Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mo''š sad što god 'očeš
u srce si me ranio
nikad ti to oprostit' neću
možemo se voljet' i sve, al' to nikad neće bit' isto
jednom kad se kanap prekine, vazda se za čvor zapinje
itd
:D

- - - - - - - - - -

a što ne pijemo kafu ja i ti, sad kad si u moje krajeve?
smokva je davno rekla da je forumašice ne interesuju...za kafu
Какав канаааап, нека ти канап.
Пљуни ме, ако ћеш ме остављат, даебеоцаочињег :)))

Navratila sam iz ocaja...volela bih jednoj devojcici da kupim bajke Oskara Vajlda ali se vise ne stampaju;(.
Bila bih zahvalna za bilo koju informaciju...jedan primerak bilo gde...samo da moze da se dodje do njega...

http://www.kupindo.com/pretraga.php?bSearchBox=1&Pretraga=oskar+vajld+bajke

http://www.dereta.rs/1d2d9cf9-8039-4215-a0d7-3e4bc0d1f046/Bajke-Oskar-Vajld.aspx

- - - - - - - - - -

Citala, citala citala...i opet upala u krizu necitanja.
Koja smorusa sam postala...

Gluposti. Čudno da Laguna nije doštampala tiraž...:think:

- - - - - - - - - -

Nikad neću da zaboravim kad je tip platio 2800dinara Vita brevis na Limundu. Kaže, žena mu je na samtri, i izrazila je želju da to ima.

Какав канаааап, нека ти канап.
Пљуни ме, ако ћеш ме остављат, даебеоцаочињег :)))

kako se OVAJ elegantno izvuče za kafu

ama, ja kad sam raskinula, raskinula sam :P

- - - - - - - - - -

NNČ

ništa ja danas čitala nisam
em je kišea padala, em sam imala obaveza,em sam redila kuću, em mi je život težak

:uja:

Danas se bas nisam proslavila u biblioteci :roll: Nista sa spiska nije bilo..
Videh O Konora Slapovi spasenja ali nisam mogla da uzmem bez prvog dela. Bio je i Decak u prugastoj pidzami ali ne mogu da citam :(
Na kraju sam iskopala Falkonera Sulejman Velicanstveni i Zgrada izgubljenih snova Ala AL Asvani
http://www.vulkani.rs/53a6e2a6-6a01-4e8b-94ff-13ae923f2a7e/ZGRADA-IZGUBLJENIH-SNOVA.aspx

Konacno sam zavrsila Nosa sansa za ljubav..nista spec, za odmor mozga..a jos sam se i razvukla kao Rat i mir :roll:

Pocela sam Melinu ''Rodjena kao Grkinja'' :)

Gluposti. Čudno da Laguna nije doštampala tiraž...:think:

- - - - - - - - - -

Nikad neću da zaboravim kad je tip platio 2800dinara Vita brevis na Limundu. Kaže, žena mu je na samtri, i izrazila je želju da to ima.

Koliko pratim,Lagunu stalno jure za neke rasprodate knjige i jos nisam cula da su nesto dostampali...
Osim silnih izdanja Bacicke i Dedicke...

Nego,ja prvog dana po povratku krišom od mog dragog (sramota me je vise) otisla u Lagunu da 5. put overim akciju.
Uzela sam Ereb,Snežana mora umret i Talulin čopor.
Eno ih u kesi u gepeku,čekam zgodan momenat da ih pridodam...
Ne kaze on covek nista,ali i sama znam da sam preterala

Ja više ne idem u Lagunu, ne isplati se. U subotu su mi na kućnu adresu stigle 4 Čarobne knjige po 299 dinara, poštarina besplatna preko 1000dinara. Dva Pinčona i dve Umetnosti vožnje po kiši. Šta ćeš bolje...:lol:

Rajka, pa znaš koliko ja tebe volim :heart:

ja sad ...uživancija...kokice i knjiga...ljepota

- - - - - - - - - -

a ako koga zanima..u 21 i 2o je bilo 23 stepena Celzijusovih uBudvu :mrgreen:

bila sam na promociji časopisa za turizam, Renome, u akademiji znanja, iznad biblioteke...i popila 2 čaše šampanjca...ne da sam bila šarAmantna :mrgreen:

Nego,ja prvog dana po povratku krišom od mog dragog (sramota me je vise) otisla u Lagunu da 5. put overim akciju.
Uzela sam Ereb,Snežana mora umret i Talulin čopor.
Eno ih u kesi u gepeku,čekam zgodan momenat da ih pridodam...
Ne kaze on covek nista,ali i sama znam da sam preterala

ja nikada ne prijavljujem, samo ubacim u kucnu biblioteku
on ionako nema pojma koliko knjiga ima tamo
al fakat da je i mene samu sramota, uvek pomislim sta sam umesto toga mogla da kupim

:uja:

Danas se bas nisam proslavila u biblioteci :roll: Nista sa spiska nije bilo..
Videh O Konora Slapovi spasenja ali nisam mogla da uzmem bez prvog dela. Bio je i Decak u prugastoj pidzami ali ne mogu da citam :(
Na kraju sam iskopala Falkonera Sulejman Velicanstveni i Zgrada izgubljenih snova Ala AL Asvani
http://www.vulkani.rs/53a6e2a6-6a01-4e8b-94ff-13ae923f2a7e/ZGRADA-IZGUBLJENIH-SNOVA.aspx

Konacno sam zavrsila Nosa sansa za ljubav..nista spec, za odmor mozga..a jos sam se i razvukla kao Rat i mir :roll:

Pocela sam Melinu ''Rodjena kao Grkinja'' :)
mora da sam jedina u srbiji koja nije gledala sulejmana,ali sam procitala ovu knjigu
meni je fascinirala i sve sam davila oko sebe prepricavajuci kako je to okrutno vreme bilo
danas(sto je pozitivno) se dize hajka po medijima zbog pretucenog psa,a ako su dogadjaji bar delimicno tacni u knjizi,najnormalnijja su bila smaknuca unutar porodice
za mene :sad2:

mora da sam jedina u srbiji koja nije gledala sulejmana,ali sam procitala ovu knjigu
meni je fascinirala i sve sam davila oko sebe prepricavajuci kako je to okrutno vreme bilo
danas(sto je pozitivno) se dize hajka po medijima zbog pretucenog psa,a ako su dogadjaji bar delimicno tacni u knjizi,najnormalnijja su bila smaknuca unutar porodice
za mene :sad2:

Nisi jedina, smokvo..ni ja nisam gledala seriju.
Citala sam pre par god. kad je izasla Kolinova knjiga Sultanov harem i dopala mi se. Volim da citam o Otoman. carstvu (izmedju ostalog)
pa sam zato i uzela ovu knjigu :)

Ljudi, zamislite Leto noci (ima ih samo 2 komada), na Limundu/Kupindu kostaju 2.000,00 odnosno 2.999,00 dinara!!!
Kad nisam pala u nesvest.
Au!

I tako, danas, prolazeći pored biblioteke, rekoh sebi, daj da probam, možda ima to Leto noći. Daju oni meni lepo odmah i nastavak, Ukletu zimu, kad ja vidim, to bre težak horor...:zeek: Pitam se, da l' sam ja normalna...:aaa:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back