Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za prvu i cetvrtu garantujem da su dobre.
Dosla mi do ruku Svet posle rodjendana Lajonel Srajver.
Ne znam sta da kazem... bolje nista.
Malo sam razocarana, tema romana mi uopste ne odgovara, valjda zbog toga... prerasla sam te prevare, ljubavne trouglove, fantazije i ostale ...ije..

zabavna knjiga, za smejanje

Treci-sektor-133x0-0000016150116.jpg

Za prvu i cetvrtu garantujem da su dobre.
Dosla mi do ruku Svet posle rodjendana Lajonel Srajver.
Ne znam sta da kazem... bolje nista.
Malo sam razocarana, tema romana mi uopste ne odgovara, valjda zbog toga... prerasla sam te prevare, ljubavne trouglove, fantazije i ostale ...ije..

Tako sam želela sa nekim da pričam o toj knjizi , neke stvari mi nisu bile kao što treba
Kako je vreme prošlo više se ne sećam šta sam htela.

Bambi:
Završila sam Svet posle rođendana, Lajonel Šrajver. Svidela mi se, ali kraj je , razočaravajući iz mog ugla jer sam navijala za drugu stranu. Jel se i vama to dešava, da simpatišete neki lik i da "navijate" za njega?
Mogla bih i za ovu knjigu reći da je za "udate", ženska se zaljubljuje u muževog druga i priča teče u dva pravca: šta bi se desilo da se trudila da zaboravi na njega i druga priča upušta se u aferu sa njim...
Nekako poenta priče je da sa kim god završite uvek nešto fali, ne postoji gdin savršeni, ali u svakoj priči treba uživati u onom lepom. Malo me to razočaralo, ja očigledno volim bajke, ali u suštini je tako. Ali u svakom slučaju vredelo je pročitati knjigu zbog njenog frajera, tačno sam ga zamislila

Ja:
----------------------
Kao što sam obećala ...pročitala sam Svet posle rođendana , Lajonel Šrajver
Hvala Milevi na preporuci , knjiga je zaista dobra.
Roman ima preporuku i od mene.
................................................
Knjiga me je ostavila u dilemi nakon čitanja. Da li je ona zaista donela dobru odluku?
Da li su jači ljudi koji odole izazovu i koji su zadovoljni svojim izborom i ponašanjem u određenim situacijama?
Ako je tako zašto negde na dnu srca osećam neku prazninu što nije iskoristila to što je mogla da iskoristi, već je za to koristila svoj paralelni svet.
Neću više ništa da pišem .... kako ne bih odala detalje.

Poslednja izmena:
Daa, dobar je Svet posle rođendana. Ja sam samo nju čitala, Kevina još uvek nisam našla. Ali mislim da takva knjiga sada i nije za mene.

Dovršila sam Noćni cirkus, baš je lepa knjiga (ala sam je opisala).
Čak sam naišla i na jedan odlomak koji me je odmah podsetio na ovaj forum tj. temu:

Silija Bouen sedi za stolom okružena hrpama knjiga. Pre nekog vrmeena ponestalo joj je prostora za njenu biblioteku, pa je, umesto da poveća sobu, rešila da joj knjige postanu soba. Gomile knjiga služe kao stolovi, ostale vise obešene s tavanice, zajedno s velikim zlatnim kavezima u kojima je nekoliko živih belih golubova.

p.s. i Noćni cirkus je na akciji Čarobne knjige, pa možete njega da kupite ako nemate, a fali vam da kompletirate petorku. Imam I dalje Alis i Ukus koštica jabuke, uzela bih eventualno Umetnost vožnje po kiši, ali to je samo jedna knjiga, a treba čitavih pet.

Poslednja izmena:
Svet posle rođendana nikako da nađem u biblioteci.

- - - - - - - - - -

Kako da se registrujem kod Čarobne knjige :besna:
U mejlu koji mi šalju kao potvrdu o registraciji nemam lozinku a posle mi je traže da bih se ulogovala :dash:
Slala sam im sinoć mejl da mi to pojasne a oni ćute :rtfm:
Neki kontakt telefon nigde ne vidim :evil:

Mene zanima da li ce iz Carobne knjige prvo da me pozovu telefonom da potvrdim porudzbinu, ili ce samo postar da mi bane na vrata?

Lamar, ne znam da li mogu ja da ti narucim sa mog naloga a da promenim samo podatke za primaoca.

Svet posle rođendana nikako da nađem u biblioteci.

- - - - - - - - - -

Kako da se registrujem kod Čarobne knjige :besna:
U mejlu koji mi šalju kao potvrdu o registraciji nemam lozinku a posle mi je traže da bih se ulogovala :dash:
Slala sam im sinoć mejl da mi to pojasne a oni ćute :rtfm:
Neki kontakt telefon nigde ne vidim :evil:

Pogledaj u spam porukama, tako je meni bilo.

Gde si Danoooooo?
Divim ti se, majke mi.
Malo dete, ucenje, citanje...:worth:
Jao jeste :worth:
Pogledaj u spam porukama, tako je meni bilo.
Nema ništa :(
Mene zanima da li ce iz Carobne knjige prvo da me pozovu telefonom da potvrdim porudzbinu, ili ce samo postar da mi bane na vrata?

Lamar, ne znam da li mogu ja da ti narucim sa mog naloga a da promenim samo podatke za primaoca.
Mrka kapa da to može :(

Danas, pri povratku s posla, svratih u Indigo, još nije bila počela akcijska prodaja, mada su knjige stigle još u subotu. Rezervisala sam za Night I dalje Alis, Izvini, ali hoćeš li da se udaš za mene i Četiri ljubavna pisma a za mene Molim te pazi na mamu i Piće pre rata. Trebalo bi sutra da svratim po to.jer su mi danas bili roditelji u gostima, nisam mogla da se vraćam. Tišina u oktobru nema. Msm, ni ove nisam videla, nisu raspakovane, samo mi je pokazao spisak.

Hvala, Rado, sto si proverila. Sta da se radi ako nema :)
Bila je na onom prvom spisku sto su izbacili pre pocetka akcije, moguce da se rasprodala u medjuvremenu.

Lamar, ja kad udjem sa mojom lozinkom mogu prvo da idem na izmenu podataka (pa da tu ukucam tvoje podatke) i onda da obavim narudzbinu. Samo ne znam sta ce u tom slucaju da se desi sa onim sto sam narucila, da ne posalju onda i to na tvoju adresu, ne znam kako funkcionise. Ili je ta porudzbina njima vec otisla sa mojim postojecim podacima?

Ne, ne. Ne kombinuj ništa. Treba i tvoja porudžbina da se poremeti.
Ali hvala ti svakako:cmok:

U krajnjem slučaju ću otići do... do Delfija. Da nije Rade ja bih bazala tražeći Čarobnu knjigu :lol:

A mogu ja to i da ne kupim. Znate vi da kupovina nije meni pod obavezno :D

Ja ću možda za sad da odustanem od Jadnika. Za par dana pročitala sam svega 40 strana, a knjiga ima oko 950, treba mi koncentracija za nju a sad je izgleda nemam. A i nisam mogla lepo u kontinuitetu da čitam, pa imam utisak da ću je čitati pola godine ovim tempom. I slova su sitna pa mi i zbog toga sporo ide:lol: Videću sutra ako uhvatim vremena da li će bolje da mi ide, a ako ne, ostavljam je za neki drugi put.

Ja akciju kod Čarobne knjige preskačem. Svet posle rođendana nisam čitala tako da nemam ništa da izjavim na tu temu.:lol:
Gotove su mi pantalone:) Neke sitne stvari što se tiče samog šivenja na mašini sam uradila ja (ostatak mama), ali su se pruge uklopile tamo gde treba, što znači da sam dobro sve iskrojila:lol: Sad po malo vežbam i taj rad na mašini, pa ću da vidim kad ću ja kompletno sama nešto da sašijem. Učim lagano, pa će biti već..:)

Ne znam sta da kazem za roman Svet posle rodjendana...
Cas mi se svidja, cas ne. Valjda sam ocekivala vise zbog ``Kevina``.
Ume da pise Lajonel - nego sta da ume, ali ``Moramo da razgovaramo o Kevinu``, e to je za mene otkrovenje decenije bilo i ostace.

Danas, pri povratku s posla, svratih u Indigo, još nije bila počela akcijska prodaja, mada su knjige stigle još u subotu. Rezervisala sam za Night I dalje Alis, Izvini, ali hoćeš li da se udaš za mene i Četiri ljubavna pisma a za mene Molim te pazi na mamu i Piće pre rata. Trebalo bi sutra da svratim po to.jer su mi danas bili roditelji u gostima, nisam mogla da se vraćam.

Kupila sve, da ne brinete...;)

Pri tom, završila sam Milkin roman Bez daha. :super: je, kao i svi koje sam pročitala do sada (ovaj mi je četvrti). Šteta što nismo bliže, da se družimo...:lol:
Prvi put se srećem s ovom tematikom (KPD-omac je u pitanju). Slatka ljubavna priča koja je uspela jer se u nju ušlo bez predrasuda. Milka tako jednostavno i lepo piše, da sam se osećala kao da sam tamo, sa njima. Neću reči da li je srećan ili tužan kraj, ne bi imalo smisla. Preporučujem od srca.

Sad ću da nastavim s Hronikom porodice Maja, a za bus ne znam šta da ponesem...:think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back