smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
onda znači pijemo kafu
- - - - - - - - - -
još ako Rayvigora pušti žena...eto žuraje
razvigor je posten coek,gde sme da pije kahfu sa zenama iz biblioteke

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
onda znači pijemo kafu
- - - - - - - - - -
još ako Rayvigora pušti žena...eto žuraje

razvigor je posten coek,gde sme da pije kahfu sa zenama iz biblioteke![]()
Какав канаааап, нека ти канап.mo''š sad što god 'očeš
u srce si me ranio
nikad ti to oprostit' neću
možemo se voljet' i sve, al' to nikad neće bit' isto
jednom kad se kanap prekine, vazda se za čvor zapinje
itd
- - - - - - - - - -
a što ne pijemo kafu ja i ti, sad kad si u moje krajeve?
smokva je davno rekla da je forumašice ne interesuju...za kafu
))razvigor je posten coek,gde sme da pije kahfu sa zenama iz biblioteke![]()
Navratila sam iz ocaja...volela bih jednoj devojcici da kupim bajke Oskara Vajlda ali se vise ne stampaju;(.
Bila bih zahvalna za bilo koju informaciju...jedan primerak bilo gde...samo da moze da se dodje do njega...

Какав канаааап, нека ти канап.
Пљуни ме, ако ћеш ме остављат, даебеоцаочињег))

Ljudi, zamislite Leto noci (ima ih samo 2 komada), na Limundu/Kupindu kostaju 2.000,00 odnosno 2.999,00 dinara!!!
Kad nisam pala u nesvest.
Au!
Gluposti. Čudno da Laguna nije doštampala tiraž...
- - - - - - - - - -
Nikad neću da zaboravim kad je tip platio 2800dinara Vita brevis na Limundu. Kaže, žena mu je na samtri, i izrazila je želju da to ima.

Znam,u pravu si...ali ja kao zavisnik...

Nego,ja prvog dana po povratku krišom od mog dragog (sramota me je vise) otisla u Lagunu da 5. put overim akciju.
Uzela sam Ereb,Snežana mora umret i Talulin čopor.
Eno ih u kesi u gepeku,čekam zgodan momenat da ih pridodam...
Ne kaze on covek nista,ali i sama znam da sam preterala
mora da sam jedina u srbiji koja nije gledala sulejmana,ali sam procitala ovu knjigu
Danas se bas nisam proslavila u biblioteciNista sa spiska nije bilo..
Videh O Konora Slapovi spasenja ali nisam mogla da uzmem bez prvog dela. Bio je i Decak u prugastoj pidzami ali ne mogu da citam
Na kraju sam iskopala Falkonera Sulejman Velicanstveni i Zgrada izgubljenih snova Ala AL Asvani
http://www.vulkani.rs/53a6e2a6-6a01-4e8b-94ff-13ae923f2a7e/ZGRADA-IZGUBLJENIH-SNOVA.aspx
Konacno sam zavrsila Nosa sansa za ljubav..nista spec, za odmor mozga..a jos sam se i razvukla kao Rat i mir
Pocela sam Melinu ''Rodjena kao Grkinja''![]()

mora da sam jedina u srbiji koja nije gledala sulejmana,ali sam procitala ovu knjigu
meni je fascinirala i sve sam davila oko sebe prepricavajuci kako je to okrutno vreme bilo
danas(sto je pozitivno) se dize hajka po medijima zbog pretucenog psa,a ako su dogadjaji bar delimicno tacni u knjizi,najnormalnijja su bila smaknuca unutar porodice
za mene![]()

Nisu ti valjda širili zenice?NNC faza, poduza... i potrajace jos malo
fizicki sprecena![]()
Smoki, ja nisam ni gledala ni čitala. Izgleda da sam najgora od sve dece...mora da sam jedina u srbiji koja nije gledala sulejmana,ali sam procitala ovu knjigu

Ljudi, zamislite Leto noci (ima ih samo 2 komada), na Limundu/Kupindu kostaju 2.000,00 odnosno 2.999,00 dinara!!!
Kad nisam pala u nesvest.
Au!
Pitam se, da l' sam ja normalna...