snežna pahuljica
Aktivan član
- Poruka
- 1.388
E, dobro. Bila je na polici sa klasicima, ali mi je bila nepoznata, priznajem, pa sam onda morala da proverim sa znalcima ovde

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Prošle godine sam ga na Limundu licitirala iz istog razloga i kupila, zamisli, za 10 dinara. Još nisam ni primetila da se aukcija završila, a prodavac mi ga je već doneo na vrata. I nije hteo da uzme 100 dinara kolko sam mu ponudila već samo 10...(Poznavali smo se od ranije, a bilo mu je usput...
)

HvalaSad videh Pahuljicu i haljinu, divne obe. Ja bih to nosila za Novu godinu!
A Elie Saab, uh, šta reći. Svakih nekoliko meseci svratim na njegov sajt da se divim.
Promenila sam avatar, onaj mi je nekako depresivan za leto. Slikala sam se pre nekoliko dana kad sam bila na Crnom jezeru.

A i Zuhair Murad takođe
E to je prava moda. Vidiš, sad sam u dilemiKnjigu za 10 dinara... Mislim, to je super, a sa druge starne ne mogu da verujem da nekome toliko smetala u kući, da će je prodati za te pare. Očigledno je nije prodao da bi zaradio. I ja sam moju kupila polovnu, negde na ulici, poodavno, izdanje 1967.
Basaru ja nešto ne mogu da čitam. Počela sam Famu o biciklistima i batalila maltene pre no sam počela. A, i on mi se nikako ne sviđa, pa i ne pokušavam više. Možda grešim.
I još ovo. Tri čoveka u čamcu ja čitala. Dobila sam preporuku isto kakvu i Rada, super smešno i sl. Pa, meni nije bilo. To je, recimo, humoreska sa iskrenom željom da nasmeje čitaoca, to se vidi. Ali, nešto sa mnom nije išlo. Opet, raznim ljudima su različite stvari smešne.
Ja kad razmislim i ne mogu da se setim da je neka knjiga mene baš nasmejala, a ja volim da se smejem.

Vidiš, sad sam u dilemi![]()
A stvarno ima dobrih crtaća 
Ja sam za sad član samo ove bibliotekeNema razloga. Uzmeš iz biblioteke i počneš. Ako ti se ne dopadne, ostaviš, to li je muka? Ako ti se dopadne-tim bolje. Nije velika, to si videla.
Ludilo...Opet slagah. Prsti su mi brži od mozga, pošaljem poruku pre no što razmislim. Gotovo uvek se naglas smejem Mirjani Đurđević. Osim onog čuda Bre masoni, gotovo svakoj sam se slatko smejala. A promakla mi je mislim samo Leš u fundusu. Bar mi se tako čini. Znam da ona na ovoj temi ima svoje obožavaoce, pa se prijavljujem u klub.
- - - - - - - - - -
Elefteria, kako ti je lepa kosa, nemam reči.

Od Kenoa sam citala samo Cacu u metrou.

Moracu da pokusam da nadjem i Stilske vezbe.
Svi hvale knjigu. Mora da je nesto posebno cim je stil u pitanju.![]()
Odakle li meni ta knjiga?
Stilske vežbe teško da ćeš naći u biblioteci... To je Paideia blokče, znaš one mini knjižice što dele uz list Danas na sajmovima knjiga... Interesantno, zabavno, ali ne očekuj čudo...

a interesantna je poprilicno 

Onda po Radinom receptu. Kupiš i ako ti se ne dopadne, pošalješ na voćke.

Imam neku Kćerku Toskane na lageru, čini mi se da je neka od vas pominjala ne tako davno. Vredi li šta?
Ja citala, svidela mi se.