Jao,
Pahuljice, mnogo ste kul

Naročito oni elementi iz filma Footloose i ono kolce pred kraj. Ja obožavam ovakve ''masovne'' plesove, mnogo mi bolje idu nego oni udvoje
jer mi je uvek teško da pustim da me partner vodi, hoću to da budem ja 
Kači slobodno ubuduće kadgod bude nešto slično.
Što se tiče trudnoće, naravno da nisi indiskretna, trebalo bi uskoro da saznamo šta je, ali se ne opterećujem time. Ja ionako ne verujem ni ultrazvuku ni doktoru dok ne vidim svojim očima jer znam mnoge koji su se na porođaju iznenadili. Što se mene tiče, kao da i nisam trudna. Niti sam povraćala, niti mi je bilo muka, niti su mi se jeli kiseli krastavci.
Sad, da se vratim na temu (koja ono beše

). Pročitala sam
Kraljičinu ludu i mnogo mi se dopala. Tu mi je negde u rangu sa Drugom Bolenovom kćeri. Moj zec se toliko bio okomio na ovu knjigu, svakodnevno je pokušavao da je gricne, ali mu nisam dala. Nikad nije toliko navaljivao ni na jednu knjigu. Posle nje, uzela sam da čitam
Memoare jedne gejše (prešla sam polovinu) i ova mi se još više sviđa, divno je napisana. Uvek mi je zanimljivo da zavirim u njihov fascinantni, egzotični svet. Gledala sam film kad je izašao i mogu reći da je jedan od retkih koji je dobro urađen, ekranizacija obično bude znatno lošija. Videću još da li će kraj u knjizi biti kao i na filmu (deluje mi da neće). Nju zeka nije pokušavao da gricne, mada je juče seo na jedan njen kraj dok sam je čitala na kauču. Vidite da me na sve načine sabotira!