krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Još ovo da vam kažem. Kupila sam danas na ulici mužu neki eroCki kuvar, Golicava trpeza za 100 dinara. Sećam se, hvalila ga Night.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

I ja, ali sam trenutno na odvikavanju.![]()
Ja više ne idem u Lagunu, ne isplati se. U subotu su mi na kućnu adresu stigle 4 Čarobne knjige po 299 dinara, poštarina besplatna preko 1000dinara. Dva Pinčona i dve Umetnosti vožnje po kiši. Šta ćeš bolje...![]()
Ovako to izgleda kada je Rada na odvikavanjuJoš ovo da vam kažem. Kupila sam danas na ulici mužu neki eroCki kuvar, Golicava trpeza za 100 dinara. Sećam se, hvalila ga Night.![]()

Nisu ti valjda širili zenice?
Smoki, ja nisam ni gledala ni čitala. Izgleda da sam najgora od sve dece...
Ali, znam ko ima, pa ako me baš ubedite...![]()
otvorena sam za sve opcije
)))

Mnogo ti bilo 11 evra...![]()
))Baš ti hvala na komentaru. Jedino nju nisam pročitala..
Претходна књига му је била срањце.
Opa...
Stigli muski citaci![]()

I tako, danas, prolazeći pored biblioteke, rekoh sebi, daj da probam, možda ima to Leto noći. Daju oni meni lepo odmah i nastavak, Ukletu zimu, kad ja vidim, to bre težak horor...Pitam se, da l' sam ja normalna...
![]()

Horor - recimo
tezak - ne.
Bar sam ja ocekivala vise...
Nisu mi sirili zenice, al ne mogu dugo da sedim za kompom
jos me peku oci jako
i na plazi sam danas bez knjige bila![]()

Па, то једино да ми Естерита чита пред спавање, купио бих цг издање))
Нећу да дам из принципа за ДБ више од, нпр, 11 € за наш превод.
Претходна књига му је била срањце.
Хм да, и једно поподне падала кишурина, па сам дошао до пола Параноје у Подгорици.
Катастрофа. Испонижавао сам се најцрње што сам то читао, ал добро, нисам платио ни цента лол..
naPlažU
kakv je to način, na plaži....
- - - - - - - - - -
koja Esterita? ona je raskinula sa tobom

Navratila sam iz ocaja...volela bih jednoj devojcici da kupim bajke Oskara Vajlda ali se vise ne stampaju;(.
Bila bih zahvalna za bilo koju informaciju...jedan primerak bilo gde...samo da moze da se dodje do njega...
Rado, podeli neki recept s nama, nemoj da si stipsa![]()

Kupite NIN, ima na poklon knjižica Ivana Klajna B(r)ušenje jezka, sačinjena od njegovih tekstova koji su objavljivani u NIN-u tokom protekle dve godine. Veoma je zanimljiva, evo, ja sam je upravo pročitala. Tiče se jezičkih nedoumica i najčešćih gramatičkih grešaka.