Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam je daaaaaavno kupila,jos sam studirala,ali sam je poklonila kumi,koja mi je rekla da je lepa....Rekla bih i da je film dobar,ali ne pratim pazljivo.

ja je imam, čitala i tebi će se dopasti (jer se i meni dopala)..uvrnuta i snažna ljubavna priča za vrijeme II sv.rata...toliko

- - - - - - - - - -

ja sam nešto sva smorena , nit imam živaca da čitam, ni da pišem ni ništa
mlatila sam ovih dana dosta, a i bilo je nekakvih turbulencija (đe meni život bez toga)

pročitala Nikad bolje, Peni Vićenci...izogovrasmo je ovdje, ka' najrođeniju..e, pa, ova knjiga joj je dobra, ozbiljno je ušla u materiju ovaj put...jes da je maksimalno hepiendirana, ali ima dosta situacija, likova, sve je odradila dobro i junački, pitka i lako se čita i ima 5oo i kusur strana..prava za naplažu, čak je i lagana jer je od onog odvratnog papira

- - - - - - - - - -

:ljutka: niko nije primetio da sam ja procitala knjigu
Pocela Trijumfalna kapija, Remark :zaljubljena:

ja sam primjetila, al' sam se o svome jadu zabavila :mrgreen:
a moj jad je da mi je vruče, prevruće i da napišem recenzije ovoga svega što sam pročitala

- - - - - - - - - -

e, da..sad si riba :P

in mining tajm su mi i na vrata ulećeli
jes da sam dobila čokoladu, al' ulijećanje je ulijećanje

Aj da navalimo dok smo same
girl.gif

da ne spamujem
Crno telo, Laura Barna, izd dereta
očaj živi
na pola odustala
piše i o Lazi Kostiću i o sebi, ni glave ni repa, a kad piše o sebi prelijepa je i predivna, a jadna prenesrećna i preneshvaćena
mučila se ja i mučila i samo sam odjednom vrisnula E, JA NE OVO NE MOGU VIŠE....bačila knjigi i otišla u vodu
poslije sam morala uru da objašnjavam

- - - - - - - - - -

Aj da navalimo dok smo same
girl.gif

ja pojela pola...ona starinska Galeb...a polovinu sakrila u frižider među povrće dolje, niko je nać neće :mrgreen:
al' sam ljukava ljisica

onda sam kod drugarice u neko selo tamo kod Ulcinja u vikendici našla knjigu Priči nikad kraja od Jelice i Gorice
i mnogo je slatka knjiga
i stavim ja sliku na fb, i tamo me Mirka obavijesti da čita Ispod sedmog neba i da Jelica mnogo davi
i onda ja obratim pažnju i stvarno, Jelica davi...Gorica je super, taman je presječe...jeste duhovita Jelica, al' bogami davucka pomalo

- - - - - - - - - -

JA ću je nać. Sad znam gde je :malav:

e, bogami nečeš...sa'ću da je dovršim

idemo dalje
JOš jedan dan Mič Elbom, izd Čarobna knjiga
tako je i pročitana, za jedan dan...šta jedan an, za jedan sat
američko bezvezno s.ranje..kao on kenuo da se ubije, pa mu mrtva majka došla, pa su malo šetali i pričali, pa on shvatio kako je život divan itd pa prestao da pije..pa bi riknuo od moždanog poslije četiri godine
ma, mogla sam i da je ne ćitam, slobodno...inače taj Mič je napisao Utorak sa Marfijem, kao neki neviđeni besteler.jel' ćitala koja? msm možda sam i ja, al' nešto ne mogu da se sjetim...a poznato mi

- - - - - - - - - -

pa jesi mi drugarica, al' čokolada je čokolada
i nisam stipsa, samo volim čokoladu više od tebe :P

sad čitam Ni ti ni ja

, Kamij Lorans, mono i manjana..kažu najčitanija knjiga u Fr 2ooo6 ...i ovo neka ljubavna priča...čudna nekakva i imam blagi osjećaj da sam je čitala...već...ništa mi još ne potvrđuje taj osjećaj, al' osjećaj je osjećaj

a šta u stvari zacrnjujemo? sve jel' i knjigu i pisca...ili sam knjigu...ja zaboravila...znam da nešto treba, al' ne znam tačno šta

dobro...'ajmo sad na spavanje

- - - - - - - - - -

samo što meni treba dizalica, ja se pomjerit' ne mogu

- - - - - - - - - -

jel' ima neka nekog dizeličara da mi pozajmi, uredno vraćam

- - - - - - - - - -

msm, neću mu ja ništa, samo da me dimge

Ester, ja sam od tog Miča čitala ''Petoro ljudi koje srećeš u raju'', ali poodavno. Ostale su mi u sećanju neke stvari, ali nisam ni ja ljubitelj tih ''metafizičkih'' baljezganja.
Ne volim ni Goricu ni Jelicu - Gorica preeeviše priča, a znate već ''ko mnogo priča, mnogo i gluposti kaže'' (to se odnosi na njenu emisiju na radiju koju sam slušala dva-tri puta), a od ove druge sam čitala neke blogove na Laguninom sajtu i dobila utisak zajedljive iskompleksirane žene (poslednji je onaj članak kad obilazi Teslin rodni kraj).

Lamar, ja sam stukla samo pola Plazme (inače pojedem celu, ali ne mogoh od vrućine pa sam prešla na sladoled).

Ne znam šta bih čitala, pored bračnog kreveta mi stoji hrpa knjiga, a na vrhu ''Kako da ubijete svog muža'', mogla bih da ponovim gradivo :zper: Izgleda da mi je naišao onaj period kad mi nije do čitanja...

I još da kažem da sam vrrrrlo nervozna jer nam je sinoć u gluvo doba noći komšinica zvonila i probudila nas. Mi se već istraumirali da je u zgradi požar, provala i sl (ja već razmišljala da izvučem suprugov pištolj za svaki slučaj), kad ona mrtva ladna kaže kako nekome plače beba već sat vremena i kao, možda se roditeljima nešto desilo, bla bla i onda nahuškala mog muža da ode tim ljudima i zvoni im na vrata. Naravno, sve je bilo u redu, sem što ja više nisam uspela da zaspim.

I još da kažem da sam vrrrrlo nervozna jer nam je sinoć u gluvo doba noći komšinica zvonila i probudila nas. Mi se već istraumirali da je u zgradi požar, provala i sl (ja već razmišljala da izvučem suprugov pištolj za svaki slučaj), kad ona mrtva ladna kaže kako nekome plače beba već sat vremena i kao, možda se roditeljima nešto desilo, bla bla i onda nahuškala mog muža da ode tim ljudima i zvoni im na vrata. Naravno, sve je bilo u redu, sem što ja više nisam uspela da zaspim.

:lol: PA sto onda ONA nije otisla? :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back