Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Završila sam Slušaj moj glas, Suzana Tamaro, Evro giunti, 176 strana, malog formata. U početku mi je bila malo gnjavatorska, ali posle je postala zanimljivija. Devojka analizira svoj odnos sa bakom (iz knjige Idi kuda te srce vodi, koju sam ja davno čitala i uglavnom zaboravila, ali mi ostao neki zbrkan utisak), pa se malo bavi istorijom svoje porodice, (što je nabrojano u nekoliko rečenica, a ja bih sad volela da je ona to razradjivala u tri toma) i ima još dva važna dogadjaja (ne smem ništa da otrkijem) i na neki način nagoveštaj nastavka.
Ne znam da li je trebalo prvo da ponovo pročitam Idi kuda te srce vodi, koliko je to uopšte povezano, malo mi je nedostajalo...

Sad ne znam "Što ću, što ću....." sećate se Esterite i njenih (i komšinicinih) dilema?
Da li da uzmem O ljubavi i senci Isabel Aljende iz Glorije, koja mi je pri ruci, ili I dalje Alis, ili Molim te, pazi na mamu, sa akcije Lagune, koje su mi i dalje spakovane u kesi...

Glasam za Alis :)

Meni stigle Delfi knjige dan nakon sto sam ih narucila, a ja zaboravila da javim tati (cije sam podatke navela) da sam nesto porucila i da ocekuje kurira (i spremi novac :D ).
Kaze on - Ma cim sam video da su knjige, znao sam da nije greska, znao sam da si ti narucila :heart:

svetlo_izmedju_okeana_s.jpg

Uzela prosle godine iz biblioteke, ali sam toliko opcinjena knjigom da sam je narucila (Lagunino izdanje) za moje dete...Jednom kad bude bila majka a pre svega da pojmi sta su prave ljudske vrednosti.

Procitala sam da je pocelo snimanje filma po istoimenom romanu.

Svetionik moze da obasja sve, svima i svakome pokaze put, ali, sebi, nikako...Toliko radosti, ljubavi,iznenadjenja,straha i GUBITKA...

Ostavicu komentar jednog muskarca:

"Muško sam, ali me nije sramota da kažem da sam na kraju knjige zaplakao. Ovo je knjiga koju dugo nećete moći da zaboravite. Ostavlja takav utisak i toliko emocije pokreće u čoveku. Ovu knjigu treba staviti u lektiru."

Potpuno se slazem s njim...

Ali znaš da je moj slučaj, čitanje samo u busu :) a pošto ne idemi na dalek put, nego samo do posla i nazad, to uvek traje danima.

Isto...:aha: A ovih dana sam se vraćala kolima s kolegama ili sam u busu sedela s nekim koleginicama s kojima ne sedim često, tako da sam baš malo čitala. Sad mi predlažu Apdajka, kažu ima seksa...;)

Uzela prosle godine iz biblioteke, ali sam toliko opcinjena knjigom da sam je narucila (Lagunino izdanje) za moje dete...Jednom kad bude bila majka a pre svega da pojmi sta su prave ljudske vrednosti.

Svetionik moze da obasja sve, svima i svakome pokaze put, ali, sebi, nikako...Toliko radosti, ljubavi,iznenadjenja,straha i GUBITKA...

"Muško sam, ali me nije sramota da kažem da sam na kraju knjige zaplakao. Ovo je knjiga koju dugo nećete moći da zaboravite. Ostavlja takav utisak i toliko emocije pokreće u čoveku. Ovu knjigu treba staviti u lektiru."

Različite mi, pa različita i mišljenja. Pomenula sam da se Vodopadici jako dopala knjiga. A Miličina mama je ostavila, nije dogurala do kraja. I sve je to tako normalno... Ali i o tome je bilo reči, da se ne ponavljam.

Različite mi, pa različita i mišljenja. Pomenula sam da se Vodopadici jako dopala knjiga. A Miličina mama je ostavila, nije dogurala do kraja. I sve je to tako normalno... Ali i o tome je bilo reči, da se ne ponavljam.
Naravno, dobro je da je tako (zamisli kad bismo svi imali ista misljenja, interesovanja, senzibilitet...) meni se toliko dopala da sam je kupila iako sam je citala, da se i ja ne ponavljam.

svetlo_izmedju_okeana_s.jpg

sjajna knjiga :D

I tako, ja večeras putujem za Solun... Uhvatila last minute ponudu, platiš 1, dobiješ 2. Idem sa ćerkom za vikend. Ukupno 20 eura.

Sjajno! Srecan put i uživajte!Nista bolje od te vrste zenskog druzenja..

Ja sam taaaako srecna sto je petak...uzasan pritisak na poslu,kratki rokovi..treba mi opuštanje.
Nadam se vikendici sutra,samo da ne padne kiša..ako bude hladno, vatrica ce pucketati,ali nije zgodno donde ako pada kiša..

Jutros kupim Story sa Dama i jednorog.Citala sam odavno,dopala mi se,cuvam sestrin primerak,pa uzeh sebi ili nekom na poklon.Ugledam i Gloriju sa O ljubavi i senci,pa uzeh i to..vidim najava knjige i za 29.4.
Pravo čudo da vec nije razgrabljeno..u kiosk pored nije stigla nijedna knjiga...

Seks i grad je serija u kojoj sam uživala (šta god ko mislio o njoj) kad god se davala.
Zato sam i uzela davno, daaaaaaavno i knjigu da pročitam.
I neopisivo je bzvz. Zato sam sumnjičava i kada je u pitanju nastavak.

Dama i jednorog se i meni svojevremeno dopala :)

Za dve nedelje je mojim roditeljima 50 godina braka.
Danas smo im sestra i ja poručile ugaonu garnituru koja će stići baš tog datuma. Strašno smo uzbuđene jer je to poklon iznenađenje.
Jedva čekamo osamnaesti :D

Za slučaj da nemaš,a zelis, poslacu ti je :heart: -ja ovo odgovarala Radi na post...

Taj nastavak Sex i grad-a si videla u Story-ju.
Ja sam nasla samo tu jednu jedinu,ali bilo je i Imam tvoj broj,Sofi Kinsele,neka glupost Sesilije Ahern,opet Ljubav je usetala..i jos dve, tri..
Nisam mogla da biram..

Seks i grad je serija u kojoj sam uživala (šta god ko mislio o njoj) kad god se davala.
Zato sam i uzela davno, daaaaaaavno i knjigu da pročitam.
I neopisivo je bzvz. Zato sam sumnjičava i kada je u pitanju nastavak.

Dama i jednorog se i meni svojevremeno dopala :)

Za dve nedelje je mojim roditeljima 50 godina braka.
Danas smo im sestra i ja poručile ugaonu garnituru koja će stići baš tog datuma. Strašno smo uzbuđene jer je to poklon iznenađenje.
Jedva čekamo osamnaesti :D

I ja sam volela tu seriju.I sada rado pogledam neku epizodu,bila sam student i one su mi bile matorke...

Jao sto je meni to divno...mislim za godisnjicu , poklon i iznenadjenje...i mi smo to njegovim roditeljima prosla ili nedavno..a na jesen i mojima..samo manji jubilej...

Za slučaj da nemaš,a zelis, poslacu ti je :heart: -ja ovo odgovarala Radi na post...

Taj nastavak Sex i grad-a si videla u Story-ju.
Ja sam nasla samo tu jednu jedinu,ali bilo je i Imam tvoj broj,Sofi Kinsele,neka glupost Sesilije Ahern,opet Ljubav je usetala..i jos dve, tri..
Nisam mogla da biram..
Čuj, nemam...:lol: Ja sve imam. ;)
Moguće da je ovo bilo u Storiju, ako je ta cena. Mene te novine mnogo ne zanimaju, sve su mi iste.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back