Elefteria
Aktivan član
- Poruka
- 1.682
I ja sam se susretala sa plaćanjem rezervacije, tako da me ovo nije začudilo. Jeste malo bezveze, trebalo bi lepo da se ljudi koji žele da pročitaju knjigu prijavljuju na spisak pa da im se pozajmljuje tim redom. Naša posla.
Znam da je Maluf dobar, ali ne uživam podjednako u svim njegovim knjigama. Na primer, oduševio me je Samarkand, Levantski đerdan mi je osrednji, a Poremećenost sveta dosadnjikava. Zato me je itneresovalo da li je Dezorijentisanost više nalik na jedne ili druge.
Zbog Maratona ću danas veći deo provesti kod kuće čitajući Svetu ljubav M. Vitezovića, a Privatni život drveća (Alehandro Sambra) sam već završila. Simpatična knjižica, pomalo neobična.
Znam da je Maluf dobar, ali ne uživam podjednako u svim njegovim knjigama. Na primer, oduševio me je Samarkand, Levantski đerdan mi je osrednji, a Poremećenost sveta dosadnjikava. Zato me je itneresovalo da li je Dezorijentisanost više nalik na jedne ili druge.
Zbog Maratona ću danas veći deo provesti kod kuće čitajući Svetu ljubav M. Vitezovića, a Privatni život drveća (Alehandro Sambra) sam već završila. Simpatična knjižica, pomalo neobična.
Jedino mi smeta što nije razjašnjeno šta se desilo sa Veronikom pa mi fali taj utisak zaokruženosti. Ipak, pretpostavljam da je pisac tako i hteo, da nam ostavi odrešenu maštu da sami smislimo razlog njenog nedolaska, kao što i Hulijan u svojoj glavi radi.