Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lamar, super, ja sam se baš mislila da uzmem taj ''Lični čudesnik'' i ''Fantaziju za dva pukovnika i bazen'' na onoj Deretinoj akciji. Samo ne znam koju treću da uzmem.
Imam jednu vest - u drugom sam stanju. Prošlo je tek nešto više od mesec dana pa još uvek ne govorim nikome iz okoline, ali sam morala negde da kažem, pa rekoh da podelim sa vama. A ja mislila da mi se svako jutro manta od vrućine. :)

Lamar, super, ja sam se baš mislila da uzmem taj ''Lični čudesnik'' i ''Fantaziju za dva pukovnika i bazen'' na onoj Deretinoj akciji. Samo ne znam koju treću da uzmem.
Imam jednu vest - u drugom sam stanju. Prošlo je tek nešto više od mesec dana pa još uvek ne govorim nikome iz okoline, ali sam morala negde da kažem, pa rekoh da podelim sa vama. A ja mislila da mi se svako jutro manta od vrućine. :)

Predivna vest, mnogo mi je drago zbog tebe Elefterijice:heart::heart:

Diiiiiiiiiiiiiiiiiiivno! Čestitam od srca!
Još jedna beba u biblioteci!
Postajemo prava mala čitalačka porodica!

Uze mi Kerfeka reč iz tastature: Još jedna beba u biblioteci. Taman jedna mala, ove su već porasle, Dunja napunila dve godine, Nikolica i Jovan veliki..

Elefteria čestitam! :heart: Da ti bude lako i bez problema.

Kerefeko, jel ti ona žena poslala knjigu?

Jupi Elefteria! Kakve divne vesti! Uskoro cemo imati podforum: preporuke knjiga za decu, a znam da ce to sluziti da se svi odrasli prisecamo kakve smo knjige i slikovnice voleli kao mali. Vec smo radile dosta i na tu temu, te Hajdi, pa Maje, pa oni Kerefekini macici kako se zvahu.... :)

Ne mogu da te zamislim, sva onako k'o pahuljčica a trudna :cmok:
Želim ti da sve, baš sve bude super :super:

PS Nego nismo te pitali kako je reagovao zec. Jel ljubomoran? :lol:

Poslednja izmena:
Devojke, hvala vam svima, stvarno ste divne :heart:
Ipak, ne smem previše da se uzbuđujem jer je još rano. Znači, otpada čitanje Tes :lol: i gledanje napetih filmova.
Nemate predlog za treću knjigu (Dereta)? Razmišljam o Danu pčela, ako nađem ili Ako te više nikada ne vidim (nemam pojma kakva je), mada i Rimski prijatelj deluje zabavno.
Ne smem da pretrpavam kuću knjigama, ali tako dugo nisam kupila nijednu. Imam spakovanu kutiju sa knjigama koje više neću čitati i koju već neko vreme nameravam da odnesem u prihvatilište za odrasle, a nikako da to i uradim. Em ću učiniti dobro delo, em ću napraviti mesta za nove naslove.

Devojčice moje, molim vas držte mi palčeve. Bila sam danas na intervjuu za posao u Beogradu. Ne znam kakav sam utisak ostavila ali nadam se najboljem:)

Inače, počela sam po drugi put da čitam Hroniku najavljene smrti, od Markesa. Prvi put, pre pola godine čini mi se, užasno me smorila. Ovaj put ostavlja mnogo bolji utisak:worth:

Pa mnogo si se sekirala.
Kuda putuješ?

Pa kad nikako da naučim da ne ocekujem da ce ljudi biti korektni prema meni,samo zato sto sam ja korektna prema njima.
Knjiga je stigla,sve je ok.

Putujem na Rodos i jaaaako se radujem.Obozavam more....

- - - - - - - - - -

Jupi Elefteria! Kakve divne vesti! Uskoro cemo imati podforum: preporuke knjiga za decu, a znam da ce to sluziti da se svi odrasli prisecamo kakve smo knjige i slikovnice voleli kao mali. Vec smo radile dosta i na tu temu, te Hajdi, pa Maje, pa oni Kerefekini macici kako se zvahu.... :)

Puf i Crnko :)

Devojčice moje, molim vas držte mi palčeve. Bila sam danas na intervjuu za posao u Beogradu. Ne znam kakav sam utisak ostavila ali nadam se najboljem:)

Inače, počela sam po drugi put da čitam Hroniku najavljene smrti, od Markesa. Prvi put, pre pola godine čini mi se, užasno me smorila. Ovaj put ostavlja mnogo bolji utisak:worth:
:cmok: :super::ok::super::ok::super::ok::super: :cmok:

Aaaa, Markes i ja smo se družili onoh 100 godina i basta z:hm:

Nego vidite šta SAD nadjem! http://sr.wikipedia.org/sr/Сто_година_самоће
Sad! :evil:

child, držimo ti palčeve za posao :super:

Pa kad nikako da naučim da ne ocekujem da ce ljudi biti korektni prema meni,samo zato sto sam ja korektna prema njima.
Knjiga je stigla,sve je ok.

Putujem na Rodos i jaaaako se radujem.Obozavam more....

To je normalno da očekuješ da ljudi budu onakvi prema tebi kakva si ti prema njima. Ja jesam naučila tu lekciju, pa sad nikom ništa ne verujem i ni od koga ništa ne očekujem. Pa me kritikuju kako ja ni u šta ne verujem.

na Rodos! Super, blago tebi! Lepo se provedi!

Završila sam Odluku, Nikolas Sparks, Laguna, 264 strane (iz kafe:zper:). Slobodno je preskočite, nećete ništa propustiti. Meni je bila zanimljiva kako se oni upoznaju i odmah se vole i znaju da je to-to, ali drugi deo je patetičan do bola. Može da se čita, meni je najvažnije da nije dosadna i da ne smara. A to što je već viđeno, pa šta.

Sad mi je na redu Majkl Koneli, Let Anđela. Triler, za promenu. Nešto sam skeptična, ali možda me zainteresuje.
Kaže u nekom Laguninom prikazu da je to jedan iz serijala o detektivu Hijeronimusu Hariju Bošu. Zar Hijeronimus Boš nije holandski slikar iz 15. veka? Kako je smislio roman kad ni ime nije mogao da smisli?

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back