Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Reče mi jean čoek, ozbiljno, jes bila skoro u bibliji?

prosle nedelje sam isla da platim
i to sam se pojela ziva,jer je u julu islo dete da mi vrati knjige i kaze ona istekla je clanarina
i on imao pare kod sebe i plati 300 din na svoje ime.dosla ja sad po knjige,kaze pa ne mozete vi da podizete sa decijom kartom
i sta cu platim

prosle nedelje sam isla da platim
i to sam se pojela ziva,jer je u julu islo dete da mi vrati knjige i kaze ona istekla je clanarina
i on imao pare kod sebe i plati 300 din na svoje ime.dosla ja sad po knjige,kaze pa ne mozete vi da podizete sa decijom kartom
i sta cu platim

Е, па и ја сам чуо, тај чоек ми је реако да је до скоро било ваљда 500 код нас, ал да је сад скупље и да је сома ипо.
Знаће ове наше другарице -чланице, са темилице :)))
Па, није то скупо, ако можеш да нађеш књиге које желиш.

Jeste, članarina je 1500 din, ja sam toliko platila prošle jeseni Gradskoj biblioteci u Knezu. Za studente, nezaposlene, penzionere je jeftinije ( oko 1000 din.).
Nije malo, ali opet, za tih godinu dana možeš da pročitaš brdo knjiga. Ili dajte krv pa se učlanite besplatno (valjda još uvek ima ta mogućnost).

Дај бабо главу за бесплатну чланарину!

А и могу људи да се греју преко зиме у читаоницама, животе...
:lol:

Da, članarina je 1 500 dinara. Gradska u Knezu od Nesbea ima:
http://bisis.bgb.rs/display.jsp

Evo, možeš elektronski da pretražuješ šta imaju http://www.bgb.rs/centralna/
U gornjem levom uglu stoji "Elekrtonski katalog"
Ovo je za pretragu one glavne u Knezu, a i sve opštinske imaju mogućnost pretrage :)

Супер, хвала, узорна си чланица, све знаш :))))

Ја не знам шта је ово подешено овако, више никоме не могу да се захвалим, да му упутим неку лепу репутациону реч.

Е, па и ја сам чуо, тај чоек ми је реако да је до скоро било ваљда 500 код нас, ал да је сад скупље и да је сома ипо.
Знаће ове наше другарице -чланице, са темилице :)))
Па, није то скупо, ако можеш да нађеш књиге које желиш.
Taj čo'ek je mnogo davno bio u biblioteci :lol:

- - - - - - - - - -

Супер, узорна си чланица, све знаш :))))
Da, od svoje sedme godine :flert:

Знам.
Па не знам, жиота ми, ја сам био члан библије док се нису преселили у Кнез, ти се тога сигурно не сећаш, и после сам био члан 2-3 год.
Пошто никад нисам нашао оно што тражим, отишао сам, раскинуо сам чланство и никад се нисам вратио лол

Сећам се оног дебелог, ја питам, а он сачекајте и онда се враћа: нема у депоу, нема у депоу.
Нема ништа.

Ја чак мислим да те општинске имају већи избор од градске библиотеке.
Сећам се, нема, наравно, књиге у граЦкој, а нађем је две улице даље у Ђоки Јовановићу код Сту. парка.

Jeste, članarina je 1500 din, ja sam toliko platila prošle jeseni Gradskoj biblioteci u Knezu. Za studente, nezaposlene, penzionere je jeftinije ( oko 1000 din.).
Nije malo, ali opet, za tih godinu dana možeš da pročitaš brdo knjiga. Ili dajte krv pa se učlanite besplatno (valjda još uvek ima ta mogućnost).

Za sve je 1.500 sem za penzionere 600 din.

Ја чак мислим да те општинске имају већи избор од градске библиотеке.
Сећам се, нема, наравно, књиге у граЦкој, а нађем је две улице даље у Ђоки Јовановићу код Сту. парка.

E, Razvigore, ti stvarno davno nisi išao po bibliotekama. U medjuvremenu su sve istumbali. I ja sam išla u Gradsku kad je bila u Zmaj Jovinoj. A u dvorištu Čitalište, pa neki fini koncerti (npr. gitare) i druženja.
I volela sam da idem u Djordje Jovanović na Studentskom trgu, čak sam jedno vreme tamo i spremala ispite.
I odem pre nekiog vremena kad sam tražila Saramaga za Čitalački klub. Kad, kažu mi, nije to sad više Djordje Jovanović, nego odeljenje periodike Gradske biblioteke (čija je glavna zgrada u Knezu). A Djordje Jovanovć se preselio u njihove bivše prostorije u Zmaj Jovinu 1. I odem ja onda u Djordje Jovanović u Zmaj Jovinoj, ona zgrada stara i nesredjena, deluje prašnjavo i memljivo kakva je uvek i bila, čak sam nešto i prokomonetarisala na tu temu. Vidim ni one bibliotekarke nisu srećne što su ih tamo bacili. Ona zgrada na Studentskom trgu je baš svetla i prostrana, zato mi se i dopadala.

da nešto i mi imamo dobro
upis u biblioteku nam je, evo druga godina, džabdžabe :D
i predivna je biblioteka sad...nalazi se u akademiji znanja (zgrada fakulteta), novo je i stvarno je lijepo
biblioteku još nisu skroz sredili, još ima knjiga po paketima, nema se para za police, grdne pare dadoše za zakup...ali eto, upis je besplatan pošto se nema para za nova izdanja...može da se donira, što sam ja naravno i uradila
za ovu godinu ima preko 3ooo upisanih...što je za gradić od ..e sad ne znam kol'ko imamo regularnih stanovnika, al' cenim :D da nema preko 15 ooo...fenomenalno...mada ove ženice , drugaarice bibliotekarke , mi kažu da dodju puni elana, uzmu knjigu, ili dvije i to je to...onda ih jure za vraćanja

ja mlatim po ovoj mojoj knjizi..Na balu sa kraljem...privodim to kraju...poslije onog ljubavisanja na početku, skroz je ok knjiga....priča o 4 žene, o Lujevima i kraljicama, o Versaju, kako se gradio, to je odlično, o životu u to doba...ma skroz ok

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back