lamar
Poznat
- Poruka
- 8.258
Ovde je akcija, 5 knjiga za 500 dinara.
http://www.carobnaknjiga.rs/mesec-ljubavi
http://www.carobnaknjiga.rs/mesec-ljubavi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ide na spisak![]()
Nisi me razumela... Ako si zaboravila lozinku koju su ti poslali pri registraciji, poslaće ti oni novu na tvoj mejl, je l' sad jasno?Mejl ne sadrži lozinku. Sad sam im pisala pismo![]()
Za prvu i cetvrtu garantujem da su dobre.
Dosla mi do ruku Svet posle rodjendana Lajonel Srajver.
Ne znam sta da kazem... bolje nista.
Malo sam razocarana, tema romana mi uopste ne odgovara, valjda zbog toga... prerasla sam te prevare, ljubavne trouglove, fantazije i ostale ...ije..
Završila sam Svet posle rođendana, Lajonel Šrajver. Svidela mi se, ali kraj je , razočaravajući iz mog ugla jer sam navijala za drugu stranu. Jel se i vama to dešava, da simpatišete neki lik i da "navijate" za njega?
Mogla bih i za ovu knjigu reći da je za "udate", ženska se zaljubljuje u muževog druga i priča teče u dva pravca: šta bi se desilo da se trudila da zaboravi na njega i druga priča upušta se u aferu sa njim...
Nekako poenta priče je da sa kim god završite uvek nešto fali, ne postoji gdin savršeni, ali u svakoj priči treba uživati u onom lepom. Malo me to razočaralo, ja očigledno volim bajke, ali u suštini je tako. Ali u svakom slučaju vredelo je pročitati knjigu zbog njenog frajera, tačno sam ga zamislila
----------------------
Kao što sam obećala ...pročitala sam Svet posle rođendana , Lajonel Šrajver
Hvala Milevi na preporuci , knjiga je zaista dobra.
Roman ima preporuku i od mene.
................................................
Knjiga me je ostavila u dilemi nakon čitanja. Da li je ona zaista donela dobru odluku?
Da li su jači ljudi koji odole izazovu i koji su zadovoljni svojim izborom i ponašanjem u određenim situacijama?
Ako je tako zašto negde na dnu srca osećam neku prazninu što nije iskoristila to što je mogla da iskoristi, već je za to koristila svoj paralelni svet.
Neću više ništa da pišem .... kako ne bih odala detalje.
Svet posle rođendana nikako da nađem u biblioteci.
- - - - - - - - - -
Kako da se registrujem kod Čarobne knjige
U mejlu koji mi šalju kao potvrdu o registraciji nemam lozinku a posle mi je traže da bih se ulogovala
Slala sam im sinoć mejl da mi to pojasne a oni ćute
Neki kontakt telefon nigde ne vidim![]()
Jao jesteGde si Danoooooo?
Divim ti se, majke mi.
Malo dete, ucenje, citanje...![]()
Nema ništaPogledaj u spam porukama, tako je meni bilo.
Mrka kapa da to možeMene zanima da li ce iz Carobne knjige prvo da me pozovu telefonom da potvrdim porudzbinu, ili ce samo postar da mi bane na vrata?
Lamar, ne znam da li mogu ja da ti narucim sa mog naloga a da promenim samo podatke za primaoca.
Nije Delfija nego Čarobne knjige
Mrzi me da idem![]()
Danas, pri povratku s posla, svratih u Indigo, još nije bila počela akcijska prodaja, mada su knjige stigle još u subotu. Rezervisala sam za Night I dalje Alis, Izvini, ali hoćeš li da se udaš za mene i Četiri ljubavna pisma a za mene Molim te pazi na mamu i Piće pre rata. Trebalo bi sutra da svratim po to.jer su mi danas bili roditelji u gostima, nisam mogla da se vraćam.
Pozdrav drage citalice!!!
Jedno strucno molim.... od onih sto su citali Kortasarove Skolice
Da li ih citati po redu ili po rasporedu poglavlja koji je dat na pocetku knjige?