lamar
Poznat
- Poruka
- 8.258
E, to je vest!Htela sam jos da vam kazem da sam danas potpisala ugovor za STALNO...
- - - - - - - - - -
I pocela sam da citam Dan pcela-Tomas Sancez.
Smara malo,al mi zao da ostavim...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, to je vest!Htela sam jos da vam kazem da sam danas potpisala ugovor za STALNO...
- - - - - - - - - -
I pocela sam da citam Dan pcela-Tomas Sancez.
Smara malo,al mi zao da ostavim...

Pročitala sam Indijsku princezu. Vrlo lepa priča o španskoj plesačici koja se udaje za maharadžu i odlazi u Indiju. Knjiga prati priču od njene udaje pa sve do smrti. Lepo je opisano šta se Aniti sve dešavalo, upoznavanje sasvim drugačijeg sveta od zapadnjačkog, prijateljstva i neprijateljstva, odnos sa roditeljima i vezanost za sestru, i naravno ljubav dva za nju značajna muškarca. Anita je bila rastrzana između Evrope i Indije, i ma koliko sredine bile različite, ona nije mogla bez obe, nešto kao dve celine koje su je činile celom. Meni se dopala knjiga, istinita je priča a i naučila sam neke zanimljive stvari koje nisam znala.

Danas, vraćajući Dnevnik Marte Koen u biblioteku, upitah čisto reda radi imaju li Svih sedam talasa, verovatno 15-i put, kad ono ima...![]()
Jeste, baš je lepabas mi je drago da ti se dopala![]()
E, a ima knjiga Maharanina unuka, priča takođe o Aniti Delgado i još nekim ženama, pričana iz drugog ugla. Imam je ali nisam odmah htela da uzmem da čitam pošto nije nastavak ove prethodne. Uzela sam sad jednu drugu, pa ću možda posle nje.
Šta ima veze? I ona je meni rekla...Sad će opet Night da se javi i da kaže kako ona to neće da čita jer sam joj rekla kraj.![]()
![]()

Osećaj gospođice Smile za sneg je super. Kad je uzmem teško je ostavljam.
Samo što nešto slabo imam vremena da je uzmem![]()
.Ja čula od smokve sinoć za Horoskop s bukmarkerima, pa kupila jutros. Ali, u Laguni nikakav izbor knjiga nema (po 100 din). Tek treba da stignu. Nego, rekoše mi ulični prodavci novina da im je naređeno da se Horoskop povuče iz prodaje....
http://delfi.rs/vesti/vest/1588_uz_1_bukmarker_knjiga_za_100_dinara_delfi_knjizare.html
je l neko već oglasio akciju![]()

). ali, onda su po podne stigle i prodale se do 5 kad sam ja ponovo otišla, gde sam samo uspela da proberem Modiskinju, Srećnu domaćicu, Smrt u Beču, Hristos Gospod i Dnevnik sluđene mlade. Žao mi je što nisam uspela da nađem Život po meri i Slučaj Hamilton.Osećam se prozvano kako da se ne javimSad će opet Night da se javi i da kaže kako ona to neće da čita jer sam joj rekla kraj.![]()
![]()

Šta ima veze? I ona je meni rekla...
Javi se, veštice, daću ti da pročitaš.....![]()

Kod nas jutros samo tinejdž i Bazenska biblioteka, koju sam uzela (iako sam svoju prodala nakon čitanja). ali, onda su po podne stigle i prodale se do 5 kad sam ja ponovo otišla, gde sam samo uspela da proberem Modiskinju, Srećnu domaćicu, Smrt u Beču, Hristos Gospod i Dnevnik sluđene mlade. Žao mi je što nisam uspela da nađem Život po meri i Slučaj Hamilton.
- - - - - - - - - -
A ti smoki, šta si uzela?

pa tinejdzersku literaturu
pisala dole na porukama

Na buvljaku, za 50 dinara. Očuvana.
Samo mnogo sitna slova. Izdanje Narodne knjige, biblioteka Bestseler. Uzimam i Blic subotom sa knjigama Miloša Crnjanskog. Ku-kuuuu, kako su to tek sitna slova. Shvatam ja da treba knjižica da bude tanka da stane u novine i jeftina da se daje besplatno, ali treba to valjda neko i da čita.

Rada uzima stalno a ja evo već drugi mesec ustajem subotom zbog Blica.