Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja, ali sam trenutno na odvikavanju. :)

Ja više ne idem u Lagunu, ne isplati se. U subotu su mi na kućnu adresu stigle 4 Čarobne knjige po 299 dinara, poštarina besplatna preko 1000dinara. Dva Pinčona i dve Umetnosti vožnje po kiši. Šta ćeš bolje...:lol:

Još ovo da vam kažem. Kupila sam danas na ulici mužu neki eroCki kuvar, Golicava trpeza za 100 dinara. Sećam se, hvalila ga Night.:lol:
Ovako to izgleda kada je Rada na odvikavanju :mrgreen:
Plus još sve ono što nam nije prijavila :cool:

Данас прођох проред Лагуне и погодите шта сам видео?
Нови Ден Браун, тврд повез, већ са (измишљним) попустом - 1500 дин.
Есам реко, есам реко? :))))
И још да падне цена, мало је ово, и изађе мекачки, па да можда пазарим, пу, изеде ме комарац сад заногу.

ja ništa u najskorije vreme nisam pročito, nego sam vido da se pojavilo gore da piše moja milica, što znači da je ona pisala, pa sam samo došo da joj mahnem i jedan kobajagi (cyber) kiss
:cmok:

Mnogo ti bilo 11 evra...:(

Па, то једино да ми Естерита чита пред спавање, купио бих цг издање :)))
Нећу да дам из принципа за ДБ више од, нпр, 11 € за наш превод.
Претходна књига му је била срањце.

Хм да, и једно поподне падала кишурина, па сам дошао до пола Параноје у Подгорици.
Катастрофа. Испонижавао сам се најцрње што сам то читао, ал добро, нисам платио ни цента лол..

Poslednja izmena:
Ништа ниси пропустила.
Изгубљени симбол, прва трећина одлична, навучеш се и онда до краја се погубио начисто. Бесмислица.

I tako, danas, prolazeći pored biblioteke, rekoh sebi, daj da probam, možda ima to Leto noći. Daju oni meni lepo odmah i nastavak, Ukletu zimu, kad ja vidim, to bre težak horor...:zeek: Pitam se, da l' sam ja normalna...:aaa:

Horor - recimo
tezak - ne.
Bar sam ja ocekivala vise...

Nisu mi sirili zenice, al ne mogu dugo da sedim za kompom
jos me peku oci jako
i na plazi sam danas bez knjige bila :neutral:

Horor - recimo
tezak - ne.
Bar sam ja ocekivala vise...

Nisu mi sirili zenice, al ne mogu dugo da sedim za kompom
jos me peku oci jako
i na plazi sam danas bez knjige bila :neutral:

naPlažU :rtfm:

kakv je to način, na plaži....:dontunderstand:

:cmok2:

- - - - - - - - - -

Па, то једино да ми Естерита чита пред спавање, купио бих цг издање :)))
Нећу да дам из принципа за ДБ више од, нпр, 11 € за наш превод.
Претходна књига му је била срањце.

Хм да, и једно поподне падала кишурина, па сам дошао до пола Параноје у Подгорици.
Катастрофа. Испонижавао сам се најцрње што сам то читао, ал добро, нисам платио ни цента лол..

koja Esterita? ona je raskinula sa tobom

čitam ja ovu na balu sa kraljem
istorijski momenti, odličan 5
ali zato ljubavni momenti...kao najgori vikend roman, eto taj neki je poslao šnajderku da joj sačije haljinu za bal, i ona prihvatila samo tu jednu haljinu, ali, nelezivraže, kad je poslije nekog vremena došla kod njega i prenočila, čekalo je hiljadu haljina u raznim bojama haujesnou...blježitamo

- - - - - - - - - -

i onda se ja iznerviram, a taman se začitala

Пази ово, морам да дам другима пре него што дам Естерити.
Манемој, па нисам ја радодајка ко ови из нижих ложа лол....
Него, нико ме ни не опомену да се Сиви вук не зове Сиви Соко, е, благош нама. А кој к. је Сиви соко, немам појма лолол...ја ударио све време сиви соко, сиви соко лол

Kupite NIN, ima na poklon knjižica Ivana Klajna B(r)ušenje jezka, sačinjena od njegovih tekstova koji su objavljivani u NIN-u tokom protekle dve godine. Veoma je zanimljiva, evo, ja sam je upravo pročitala. Tiče se jezičkih nedoumica i najčešćih gramatičkih grešaka.

Poslednja izmena:
Navratila sam iz ocaja...volela bih jednoj devojcici da kupim bajke Oskara Vajlda ali se vise ne stampaju;(.
Bila bih zahvalna za bilo koju informaciju...jedan primerak bilo gde...samo da moze da se dodje do njega...

Možda Feniks Libris ima.
Ja sam svoj primerak kupila na Sajmu prošle godine (nije mi sad tu pa ne mogu da proverim ko je izdavač, znam da ih ima više koji su izdali njegove bajke)

Rado, podeli neki recept s nama, nemoj da si stipsa :D

Kupite NIN, ima na poklon knjižica Ivana Klajna B(r)ušenje jezka, sačinjena od njegovih tekstova koji su objavljivani u NIN-u tokom protekle dve godine. Veoma je zanimljiva, evo, ja sam je upravo pročitala. Tiče se jezičkih nedoumica i najčešćih gramatičkih grešaka.

Ovo može biti zanimljivo. A što se tiče jezičkih nedoumica, ja sam tek pre neki dan videla da se pravilno kaže osvojte a ne osvojite:roll: Možda je sramota što to nisam znala, ali stvarno ne mogu da se setim da li sam negde naišla na to da se pravilno kaže osvojte ( ali mi para uši ovo pravilno:D ).. Ili možda nisam obratila pažnju..

Pročitala sam Raspete kosti, Kati Rajks. Meni se knjiga nije dopala, bila mi je dosadna. Glavni lik je forenzički antropolog Temperans Brenan ( Bouns iz istoimene serije). Ona sa detektivom Endruom Rajanom koji joj je dečko (of course) i prijateljem Džejkom koji je antropolog ispituje poreklo kostiju iz grobnice iz Masade, a pitanje je da li su to bile Isusove kosti ili nekog drugog. Naravno, dogodilo se ubistvo čoveka po imenu Feris, koje će ih dovesti u Izrael. Oni će pokušati da razreše ubistvo Ferisa ali i to čije su kosti iz grobnice. Šta znam, mene je knjiga ostavila prilično ravnodušnom. Vrlo prosečno, po mom mišljenju. Ima delova koji su totalni kliše ( hotelska soba Temperanse je opljačkana, ispreturane stvari, neko ju je pratio kolima.. sto puta vidjeno ). A neki delovi su mi bili baš bezveze - pošto su u vezi ona i detektiv, uzeće odvojene sobe zato što su u Izraelu poslom pa će da se iskradaju jedno do drugog, pa onda sa dečkom sedi u restoranu u mraku pa se ne primećuje da koluta očima. Evo ja ću da zakolutam očima da se vidi:roll::D
Inače nema nikakvih sličnosti izmedju lika Temperans iz knjige i serije. Ova iz knjige je vrlo uobičajno okarakterisana, dok je ona iz serije malo čudna što je čini zanimljivom ( ko gleda seriju zna ). Obično, čini mi se, knjiga bude bolja od filma / serije, ali u ovom slučaju serija je neuporedivo puta bolja. Ko želi da čita ovu knjigu, bolje prvo da je uzme iz biblioteke, pa da sam proceni da li će je kupiti. Ja je za kupovinu ' na slepo', tako da kažem, ne bih preporučila.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back