krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Čije?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Baš sam srećna, pa moram da se hvalim

DiplomiralaBaš sam srećna, pa moram da se hvalim
Da ne bude skroz spam - nastaviću da čitam Lubavnika lejdi Četerli, možda će sad biti manje dosadna nego pre par danaMsm, ne verujem da će biti mnogo zanimljivija al ajd da je završim, pa šta bude
Jao, kad se dočepam divnih knjižica sada, ne znam koju ću pre
... Slatke muke
![]()

Da ne bude skroz spam - nastaviću da čitam Lubavnika lejdi Četerli, možda će sad biti manje dosadna nego pre par danaMsm, ne verujem da će biti mnogo zanimljivija al ajd da je završim, pa šta bude
... Slatke muke
![]()

... Slatke muke
![]()
Bi, verovala sam i nadala sam se da će ti se ova knjiga dopasitDevojke, počela sam da čitam Tito je umro, Mirjane Novaković i odmah mi se svidela. Momentalno me je uvukla u taj svet (meni prilično dobro poznat) politike, novinarstva, muvanja, činjenja, ja tebi- ti meni
..... jedva čekam da vidim šta će biti dalje.
I zaista mnogo podseća na imenjakinju Djurdjević. Sve ste već rekle
I meni deluje zanimljivo, stavljam je na spisak 
Devojke, počela sam da čitam Tito je umro, Mirjane Novaković i odmah mi se svidela. Momentalno me je uvukla u taj svet (meni prilično dobro poznat) politike, novinarstva, muvanja, činjenja, ja tebi- ti meni

... Slatke muke
![]()

ja sam Mirjanu otkrila tek ove godine, odusevila sma se i ovom, a jos vise drugom knjigom (strah i njegov sluga)Devojke, počela sam da čitam Tito je umro, Mirjane Novaković i odmah mi se svidela. Momentalno me je uvukla u taj svet (meni prilično dobro poznat) politike, novinarstva, muvanja, činjenja, ja tebi- ti meni
ja sam je procitala u dahu
U pravu si, Tito je umro je jako zabavna i čita se u jednom dahu![]()
A Tito je umro je jedna od boljih Mirjaninih romana.
Kako me brzo ubediste u četiri posta ...stavljam je na spisakja sam Mirjanu otkrila tek ove godine, odusevila sma se i ovom, a jos vise drugom knjigom (strah i njegov sluga)
Kako me brzo ubediste u četiri posta ...stavljam je na spisak

Da, baš takoja sam Mirjanu otkrila tek ove godine, odusevila sma se i ovom, a jos vise drugom knjigom (strah i njegov sluga)
stil koji ja obzavam, dinamicno, ni milimiter dosadno, a ipak nije plitko, daleko do toga, keo neka beletristika ispod koje se krije svasta nesto
pokusavam da nadjem jos nesto njeno, ali ne uspevam, ne znam ko je izado druge dve njene knjige, apokrifi i johann's501

Ženo, jesi li ti svesna da u stvari više nemaš šta da pazariš![]()

Šta bre na spisak, imam je tri godine, ne mož' da stigne na red. Evo ti pa čitaj.
hvalaJoj, bila u biblioteci i sad ne znam šta da počnem![]()