danasc80
Aktivan član
- Poruka
- 1.173
Ja sam od njega čitala još i Maju ( krajnje narcisoidni razlozi), ali katastrofa je što se ne sećam svega, davno sam čitala
Neki biolozi na ostrvu, nešto.. Joj, moraću opet
Tražila sam Misteriju pasijansa, ali to nema da se kupi.. Geopoetika ne obnavlja izdanja..Što su naštampali, to je to, bzvz...
Misteriju pasijansa su obnovili pre nekoliko godina pa im se ponovo rasprodao tiraž. Ne obnavljaju zato što radije žele te iste pare da ulože u neku novu knjigu. Obnovljeni tiraž najčešće niti dovlači nove čitaoce niti može lako da proda čitav tiraž (kao što to može nova knjiga, jer su staru kupili već te 2000 ljudi koliki je tiraž), pa im to nije toliko primamljivo. Ali obnove s vremena na vreme neke baš tražene naslove. Recimo, Luovog Doplera pre koju godinu. Pa i taj Sofijin svet je obnavljan milion puta. Obnoviće verovatno još nešto Gorderovo.
Neki biolozi na ostrvu, nešto.. Joj, moraću opet

i naručila sam sa sajta Čarobne knjige Umetnost vožnje po kiši,jer ste je hvalile ,onu Lepezu i latice...kako se vec zove i na njihovom letecem startu je bio Palmin pirinač....ako nisam izgrešila sve naslove...