzeh na kraju Krvavi posao, Majkl Koneli i U najgorem slučaju, Džejms Paterson i Majkl Levidž. Čitao neko?
Patersona je neko pominjao, koliko se sećam, i nije bio oduševljen.
Na kraju svratismo u Lagunu i kupih joj Čovek sa gvozdenom maskom, na engleskom. Pominjala sam, ranije sam joj uzela Razum i osećajnost, iz te edicije. Molim lepo, 305 din - 20%, samo. I dobile smo po Balans jogurt, ostalo valjda od sinoć. Super nam je došao.

Nije njena. Ova mi je od rođene sestre, a u Batajnici mi živi sestra od tetke. Njeno dvoje su još maleni...
znala sam. Mata mu je donela najviše bodova i to sam znala, a kombinovani-onako, srednje. Mislim, gde se nalaze rudnici antimona u Srbiji je nešto neizostavno potrebno da znaju.
.
Za kol'ko dana? 

A i izgleda da je njoj buket potrebniji nego meni, ja nisam očajna