Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uzeh
slucajna_ucenica-vikas_svarup_s.jpg

od pisca bestelera Pitanja i odgoovri po kojem je snimljen film Milioner iz blata...
Savremenu Indija, njena beda, raskos, tuga i radost, i kako samo jedan kljucni momenat (ima ih u svacijim zivotima i po nekoliko) iz korena menja sudbinu mlade devojke Sapne. Procitah da se ne ostavlja, cita se u autobusima, na pauzama, ja cu morati da pozurim jer se Djurdjevan priblizava, ali imam nekoliko slobodnih dana pa cu vas obavestiti kakva je zaista u mojoj inetrpretaciji:)

Uzeh

od pisca bestelera Pitanja i odgoovri po kojem je snimljen film Milioner iz blata...
Savremenu Indija, njena beda, raskos, tuga i radost, i kako samo jedan kljucni momenat (ima ih u svacijim zivotima i po nekoliko) iz korena menja sudbinu mlade devojke Sapne. Procitah da se ne ostavlja, cita se u autobusima, na pauzama, ja cu morati da pozurim jer se Djurdjevan priblizava, ali imam nekoliko slobodnih dana pa cu vas obavestiti kakva je zaista u mojoj inetrpretaciji:)

Da nisam dozivela kako jedan momenat u zivotu moze da promeni sve, ne bih mogla u to da verujem.
Sve je moguce.

nema na sajtu, i ja sam odmah potražila. Nije bilo da odabereš, nego je ista u svim Glorijama. Ja sam kupila dve do sada, ... evo šta smo ja i Krasuljak pisale.
http://forum.krstarica.com/showthread.php/555759-Biblioteka-2?p=27524537&viewfull=1#post27524537
Krasuljak sve zna http://forum.krstarica.com/showthread.php/555759-Biblioteka-2?p=27525098&viewfull=1#post27525098

Inače, u Gloriji piše, izlaziće još knjiga i to 1. 4. Aljende, O ljubavi i senci i 29. 4. Gejl Forman, Kuda je otišla

Znači, danas je izašla Gejl Forman (nikad čula). Kupila sam Suzanu Tamaro i Izabelu Aljende

E, jeste - Gejl Forman. Znam da sam pomislila - nikad cula?!

Pomesala sam 'malo' - prosle god. je uz Story bilo da se odabere jedna od ponudjenih knjiga (bilo, je 4, 5 u opticaju) i ja sam tada ugrabila Istocno od Sunca.
(pa sam to sad pobrkala sa Gloriom )

@BILJO,
bas cu sad malo da proucim tu knjigu..mada mi vec ide na spisak..

Uzeh

rekoh pre izvesnog vremena o ovoj knjizi...ne baš pohvalne reči.
''pitanja i odgovori'' je za 3 koplja bolja knjiga od ove, ako ništa drugo - bar zbog načina pisanja. ali dobro...pretpostavljam da su nam ukusi različiti.

Kupila sam i ja Gloriju, sa knjigom Gejl Forman. Čitam i dalje, sa zanimanjem, ali malo usporeno, Letnje laži, Bernharda Šlinka, a danas će mi Sonja doneti jednu od njenih starijih knjiga.
Još dva dana radim, pa praznik, pa odmoooooor :zurka: Ali ja kad sam na odmoru najmanje čitam. Stalno se nešto mlatim po kući ili skitam. Ali nema veze... svakako će mi biti lepo.

Da nisam dozivela kako jedan momenat u zivotu moze da promeni sve, ne bih mogla u to da verujem.
Sve je moguce.

Moja mama je jedne zime (dok je jos devovala i imala decka) pala koliko je duga i siroka , onda je priskocio jedan momak plavog oka, pomogao, stavise, odveo je na kafu u jedan restoran da se smiri, da vidi da li je sve u redu (bilo je, Bogu hvala): Epilog: Nekoliko decenija srecnog braka i dve divne kceri (bas sam skromna), dvoje unucadi, mada se nadaju jos kojem:(

:heart2:

P.S. Knjiga je IZUZETNA, baš, baš:klap:

Moja mama je jedne zime (dok je jos devovala i imala decka) pala koliko je duga i siroka , onda je priskocio jedan momak plavog oka, pomogao, stavise, odveo je na kafu u jedan restoran da se smiri, da vidi da li je sve u redu (bilo je, Bogu hvala): Epilog: Nekoliko decenija srecnog braka i dve divne kceri (bas sam skromna), dvoje unucadi, mada se nadaju jos kojem:(

:heart2:

P.S. Knjiga je IZUZETNA, baš, baš:klap:

divno, divno... kakav srećan pad !!! Kao u romanu !

I ja trenutno čitam Toni Morison, Milostinju.
Početak je malo zamoran, previše deskripcija, jezik mi je malo čudan, još ne mogu da shavtim da li je loš prevod ili je naratoka pod nekom manom...
Eto i meni se isto ucinilo da je pocetak ove njegove knjige previse previse dosadan,onako razvlaci opisuje rasplinjuje se oko stvari koje veze nemaju i onda u par stranica zvajzne desavanja i onda opet razvuceeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back