Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja mislim da imas pravo da otvoris posiljku dok je dostavljac tu i da imas pravo da ne platis (ako je placanje pouzecem), ako si dobila nesto sto nisi porucila. I moras da dobijes racun od kupljenih knjiga. To cuvaj.
Naravno, moras da kontaktiras onoga ko ti je poslao paket i da se pozalis, ako se desi da dobijes neke druge knjige.
Ja sam tako dobila knjigu koja nije imala odstampane 3 stranice (kupila preko neta sa Laguninog sajta).
Nisam pogledala tj. nisam otvarala paket dok je postar bio tu, ali kasnije kad sam videla 3 bele stranice, ja sam lepo napisala mail Laguni i pozalila se i oni su mi odgovorili da im knjigu vratim postom, a da ce mi oni ponovo dostaviti ``normalnu`` knjigu. Naravno, izvinili su se, ali sam postarinu za vracanje knjige ``Laguni`` - morala da platim. To mi nisu refundirali.
Ja sam im vratila knjigu koja nije kompletna, a za par dana sam dobila kompletnu knjigu.
Ali je ostao gorak osecaj...

Nije bilo računa, već sam se požalila...:( Hvala Bogu pa me nisu zeznuli...

Videste li da na Delfi sajtu nema vise akcije? Sad kazu samo u knjizarama. :roll:

U ovom trenutku vec proveravam da nisam svoju porudzbinu umislila, pa idem na stranicu gde imam i dokaz, i molim se svevisnjem da u paketu ne bude duplih i nenarucenih knjiga.

Videste li da na Delfi sajtu nema vise akcije? Sad kazu samo u knjizarama. :roll:

U ovom trenutku vec proveravam da nisam svoju porudzbinu umislila, pa idem na stranicu gde imam i dokaz, i molim se svevisnjem da u paketu ne bude duplih i nenarucenih knjiga.

Ne razumem otkud toliki strah. Pa, kome su stigle duple osim meni? Msm, ja sam i naručila dva para duplih...:rotf:

Nisam uspela sa Fabijanom Vagom, ali ima dobrih sansi da dobijem od jedne forumasice iz Holandije, posle citanja naravno da vratim (dozvoljava fotokopiranje), no, trenutno mi je kasno, a ona dolazi u Srbiju za Novogodisnje praznike, tek...

Za sat vremena, vec pocinje Mala Gospojina i rodjendan one bez koje ni ja ne bih postojala.

Uzela sam joj (pored jos nekih stvari) knjigu "Igra Andjela" od Ljiljane Habjanovic Djurovic

th.jpg

" Bila si i ostala najjaci i najsigurniji vetar u moja ledja, moja sigurna luka i utociste, budi to jos dugo, dugo...Volim Te"

th (1).jpg

Poslednja izmena:
Crna Rado, šta će ti duple knjige? BDW meni se komp non stop gasi, sam od sebe, pojma nemam šta ću, nervira me strašno.:dash:

Pa, za poklon...:lol:
Inače, možete do 22. da naručite preko starog sajta. tek posle toga samo u SKCu.:( Ali, nema ništa. Sad sam htela nešto za sestru da naručim, stigoh do 4 i ni makac. Odustala sam. Krivo mi je za onih 10000 ljubavnika, vidim pobedila je na konkursu za Lagunin izlog.
Ako neka još naručuje, neka mi je uzme pa poštom da mi pošalje, kao Limundo.:)

pročitala sa ovde, neko video da fb da nisu ispoštovali spisak porudžbine
i sad se ja mislim šta ako mi uvale neke druge knjige:evil:
da prvo otvorim, pa onda platim?
je l može tako?

Ja videla...odmah su joj rekli da se javi da to isprave.Ona u frasu,kao rasprodate knjige,a oni ce njoj da knjiga ima,samo je doslo do greske..e sad sta ima,sta nema,vise niko ne zna...
U utorak dopunili spisak ,u sredu vec od tih dopunjenih10-ak,nema 7,ali ih nisu skinuli,nego tako stoje na broju i kad hoćeš da ih ubacis u korpu,pise rasprodato..a na Laguninom sajtu te iste knjige mogu da se naruc.Kao ponovo ce dopuniti spisak naredne nedelje...pa dopunite odmah! Ili je fora tako na kašičicu,da moze da traje do 9.10.kako su prvo smislili.
I dalje me najvise izluđuje sto su u knjižari prodavali knjige kojih nije bilo na sajtu.
Čekam da ih vidim za sajam...

Kako ko...:)

- - - - - - - - - -

Gde si, sestro...:zkez:
Kakve ste vi zloće :zloca:
Meni i ako pogreše neću se buniti. Za 1 000,00 din šta god da spakuju. Potrefiće makar 2-3 :lol:
Uostalom ja svoje knjige ne čitam, čitam samo one koje uzmem iz biblioteke.
Ni one sa sajma još ni jednu nisam pročitala :lol:

Nego dođoh da vam kažem kako čitam Bibliju otrovne masline.
Bože mili ala sam je rastegla :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back