Gledala sam danas na HRT1 prvu epizodu serije Raj, koja je rađena po romanu Emila Zole '
Au Bonheur des Dames' . Ja ne znam francuski, pa ako neko od vas zna volela bih da prevede ovo. Vidim da je ovo mini serija od 8 epizoda (pretpostavljam da će ići nedeljom) i da je rađena u produkciji BBC-a. Britanci po mom mišljenju umeju da naprave dobre serije, pa se nadam da su i ovu lepo uradili.
Sudeći po prvoj epizodi, zaplet se može naslutiti i pretpostavljam da nije nešto što je retko viđeno, ali bez obzira na to, meni je epizoda baš prijala.
Evo linka ka stranici gde može da se vidi sadržaj ako vas zanima.
http://raspored.hrt.hr/
A jutros sam prvi put gledala film Gospodar prstenova: Družina prstena. Odličan je. Ali to već znate, pošto sam ja verovatrno jedina koja ovo nije gledala. Večeras je na programu i drugi deo, pa ću da gledam. Ranije me uopšte epska fantastika nije vukla, ni što se knjiga ni što se filmova tiče, ali to se promenilo. Pre nekog vremena sam pročitala Hobita i oduševila se. I sad sam sa uživanjem pogledala i ovaj film. A već sam i odlučila da ću i knjige kupiti, samo čekam Sajam.