Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pahuljice, polako, nemoj da zuris..
i drago mi je sto i u sred leta imamo pahuljicu :) :)

btw, kakva je tvoja haljina?

Ja necu ici na Noc knjige, ne znam da li sam na nekoj uopste i bila :think:
:)

Htela sam sad da stavim slike da vidite haljinu, ali svaki put mi kaže da moram opet da se prijavim. Je l' može neko od vas da mi kaže kako postavlja sliku, jer ili ja radim nešto pogrešno ili je neko zakrčenje pa me stalno izbacuje.. Sliku hoću iz kompjutera da postavim.

haljina1.jpg
haljina2.jpg

Image012.jpg
Image037.jpg

Haljina je jednostavna jer je materijal efektan (sav je šljokičav). Evo staviću slike dok su radovi još trajali, nemam sliku gotove haljine (kada je imam na sebi) jer se nisam setila da se slikam u njoj sad kad je gotova, jer računam da ću se slikati kad bude dan svadbe:) Kad su slike slikane još nije stavljen rajsferšlus pa izgledam šira nego što jesam i nije bio urađen porub, tako da ne izgleda baš lepo, a i svetlo je loše pa se ni boja ne vidi dobro. Mislila sam da nosim bronzane sandale ali sam se ipak opredelila za crvene. A frizura sigurno neće biti ovakva kao što je na slici:lol: I zanemarite krš na polici :rumenko:

Krasuljak, hvala :)

Ja baš htedoh da te pitam šta ćeš za tašnicu, jesi li odabrala šta, pošto je bila teška kombinacija, zeleno i bronza. A sad vidim da si promenila koncepciju. Sve je lepo, ti si najlepša. :zaljubljena:

I bez da pitaš, čini mi se da ti podignuta kosa jako lepo stoji.:okok:

To beše sutra, lepo se provedi. :maramica:

I, žao mi je, ali krš na polici ne mogu nikako da zanemarim. :mrgreen:

Kamenita, prva tri reda tvog posta su odlična a četvrti ne razumem:rotf:
Hvala tebi Kamenita i tebi Rodo na komplimentima:)
Slavlje je u sledeći petak:)

Morala sam da odustanem od bronzanih sandalica jer nisam našla odgovarajuću torbicu. A crveno i zeleno se slaže, tako da onda može i ovako. Frizuru još nisam definisala. To ću da vidim sa frizerom kad odem kod njega, nešto ćemo već smisliti:)

Poslednja izmena:
Pogledajte prilog 332059 Pogledajte prilog 332060

Pogledajte prilog 332061 Pogledajte prilog 332062

Haljina je jednostavna jer je materijal efektan (sav je šljokičav). Evo staviću slike dok su radovi još trajali, nemam sliku gotove haljine (kada je imam na sebi) jer se nisam setila da se slikam u njoj sad kad je gotova, jer računam da ću se slikati kad bude dan svadbe:) Kad su slike slikane još nije stavljen rajsferšlus pa izgledam šira nego što jesam i nije bio urađen porub, tako da ne izgleda baš lepo, a i svetlo je loše pa se ni boja ne vidi dobro. Mislila sam da nosim bronzane sandale ali sam se ipak opredelila za crvene. A frizura sigurno neće biti ovakva kao što je na slici:lol: I zanemarite krš na polici :rumenko:

Joj,koliko si ljupka!

- - - - - - - - - -

A gde ćeš da kupiš Veru Wang?

Iznajmljuju se u dva salona u Bg

Krasuljak i Kerefeko, hvala:)

Drago mi je da vam se dopala haljina. Malo sam bila skeptična kako le mi stajati i kako ću se osećati u ovolikim šljokicama, koje inače volim, ali nikad pre nisam nosila nešto ovakvo. I dobro je sve:)

E, da, mrdnula sam se sa pedesete strane Igre prestola, sad sam na šezedestoj:D

Gledam juče šta ću, vrtim se i pregledam police i odlučim se za Večitog mladoženju, Jakova Ignjatovića. Ćerka je skoro imala za lektiru i ja shvatim da predstavu nemam o čemu se tu radilo.

Čitam kao da ga nisam nikad čitala.

Prija, posle ovolike količine koječega savremenog.

Pogledajte prilog 332059 Pogledajte prilog 332060

Pogledajte prilog 332061 Pogledajte prilog 332062

Bas lepa haljina :) a sto rece kamenita - ti si najlepsa :) :)

Ja svratih na brzinu da vam kazem
294551.png
:lol:
citam Kapije poljubaca ali nesto sam..hm..:confused:

Gledam juče šta ću, vrtim se i pregledam police i odlučim se za Večitog mladoženju, Jakova Ignjatovića. Ćerka je skoro imala za lektiru i ja shvatim da predstavu nemam o čemu se tu radilo.

Čitam kao da ga nisam nikad čitala.

Prija, posle ovolike količine koječega savremenog.

Prošle godine sam ga na Limundu licitirala iz istog razloga i kupila, zamisli, za 10 dinara. Još nisam ni primetila da se aukcija završila, a prodavac mi ga je već doneo na vrata. I nije hteo da uzme 100 dinara kolko sam mu ponudila već samo 10...:rotf: (Poznavali smo se od ranije, a bilo mu je usput...:lol:)

Bas lepa haljina :) a sto rece kamenita - ti si najlepsa :) :)

Ja svratih na brzinu da vam kazem
294551.png
:lol:
citam Kapije poljubaca ali nesto sam..hm..:confused:
Hvala, hvala:)
Postidela sam se od ovolikih lepih reči :rumenka::heart:

Sad isprobavam šminku, gledam kako ću. Ja imam nezahvalne oči za šminkanje, okrugle i još imam onaj tužan pogled, pa onda treba baš dosta toga da uradim da bi sve bilo kako treba. Ali nema veze :) I evo, kad govorim o tim mazalicama za lice, skoro smo sestra i ja kupile neku podlogu za puder Atrdeco, i sad sam je isprobala i meni je odlična. Trebalo bi da puder stoji baš dugo na licu zbog ove podloge. To ću videti u petak, da li će zaista i posle nekoliko sati šminka biti kako treba.

Videla sam danas u knjižari knjigu Tri čoveka u čamcu, psa da i ne spominjemo. Nije mi bila poznata do sad, a deluje mi zanimljivo. Je l' čitao od vas neko? Valja li?

Sad isprobavam šminku, gledam kako ću. Ja imam nezahvalne oči za šminkanje, okrugle i još imam onaj tužan pogled, pa onda treba baš dosta toga da uradim da bi sve bilo kako treba. Ali nema veze :) I evo, kad govorim o tim mazalicama za lice, skoro smo sestra i ja kupile neku podlogu za puder Atrdeco, i sad sam je isprobala i meni je odlična. Trebalo bi da puder stoji baš dugo na licu zbog ove podloge. To ću videti u petak, da li će zaista i posle nekoliko sati šminka biti kako treba.
Isto i ja. Kapci su mi spušteni, nikad nisam mogla da našminkam oči...:( Koristila sam krejon i ruž, a onda sam i to prestala. Ič nisam dama... :sad2:
Videla sam danas u knjižari knjigu Tri čoveka u čamcu, psa da i ne spominjemo. Nije mi bila poznata do sad, a deluje mi zanimljivo. Je l' čitao od vas neko? Valja li?
Čitala Najti, ja joj davala, a nisam čitala... Quentin kaže da je to najsmešnija knjiga, zato sam je kupila...

Zbog toga kakve su mi oći potrošim šminke koliko bi neko za tri puta, da bi se nešto videlo i da bih ispravila te nedostatke:lol: Pre mi je to više smetalo, ali šta da radim, tako je kako je:)

A ova knjiga ako je najsmešnija onda je to dobro:) Danas sam bila u Vulkanu, ali odolela sam, ništa nisam kupila. :aha: Ali sam zato ošacovala svašta nešto, između ostalih i ovu pomenutu, pa kad se rešim, biće moja:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back